Şimdi Ara

Gnctrkcll 10 Mb İnternet Paketi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, 2 ay öncesine kadar böyle bir kampanya vardı. Gençturkcellilere 10mb internet paketi 9 yerine 2 ytl idi.

Kampanyaya katılım bitti normal olarak paketide kullanıyoruz ancak kalan mb'ı online işlem merkezi dışında öğrenemiyoruz,mesela kalan mb yazıp 2260 a gönderdiğimizde internet paket aboneliğniiz yoktur diyor, online işlem merkezinde servis abonelikleri - abone olunan servislere baktığımda herhangi bir aboneliğim gözükmüyor ancak ben her ay kullanıyor ve parasınıda veriyorum.

Servis abonelikleri yeni servis aboneliğinden yeni pakete abone olmak istediğimde ise 10mb gnctrkcll paketiniz var abone olamazsınız diyor, peki ben kalan mb ımı nasıl öğreneceğim, bu servise abone olduğumu gösterir bir yazıyı nasıl öğreneceğim ve en ilginci bu paketi nasıl iptal edeceğim.

Bu pakete üye olupta bu sorunları yaşayıp aşan varmı?

• Ben de kullanıyorum ama sorun yok.İsterseniz Turkcell'i arayıp sorunu belirtin.
  • Bu pakete bende üye oldum fakat sizdeki gibi benzer problemi yaşamadım. Problem sistemlerde olabilir. Müşteri Hizmetlerini aramanız sizin açınızdan daha iyi olacağını tahmin ediyorum :)
  • Kullanımda bende problem yaşamıyorum, her ay faturam geliyor ve ödüyorum, Yalnız dediğim gibi kalan mb yazıp 2260a gönderdiğimde internet paket aboneliğiniz yok diyor , ayrıca online işlem merkezinde servis abonelikleri abone olunan servislerde gözükmüyor , sizde herşey tamam mı, eğer öyleyse müşt. hizmt. arayayım.
  • Doğru. Paketiniz bulunmadı der elbette. O kampanya paket abonelik değil Genç Turkcellin kampanyası. 2260 ise Paket Abonelik kodu. Bundan dolayı kaç MB kaldığını o servis mesajından öğrenemezsiniz.
  • Bana bu cevap geldi, Aboneliğimi iptal edeceklermiş , bu nasıl iş anlamadım ,herkes kullanıyor ama ben neden böyle dediğimde aboneliğim iptal ediliyor.

Ya ortada sistem hatası var yada müşteri hizmetleri yanlış bilgi verdi.

gnçtrkcll İndirimli 10 MB İnternet Paketi Kampanyası 30.11.2007 tarihinde sona ermiş bir kampanyadır. Kampanyadaki internet paket kullanımı 30 günlüktür.

********** numaralı hattınızı incelediğimizde ise, kampanyanın hala devam ettiği görülüyor. Kampanya sona erdiği için abonelikler kısmında bir bilgi göremiyor kullanımlarınızdan kalan miktarı sorgulayamıyorsunuz. Kampanya 30 gün sonra aşağıdaki mesajın hattınıza gönderilmesi ile sona eren bir kampanya olduğundan iptal işlemi bulunmuyor.

"gnctrkcll'li, indirimli İnternet paketinin suresi bitmistir. Pakete ayda sadece 9 YTL'ye devam etmek icin hemen ABONE 10 MB yaz, 2260'a gonder. "

İptal işlemi tarafımızca yapılacaktır.

• Üstteki cevap hakkında ne diyorsunuz , Sizce doğru bir bilgimi yoksa müşteri hizmetleri bana hatalı bir bilgimi verdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.