Şimdi Ara

Gmail oturum açmada sertifika hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ustalar ikiye yere aynı konuyu açtım ama sanırım doğru yer burasıymış.Bir haftadır çözemediğim bir sorunum var.

Ustalar okulumuzda bir sürü bilgisayar kullanılıyor.Hepsinde google gmail oturum açı tıkladığımda "sertifika güvenli değil" hatası alıyorum.Xp yüklü olanlarda internet explorer browserde devam et deyip oturum açabiliyorum.Ama win7 yüklü olanlarda kesinlikle oturum açılmıyor.Tüm bilgisayarlar ve tüm internet browserlarında aynı hatayı alıyoruz.Çözümü ne olabilir?Yardım lütfen...

-Modemi resetledim.
    -PC saat ve tarihleri doğru.
    -Sertifika yönetimine girip sertifika yükle dedim.
    fakat çözümü bulamadım.

• Ustalar çözümü olan yok mu?Bekliyorum dört gözle...
  • Modem arızalanmış olabilir m?
  • Bazen bnm de başıma geliyor çözemedim doğrusu..
  • seheryeli14 S kullanıcısına yanıt
    Ağda birisi MITM yapmaya çalışıyor olabilir. Sertifikanın bilgilerini kontrol edin bence.
  • Arkadaşım MITM nedir?Bunun yapıldığını nasıl anlayabiliriz?Tam çözümü ne olabilir?
  • internet explorer 11 ve google chrome da kesinlikle girmiyor ve bloke ediyor girişi.Fakat internet explorer 10 da güvenmesekte geç deyip zorlayınca gmail hesabına giriyor. accounts.google.com adresinde bir sorun var.bu adresi hemen engelliyor.kırmızı oluyor uyarı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ustalar olay çözüldü.Ağdaki bilgisayarlardan şüphelendiğim birine format attım tüm sorun çözüldü.Sanırım format attığım pc ağa bir etki yapıyordu.windows 7 yüklüydü ve windows özelliklerini aç kapat çalışmıyordu.Arama kutusu kaybolmuştu.Format atınca hepisi düzeldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.