arkadaşlar gmail hesabı oluşturamıyorum. hesab oluşturdan hesab bilgilerini giriyorum. bilgiler doğrulanıyor diyo sonra hesaplar yazıyo gri ekran kalıyo. library/mail/ altında hesap klasörü oluşuyo. hesap bilgileri doğru. işin garip tarafı daha önce kayıtlı hesabım vardı. kendiliğinden silinmiş. bi daha açamadım:( bu konuda bilgisi olan var mı?
şimdiden tşk...
Buna benzer bir olay benimde başıma gelmişti..telefonunuzu restore edip sonra backuptan geri mi yuklediniz..eger öle yaptıysanız böle olması sanırım normal cunku bnımde basıma geldi..
quote:
Orjinalden alıntı: iLLogiCaL
Buna benzer bir olay benimde başıma gelmişti..telefonunuzu restore edip sonra backuptan geri mi yuklediniz..eger öle yaptıysanız böle olması sanırım normal cunku bnımde basıma geldi..
yok backup filan almadım. siz nası düzelttiniz tekrar?
restore =))
Ayarlar+Posta+gmail hesabın+hesap yazan yerin karşısındaki kutucuğu işaretle ki Wi-Fi'ye bağlıyken postan sürekli açık kalsın.onu işaretlersen artık hep orada kalır,her girişinde aktif etmek için uğraşman gerekmez.
quote:
Orjinalden alıntı: baha40n
Ayarlar+Posta+gmail hesabın+hesap yazan yerin karşısındaki kutucuğu işaretle ki Wi-Fi'ye bağlıyken postan sürekli açık kalsın.onu işaretlersen artık hep orada kalır,her girişinde aktif etmek için uğraşman gerekmez.
sorun o değil hesap oluşturuyorum. varsayılan oluyo. springboard'a dönüp maili açınca hesap yok oluyo:(
restore ettim:( hemde iki kez. birincide backup'ı geri yükledim olmadı:( tekrar restore edip backup'ını almadım. şimdi oluşturdum hesap çalışıyo