Şimdi Ara

GMX MAIL LÜTFEN YARDIM!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • --------------------------------------------------------------------------------

Ben Gmx sitesinden bir e-mail hesabı açtım.Daha doğrusu almancam olmadığı için açamadım.Yok mu bu sitenin english versiyonu???Ben aradım taradım bulamadım!!
    GMX sitesinden bedava e-mail hesabı açmak çok zor!
    Acaba Almanca oduğundan mı bana zor geldi.
    Bi kere password kısmına hiçbir şifre yazamadım.Çok sinir bozucu birşey bu!!
    Acaba aranızda bana düzgünce GMX'ten bedava e-mail account'u kurmayı anlatacak birisi var mıdır?Bu GMX Yahoo'ya falan hiç benzemiyor!!
    !!!LÜTFEN YARDIM EDİN!!!!
    Bana yardım ederseniz gün gelir ben de sizin sorunlarınıza yardım ederim....

• GMX'in ingilizcesi yok. password kismina buyuk harf, kucuk harf, rakamlardan olusan bir sifre yaz. basit olanlari kabul etmiyor. bi kere zaten register olduktan sonra POP uzerinden kullan, web uzerinden kullanmak icin gene almanca gerekir.
    pop server olarak : pop.gmx.net SMTP server olarak da mail.gmx.net i kullanacaksin.
  • evet GMX in benim bildiğim ingilizcesi yoktu. Sırf bu yüzden bende açmamıştım kuzende var güzel biryer.
  • Az sonra deniycem...
  • altavistayı kullanabilirsiniz ingilizceye cevirmek için.
  • bir aralar türkçe desteği bile vardı.. neden kaldırılıyor anlamdım diğer leri türkçe desteği koyarken gmx kaldırıyor
  • gmx kaç mb verio...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 gb
  • yahoo dan alın bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.