Şimdi Ara

Gmail’e gelen yeni özellik ile e-posta yazmak çocuk oyuncağı oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gmail’e gelen yeni özellik ile e-posta yazmak çocuk oyuncağı oluyor
    Google, elektronik mesajlaşma yoluyla nasıl iletişim kurduğumuzu analiz etmek ve iyileştirmek için önemli bir kaynak ayırıyor. Yapay zekanın gelişimi sayesinde 2017'de Smart Reply ve 2018'de Smart Compose gibi çözümler bu kaynağın ilk adımlarıydı. Bu yıl ise Google, tek bir düğmeye basarak eksiksiz e-posta yanıtları oluşturma olanağı sağlayan en yeni yapay zeka odaklı özelliğini tanıttı.



    Gmail’de yanıt vermek çok daha kolay






    Google CEO'su Sundar Pichai, Google I/O etkinliğinin açılış konuşmasında Google Maps güncellemelerinden 3D telekonferans çözümü Project Starline'a kadar çeşitli konu ve duyuruları tanıttı. Öte yandan "Yazmama Yardım Et" (Help Me Write) adı verilen yeni bir özellik duyurusu, yaklaşık 2 milyar Gmail kullanıcısının dikkatini çekti.



    Ayrıca Bkz.Yapay zekâya tamamen güvenmemeniz gerektiğini gösteren sebepler



    Google'ın önceki Akıllı Yanıtlama ve Akıllı Oluşturma özellikleri, yayınlandıklarından bu yana kullanıcıların temel yanıtlar oluşturmasına yardımcı oldu ve tahmini metin önerileri sundu. "Yazmama Yardım Et" özelliği bu yetenekleri genişleterek kullanıcıların tek bir tıklamayla tüm mesajı oluşturmasına ve detaylandırmasına olanak tanıyor.



    Google geliştiricileri bu teknolojiyi basit, tekrarlayan mesajlar/yanıtlar, rutin sorular ve benzeri sürekli attığınız e-postalar için harcadığınız zamanı en aza indirmek için tasarladı. Gmail’e eklenecek olan yeni simge ile sadece istediğiniz tarzda yanıtı istemeniz yeterli olacak.



    Workspace, Slaytlar ve E-Tablolar’da AI’a kavuştu





    Yakın zamanda yayınlanan bir blog yazısında bu yeni e-posta işlevine ve Google’ın Workspace için yeni Duet AI'sının bir parçası olan diğer bazı yapay zeka destekli yazma araçlarından da bahsedildi. “Yazmama Yardım Et" özelliğinin e-posta yazma yeteneklerine benzer şekilde, yeni Workspace araç paketi de kullanıcılara açıklayıcı istemler aracılığıyla metin ve görsel içerik oluşturmak için yapay zeka destekli özellikler sunuyor. Örneğin, Duet AI, Google Slide kullanıcılarının sunumları için yeni, orijinal istem tabanlı görseller oluşturmalarına yardımcı olacak.





    E-Tablolar kullanıcıları da veri merkezli görevlerini basitleştirmek için Google'ın yapay zekasından yararlanabilecek. Duet AI'ın yeni Organize Etmeme Yardım Et özelliği, aynı istem tabanlı açıklama işlevini kullanarak görevleri ve projeleri izlemek için otomatik olarak özel planlar oluşturarak kullanıcıları destekleyebilecek. Bu yeni teknolojilerin önizlemesini görmek isteyen kullanıcılar, Google'ın Workspace Labs kayıt sayfası üzerinden bu teknolojilere erişmek için kayıt yaptırabilirler. Seçilen kullanıcılar, Google'ın Workspace'teki en son üretken yapay zeka özelliklerine erişebilecek




    Kaynak:https://www.techspot.com/news/98678-google-new-help-write-makes-responding-e-mails.html







  • Şimdiye kadarki öğrenilen her şeyi yapay zeka ile hızlıca önümüze sunacaklar.


    Aşırı tembelleşmiş insanlık geliyor gözümün önüne. Hani vardı ya Wall-E filmindekiler gibi...

  • 90'larda Türkiye'de bulaşık makinesi çıktığında o efsane Leydi 170 serisini alıp tavsiye etmiştik eşe dosta akrabaya. O zamanlar gereksiz gören epey fazlaydı (hatta biri aldığı halde çok elektrik-su gidiyo diye kullanmıyordu) Şimdi ne olduğu ortada.

    Bu çıkarımla hayatınızı kolaylaştıran teknolojiler sizi tembelleştirmez, kendinize ve çevrenize daha çok vakit ayırmanıza, daha üretken olmanıza yardımcı olur.

  • Bir maili bile kendi başına yazamıyorsa bilgisayarı kapatıp önünden kalksın daha iyi

  • Adam teknolojiler tembelleştirir dememiş zaten, yapay zeka teknolojisi için konuşmuş. Sen 30 sene önceki bulaşık makinenden örnek vermişsin, nasıl bağdaştırdın


    Bulaşık makinesini nasıl kullandığına göre de değişir tembellik. Sen daha çok üretirsin, tembel daha çok yatar. Yapay zekaya da insanlar gereksiz demiyor zaten tehlikeli diyor. Üretkenlik desen yapay zeka üretebiliyor. Neyse o tembelleşmiş bu üretmiş benim bağlamıyor orası, güzel teknoloji faydası çok ama zararlarını kimse konuşmuyor. Şurada bir başlık açalım yapay zekanın tehlikeleri hakkında tek mesajla bir çok kişinin bakışı açısını değiştiririm, gören görüyor farkında zaten tehlikenin. Öyle ileride doğacak tehlikeler demeye gerek yok halı hazırda doğmuş olan tehlikeleri konuşsak yeter de artar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki merak ettiğim şey, bütün bu bürokrasi ne için?

    ben "bana paramı vir" diyorum, yapay zeka şekil şukul edip bir mail gönderiyor. karşı tarafın yapay zekası da "adam para istiyor" diyor, o da aynı şekilde "yok sana para" diyor ve şekilli bir mail sana geri dönüyor. tüm bu veri aktarımına değecek şey nedir? insanlar on tuşa basarken bin tuş veri gidiyor. gönderen yazmıyor, alan okumuyor. yazık bitlerinize

  • scorn kullanıcısına yanıt

    Değecek şey ben gpt10 veya bilmem kaç üzerinde çalışırken ve elimde gpt9 (sallama ama tahminim) gibi bir güç varken elimde var olan gücü gpt3 gpt4 diye etrafa salarak yedirecek olmam ve kendime ait gpt9 teknolojisini meşru kılmam. Bugün ki gpt9 olmasın, gpt3 bile kötüye kullanımda inanılmaz tehlikeli

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.