Şimdi Ara

Gmail POP3 Desteğine Başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
96.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gmail artık ücretsiz POP3 desteğine başladı. Bundan sonra farklı bir uygulama üzerinden mail alıp gönderebileceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 7 Aralık 2019; 11:22:14 >

• nokia 6230i içinde bir türlü başarılı olamadım...acaba yardımcı olabilecek bir fikriniz var mı?outlook da çalışıyor ama..
  • quote:

Not : Mevcut firewall'ınız gmail pop sunucularına bağlanmanızı engelleyebilir. SP2 yamasıda engel oluşturabilir. Eğer size pop3 özelliği verilmişse mail adresinizin üst kısmında "New Features!" yazar ve settings de POP ayarları gözükür. Gmail.com sayfasından mail adresinize ulaşarak mutalaka POP özelliğini aktif edin.

Gmail POP özelleğini kafasına göre veya bir bilinmez düzene göre vermiyor.
    Her Gmail Hesabının POP3 özelliği vardır. Yukarıda New Features ya da Yeni Özellikler yazması Eskiden olmayan bir özellik geldiği zaman olur.
    ama POP3 Özelliği eposta hesabınızı ilk aldıgınız andan itibaren var. Ayrıca Sadece Outlook vb. Programlar üzerinden epostanıza erişebileceğiniz gibi.

Gmail 'e gelen epostaları herhangi başka bir eposta hesabına Yönlendirebilirsiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: TechNiciaN

quote:

Not : Mevcut firewall'ınız gmail pop sunucularına bağlanmanızı engelleyebilir. SP2 yamasıda engel oluşturabilir. Eğer size pop3 özelliği verilmişse mail adresinizin üst kısmında "New Features!" yazar ve settings de POP ayarları gözükür. Gmail.com sayfasından mail adresinize ulaşarak mutalaka POP özelliğini aktif edin.

Gmail POP özelleğini kafasına göre veya bir bilinmez düzene göre vermiyor.
    Her Gmail Hesabının POP3 özelliği vardır. Yukarıda New Features ya da Yeni Özellikler yazması Eskiden olmayan bir özellik geldiği zaman olur.
    ama POP3 Özelliği eposta hesabınızı ilk aldıgınız andan itibaren var. Ayrıca Sadece Outlook vb. Programlar üzerinden epostanıza erişebileceğiniz gibi.

Gmail 'e gelen epostaları herhangi başka bir eposta hesabına Yönlendirebilirsiniz.

Nasıl olacak? Anlatırsan daha faydalı olursun....

• Telefonda gmail için posta ayarlarında güvenlik kısmında "SSL" seçili olmadan bağlanamaz, muhtemelen ondandır.

quote:

Orjinalden alıntı: sarveniko

nokia 6230i içinde bir türlü başarılı olamadım...acaba yardımcı olabilecek bir fikriniz var mı?outlook da çalışıyor ama..
  • merhaba..
    google pop3 icin tum ayarları yapmama ragmen outlook 2002'de sendin error aliyorum..
    aynı ayarlarla outlook express'te hic bir sorun yasamiyorum..herhangi bir yanlışlık olsa express'te mail alıp yolluyamazdım. outlook2002'de takvim vb ozelliklerle mail ozelligini de kullanmak istiyorum.. bu konuda fikri olan var mi ?
  • Samsung Corby Pro telefonum var. E-Posta ayarlarında gelen sunucu türünü IMAP4 olarak yaptım bağlantı başarısız dedi. POP3 olarak da ayarladım onda da aynısı oldu. Bu telefon yada corby ailesi kullanan var mı e-mail ayarlarına bakabilen ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yahoo mail açılmıyor, yardım
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • n82 de gmail ayarlarını nasıl yapabılırım.
    hotmail ayarları yapılabırmıyım....
    tesekkurler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: @evren

n82 de gmail ayarlarını nasıl yapabılırım.
    hotmail ayarları yapılabırmıyım....
    tesekkurler....

http://istblacken.blogspot.com/2010/02/nokia-n82-gmail-ayarlari.html Buraya bir bak, ayarları yapabileceğini tahmin ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.