Şimdi Ara

GMD Duvar Kağıdı Doğru Düzgün Yerleşmiyor[ARAŞTIRDIM ÇÖZÜMÜ BULDUM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Goggle chrome dan görsellere giriyorum . Yüksek çözünürlüklü bi foto yu indiriyorum . Sonra resmi duvar kağıdı olarak ayarlıyorum . Ama sonra bi bakıyorum bbenim yerleştirdiğim aksine çok dandik bir şekilde yerleşmiş ve resme 2 kat yakınlaşmış şekilde duvar kağıdı yapmış oluyor . Bunun sebebi nedir çözümü nedir kafayı yiycem

Edit

Arkadaşlar gene dh içinde dolanırken çözümü buldum . Çözüm şuymuş ;
    Şimdi öncelikle menü den '' Değiştir '' adlı simgeyi seçiyoruz oradan duvar kağıdını seçiyoruz . Oradanda statik duvarkağıtlarına giriyoruz ve rastgele birine giriyoruz . Orada altta ; TAM EKRAN / TEK EKRAN yazısı var . Eğer sizde benim gibi sorun yaşıyorsanız sizin telefondada tam ekran işaretlidir . Onu TEK EKRAN yapın . Böylece düzeliyor . Ayrıca resimlerin yataylık ve dikeyliği çok önemli . Yatay resimler %100 oturuyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackkan -- 24 Şubat 2014; 19:29:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackkan

Goggle chrome dan görsellere giriyorum . Yüksek çözünürlüklü bi foto yu indiriyorum . Sonra resmi duvar kağıdı olarak ayarlıyorum . Ama sonra bi bakıyorum bbenim yerleştirdiğim aksine çok dandik bir şekilde yerleşmiş ve resme 2 kat yakınlaşmış şekilde duvar kağıdı yapmış oluyor . Bunun sebebi nedir çözümü nedir kafayı yiycem

Edit

Şimdi öncelikle menü den '' Değiştir '' adlı simgeyi seçiyoruz oradan duvar kağıdını seçiyoruz . Oradanda statik duvarkağıtlarına giriyoruz ve rastgele birine giriyoruz . Orada altta ; TAM EKRAN / TEK EKRAN yazısı var . Eğer sizde benim gibi sorun yaşıyorsanız sizin telefondada tam ekran işaretlidir . Onu TEK EKRAN yapın . Böylece düzeliyor . Ayrıca resimlerin yataylık ve dikeyliği çok önemli . Yatay resimler %100 oturuyor .

Kardeş dediğini yapıyorum Tam Ekran'dan Tek ekranı seçiyorum fakat çıkıp girdiğimde telefon otomatik Tam ekran yazısını seçmiş oluyor, biraz daha açık bir şekilde anlatırmısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amorcalient -- 25 Şubat 2014; 9:00:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Amorcalient

quote:

Orijinalden alıntı: Blackkan

Goggle chrome dan görsellere giriyorum . Yüksek çözünürlüklü bi foto yu indiriyorum . Sonra resmi duvar kağıdı olarak ayarlıyorum . Ama sonra bi bakıyorum bbenim yerleştirdiğim aksine çok dandik bir şekilde yerleşmiş ve resme 2 kat yakınlaşmış şekilde duvar kağıdı yapmış oluyor . Bunun sebebi nedir çözümü nedir kafayı yiycem

Edit

Kardeş dediğini yapıyorum Tam Ekran'dan Tek ekranı seçiyorum fakat çıkıp girdiğimde telefon otomatik Tam ekran yazısını seçmiş oluyor, biraz daha açık bir şekilde anlatırmısın.

Hocam şimdi farkettim benimde tam ekrana dönmüş . Birde şu var hocam eger yatay resim i duvar kağıdı yaparsanız gene yakınlaşıyor . Ben dikey resimi d.kagidi yaptim normal gorundu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Holo Launcher ı indirip kurun ondan sonra Anasayfa ayarlarini açın. Dikey görüntü diye bir seçenek var onu aktif etmelisiniz. Indirdiginiz resimde 720 x1280 olursa tam ekran olur. Bunu bir kere yaptığınız da Holo Launcher ı kaldirabilirsiniz sonradan değiştirmeler için tekrar kurmaya gerek yok :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aferna*

Holo Launcher ı indirip kurun ondan sonra Anasayfa ayarlarini açın. Dikey görüntü diye bir seçenek var onu aktif etmelisiniz. Indirdiginiz resimde 720 x1280 olursa tam ekran olur. Bunu bir kere yaptığınız da Holo Launcher ı kaldirabilirsiniz sonradan değiştirmeler için tekrar kurmaya gerek yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Aferna*

Holo Launcher ı indirip kurun ondan sonra Anasayfa ayarlarini açın. Dikey görüntü diye bir seçenek var onu aktif etmelisiniz. Indirdiginiz resimde 720 x1280 olursa tam ekran olur. Bunu bir kere yaptığınız da Holo Launcher ı kaldirabilirsiniz sonradan değiştirmeler için tekrar kurmaya gerek yok :)

Eve gidip indirmeyi düşünüyorum inşallah olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.