Şimdi Ara

Gnar neden böyle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar gnarin neden boyle uyumsuz bir skill seti var?Herseyden koymuşlar skill setine ama belirli bi combosu yok biraz saçma buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furyhard -- 21 Ağustos 2014; 21:38:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oynayan oynuyor.Euw dia1 seviyesinde hem de.Ultisinin shyvana ultisi gibi oynayanın tetikleyebildiği şekilde olması lazım ama o zaman da op olur gibi , gereksiz saçma sapan bi hero benim gözümde.2. velkoz vakası , shit tier hero.

Çözülmesi için zamana ihtiyacı var.

Lucian ultisi için forumda yazılanlar hala aklımda."çöp ulti , tutturması zor , useless hero , saçma pasif".

• ne guzel velkozun degeri daha anlasılmadı ^^

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Widget

ne guzel velkozun degeri daha anlasılmadı ^^

velkoz oynayacagina veigar oyna .
  • gnar in tam performansi metaya girmesiyle ortaya cikacak gibi geliyor. Zamaninda rengar da boyleydi insanlar ne kasacagini bilmiyordu useless dendi hatta sirf bu yuzden buff bule aldi . sonra ki hafta duzgun build ortaya cikinca baslandi nerflenmeye. suanki hali ilk cikgitindaki buff lanmadan onceki halinden bile daha kotu ama hala op.
  • Gnar'ı Velkoz ile karşılaştıran beyinlere selamlar. Velkoz sessiz sakin çıktı ama Gnar öyle değil, önceden duyuruldu reklamı falan oldu ve beklendi... Riot bu karakteri ezdirmez. Gnar'a emek verilmiş hayal gücü katılmış herşeyiyle güzel bir hero.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Oynayan oynuyor.Euw dia1 seviyesinde hem de.Ultisinin shyvana ultisi gibi oynayanın tetikleyebildiği şekilde olması lazım ama o zaman da op olur gibi , gereksiz saçma sapan bi hero benim gözümde.2. velkoz vakası , shit tier hero.

Çözülmesi için zamana ihtiyacı var.

Lucian ultisi için forumda yazılanlar hala aklımda."çöp ulti , tutturması zor , useless hero , saçma pasif".

+1 o ulti varken luci oynanmaz diyordular

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    10 yıl önce açıldı
    La Darius hala en güçlü mü?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gnar büyümese çok güzel olurdu bence
  • Skill seti bencede cok traş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

quote:

+sonsuz mobil olmayan hero alınacaksa tek atması lazım yoksa çöp
  • Çok değişik bir skillseti var. Bende alışamadım hala.
  • Challenger olmayan low elodaki insanlar anlayamaz tabi biz challenger seviyedeki oyuncular her maç penta atmaktan sıkıldığımız için gnar gibi bir şampiyon çıkarttı riot ama ben yine her maç penta atıyorum çıktığından beri 100 maç attım gnar ile hepsi win.
  • Az önce adam tek başına oyun taşıdı
  • oynayan oynuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: KILLMEPLEASEQQ

oynayan oynuyor

kesinlikle ama nedense skill seti arasında bi ilişki kuramıyorum ordan zıplıyo bumerang atıyo büyüyo falan daha kolayları varken niye gnar?
  • çöp çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mediv

Gnar'ı Velkoz ile karşılaştıran beyinlere selamlar. Velkoz sessiz sakin çıktı ama Gnar öyle değil, önceden duyuruldu reklamı falan oldu ve beklendi... Riot bu karakteri ezdirmez. Gnar'a emek verilmiş hayal gücü katılmış herşeyiyle güzel bir hero.

Vel'Koz sakin mi çıktı ? Hiç mi reddit'te bir kaç tur atmadın açıklandığı süreçte ?
  • quote:

quote:

ekmek yoksa pasta yiyin diyosun yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: TooBack

quote:

quote:

ekmek yoksa pasta yiyin diyosun yani

ekmek yoksa tek yesinler -veigar
  • Oynayan oynuyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.