Şimdi Ara

gmail hesabım durdurulmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gmail e-posta hesabımı en son dün kontrol etmiştim. Girişte şifre vs. herhangi bir sorun çıkmadı.
    Bugün hesabımı kontrlo etmek istediğimde şifre hatasıyla karşılaştım. Yeniden şifre almak için
    ikincil mail adresime gelen linki tıklayıp, yeni şifreyi girdikten sonra " üzgünüz hesabınız durdurulmuş"
    uyarısı ile karşılaştım, düzeltim için verdiği linkte de bu konuyla ilgili herhangi bir bilgi göremedim.
    Kredi kartı ekstrelerim, bazı faturalarım sadece e-posta olarak ve gmail adresime geliyordu. Acil düzeltmem lazım. Bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.

• Gmail hesabım neden kilitlendi?

Hesabınızın amaç dışı kullanıldığını gösterebilecek olağandışı bir kullanım saptarsak, hesabınızın erişimini geçici olarak devre dışı bırakabiliriz. Sistemimizin saptadığı davranışa bağlı olarak, bir dakika ile 24 saat arasında bir süre içinde hesabınıza yeniden erişim sağlayabilirsiniz.

Olağandışı hesap etkinliği, bunlarla sınırlı olmamakla birlikte aşağıdakileri içerir:

Kısa bir süre içinde POP üzerinden büyük miktarlarda posta almak, silmek veya indirmek.
    Çok sayıda teslim edilemeyen ileti (aynen geri gönderilen ileti) göndermek.
    Dosya paylaşma veya dosya depolama yazılımlarını, tarayıcı uzantılarını veya hesabınıza otomatik olarak giriş yapan üçüncü taraf yazılımlarını kullanmak.
    Gmail hesabınızın birden fazla örneğini açık bırakmak.
    Tarayıcı ile ilgili sorunlar. Gelen kutunuza erişmeye çalışırken tarayıcınızın sürekli olarak yeniden yüklendiğini fark ederseniz, bu sorunun büyük olasılıkla tarayıcıdan kaynaklandığını ve tarayıcınızın önbelleğini ve tanımlama bilgilerini temizlemeniz gerekebileceğini aklınızda bulundurun.

Gmail hesabınızı Gmail Kullanım Şartları'na uygun biçimde kullandığınızı düşünüyorsanız, burayı tıklayarak sorununuzu çözebilirsiniz.

http://mail.google.com/support/bin/answer.py?answer=43692 link bu. O yazıda burayı tıklayarak kısmını deneyin...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Instagram Hesabım Çalındı
    geçen yıl açıldı
    amazon.com hesabım kilitlendi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.