Bildirim
Gnc Facebook sayfası çek dağıtıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
60 tl alt limit varmış 25 tllik çekin sanırım _____________________________ -
Alt limit falan varsa uğraşılmaz. Bende hesap var da alt limit falan çıkarsa yada göndermezlerse sinir olurum ya. _____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozdemirs8
60 tl alt limit varmış 25 tllik çekin sanırım
Yapılan ilk yorumlara bakarsanız, alt limit olmadığı yazıyordu. İlgiden dolayı 3-4 günü bulabilir demişler çeklerin gönderilmesi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
iyi görünüyor _____________________________ Yurt dışından alışveriş hakkında merak ettiğiniz herşey ! Link -
bence baya iyi bir kampanya olmuş ama istenilen kişi sayısı çok fazla. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ugoss
quote:
Orijinalden alıntı: ozdemirs8
60 tl alt limit varmış 25 tllik çekin sanırım
Yapılan ilk yorumlara bakarsanız, alt limit olmadığı yazıyordu. İlgiden dolayı 3-4 günü bulabilir demişler çeklerin gönderilmesi
bu mesaja istinaden yazdım
GNC Türkiye En az 60 TL ve uzeri gnc.com.tr alisverislerinde gecerlidir
7 saat önce, mobil ile · Beğen · 2_____________________________ -
gnc fiyatlarına bakılırsa yaptıkları indirim kurtarmıyor.çok abartı fiyatlara satıyolar. _____________________________ -
GNC her ayın başında %20 indirim yapar, ayrıca son 1 yıldır ayda bir kere %25-30 indirim kampanyası da yapıyor. Hiçbir kampanya, çek vs biribiri ile birleştirilemez. Yani sizin alacağınız çek inidirimsiz fiyatlar üzerinden kullanılacaktır. _____________________________ -
yahu bu GNC türkiyede yurtdışına oranla fahiş denecek fiyatlara ürün satıyor.. bir de indirim yapmış. Amino Burst 3000 indirimli fiyatı 47tl ben USA da GNC den 18tl ye getirttim.. bir de çekleri indirimsiz fiyattan kullandırması komik olmuş.. zaten gold card ile %20 indirim oluyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
iOS
Android