radyo varmı kaset çalar vs.. varsa alırım :P şaka şaka :D
Benimde birebir ıncelem fırsatım olmustu bu kasayı 199$+kdv seklınde alma ımkanım olmustu ama o an donanıma yatırdım paramı ama sımdı pısmanım acıkcası.Kasa cok kullanıslı tam bır sekıl harıkası ozellıkle karanlık yada los ortamlarda cok sekıl durmakta.Yalnız benım tek hosuma gıtmeyen yanı bıraz ufak geldı sanırsam kasa bana ama suana kadar buyuk tıp kasalar kullandıgım ıcın gozume ufak gelmıs olabılr alacak aradas varsa sıyah rengı ıcın arastırma yapabılırım getıren fırma ıle bırebır ırtıbata gecme durumum var.Alan kullanan arkadaslara hayırlı olsun dıyorum saygılar
Kasa muhteşem ya. Ben aslında TT Soprano almayı düşünüyodum ama bunu görünce biraz daha para biriktirip bunu mu alsam diye düşünmeye başladım.
vay be müzik setine benziyo, inceleme güzel olmuş teşekkürler.
fiyatı pahalı...
BU kasa çok güzel ya yaz sezonunda almayı düşünüyorum
merhabalar bu kasanın barındırdığı aşağıdaki sistemi daha geçen hafta kurdum. bir çok özelliğinden yararlanıyorum lakin bir proglemim var kasanın ortasındaki ses düğmesinin etrafındaki ışığın yanmasını sağlayamadım.bunun nedeni ne olabilir? farkettiğim kadarıyla board üzerinde power led girişine monte edilecek bir bağlantısı yok bu ışığı nasıl yakabilirim. bağlantı konusunda yardımcı olursanız sevinirim. msn adresim brokenshield@hotmail.com yardımlarınızı bekliyorum.
merhaba bu kasaya asus 790i ultra ana kart takılabilirmi
hd4870x2 sığmaz demi buna
Bu başlığı yeni gördüm. Bende aynı kasadan kullanıyorum. Gayet güzel ama bence tek eksiği kasa kapağının şeffaf olmaması. O yüzden yan kapağı kestirip şeffaf bişiler yaptıracağım. Hafif modifiyeli. Ve hava girişlerinede 2 tabe rankli fanlardan takmayı düşünüyorum.
Pek f/p ürünü değil bence. Alınabilitesi düşük. Ama inceleme güzel, teşekkürler.
hava duruunu nasıl biliyor bu meret..
Ahh Şu kasanın Bir fiyatı düşmedi yaa
kasan hayırlı olsun..bende aynı markadan alıcam ama H-70 modelini istiyorum..üstünede hıgh power 650 abs. ekledım toplam 345 lıra fatura cıktı..yarın almayı dusunuyorum.
ama suan bu 2 secenek uzerınde kafa patlatıyorum.ikisininde fiyatı aynı ama şu CM690 guc kaynagından tırsıyorum acıkcası.
Tabiki internet üzerinden. Yoksa öyle bir müneccimliği yok kasanın. İlave olarak program içinden hazır eklenmiş şehirlerin hava durumlarını görebiliyorsunuz. Ekstradan kendiniz ilave edemiyorsunuz yada ben beceremedim. :(
yani bu otomobil teybini masanın üstüne koyup seyretmekten keyif alan insanlar var öyle mi