Şimdi Ara

Gnc-Mega Men-İndirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
2
Favori
14.704
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.gnc.com.tr/gnc/mega-men-3-l-kampanya/5080.html

Tekli paket;

http://www.gnc.com.tr/gnc/mega-men-30-tabs/86.html

+7 tl kargo olsada fiyat çok iyi... Özellikle 3'lü paket...

Not: Arkadaşlar ürün multivitamindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 14 Aralık 2012; 22:20:00 >

• Geçen pazar biz bundan aldık fakat belirtilmeyen bir detay var. Son kullanma tarihi Nisan 2013, bu sebeple bu kadar ucuz.
  • Selam Hocam,

Eğer siz aldıysanız ve elinize geçtiyse son kullanma tarihini söyleyebilir misiniz? Daha önce bu şekilde aldığımda skt 2 ay kalan ürünleri gönderiyorlardı o nedenle 3 paket birden almak uygun olmayabilir. Bir de multivitamin ürünlerine eğer meraklıysanız Türkiye de Source Naturals ın Life Force Multiple ürününü bulabileceğim bir yer var mı bildiğiniz?

Orijinalden alıntı: M60!

Geçen pazar biz bundan aldık fakat belirtilmeyen bir detay var. Son kullanma tarihi Nisan 2013, bu sebeple bu kadar ucuz.

Sorumu siz yanıtlamışsınız meğer

Orijinalden alıntı: osonguler

quote:

Orijinalden alıntı: M60!

Geçen pazar biz bundan aldık fakat belirtilmeyen bir detay var. Son kullanma tarihi Nisan 2013, bu sebeple bu kadar ucuz.

Sorumu siz yanıtlamışsınız meğer

Eğer skt nisansa sıcak fırsat; 90 tablet, nisana kadar rahat biter diye düşünüyorum.
  • Doğrudur, bende bir kere böyle indirimden aldım, skt tarihi yaklaşmıştı, önümüzde yaklaşık 3.5 ay var, her gün bir tane kullanılır ise bitirilir, hem kısa süreli tarih geçsede sorun olacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 14 Aralık 2012; 13:07:37 >
    Daha Fazla Göster
  • aldım 3 lü paket teşekkür ederim
  • Üçlü paketten bir adet sipariş verdim...Haber veren arkadaşa teşekkürler...
    Ama, hiç mi günahı yok yönetmenin?
    İyi ki, günah çıkartmak yok bizde,
    Beklemekten, derman kalmazdı dizde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: espial

Sormayı unuttum ya, mağazalarda da geçerli mi acaba bilginiz var mı?

Verilen cevap; 4440462 call-center'ımızdan veya bütün GNC mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Öncelikle herkese bol sıhhatli günler fakat bunu gnc (mega men - ultra men - yok, hiper men) ile pek destekle yemezsiniz. bence tavsiyem SOLGAR WM 75. diğerlerini alacağınıza her gün sabah iyi kahvaltı arkasına atom meyve suyu sıktırın.

Her vücutta tabi ki farklı etki -tepki olur diyeceksiniz ama GNC tamamen LAB. ürünü SOLGAR ise hem Veg. hemde Doğal.

NOT: Her sene 2 kutu vitamin tüketen yoğun çalışan bir bilgi işlemci olarak yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazaksami -- 14 Aralık 2012; 17:13:05 >
    insan bir yolcudur. Sen burada misafirsin. Ve buradan da diger bir yere gideceksin. Misafir olan kimse, beraberce getiremedigi birseye kalbini baglamaz. Bu menzilden ayrildigin gibi, bu sehirden de çikacaksin. Ve keza, bu fani dünyadan da çikacaksin. Öyle ise aziz olarak çikmaya çalis.

Bediüzzaman Said Nursi

• ne işe yarar bu ürün arkadaşlar. net br bilgi verecek olan var mı?

Orijinalden alıntı: caglayan95

ne işe yarar bu ürün arkadaşlar. net br bilgi verecek olan var mı?

+1 nedir bu ?

Apple iPhone 14PROMAX 256GB SONY MDR-X650BT
    PENTAX K-5 &amp; K-10D Grand Prix
    Apple MacBook Pro
    Lancia Delta 1.6 otm
  • Yanlış bilmiyorsam multivitamin ürünü bunlar...Sporcular zaten ayrıntılarını biliyordur, forumlarda içerikleri ve fiyatları/performans durum hakkında
    karşılaştırmaları vardır büyük ihtimalle...GNC de bu tarz ürünleri diğerlerine göre daha kalitelidir(doğal yollardan vs üretilir) bununla beraber solgar tarzında daha
    ucuz ürünler de mevcuttur.Spor yapmayan kişiye faydası olur mu dersek, doğru kullanıldığı zaman zararının olabileceğini tahmin etmiyorum.
    Vücudunun ihtiyacı olan vitaminleri ona kaliteli şekil fazlasıyla verirsek belki bir haftaya daha dinç bir vücuda sahip olabiliriz...gün içerisindeki uykulu
    hal gidebilir vs vs..şey ürünü değil yalnız
  • Kargo parası ödememek için mağazadan aldım. Ürünlerin son kullanım tarihleri şubat 2013. Kargodan yırttım ama mağazaa taksit yapmadı tek çekim almak zorunda kaldım 50 tl yi bölemiyorlarmış bla bla. Eğer bölünüyorda bana yapmadı ise şikayet edeceğim arkadaşlar bilginiz var mı bu konuda
    Beklemekten, derman kalmazdı dizde.
  • SKT sı gelmıs vıtamın kullanmayın, vıtamın duzgun sartlarda saklanmazsa cabuk bozulur, ve tehlıkelıdır, yurtdısında soguk hava depolarında muhafaza edılerek saklanıyor, TR de bu sekılde saklandıgına hıc ıhtımal vermıyorum.

ben bıle kullanırken buzdolabında tutuyorum her zaman....

Orijinalden alıntı: NitroWar

Orjinal amerikan megamen'i ile Türkiyede satılan megamen arasında çok fark var bilginiz olsun.

Kaynak ?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.