Şimdi Ara

...:::GMAİL'DE DOSYA SAKLAMA:::...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gmail için (attach file dışında), bilgisayardan gmail'e dosya gönderimi olabilir mi?
    ***ya da gmail'in attach boyutu ne kadar???

• gmail drive programını kullanarak sanal hardisk olarak 1gb ı kullanabilirsin..
  • attachtan ben 50 mb gönderdim oldu ama max kac olur bilmiyorum.film deniyorum simdi sonucu birazdan yazarım...
  • Hımmm.. Benim bildiğim en büyük ataç boyutu 10mb gmailde.. Acaba milletin gözünü korkutmak için mi yazmışlar onu!! Bir de gmail drive artık işe yaramıyor diyorlardı. Sen bu 50mbı onunla mı gönderdin?
  • gmailde bi açılamadı gitti halka
  • Yaşasın Gmail ....

• quote:

Orjinalden alıntı: tdk913

gmailde bi açılamadı gitti halka

AZ KALDI YAKINDA AÇILIYORLARMIŞ DAVETİYE OLAYI DA KALKICAKMIŞ BAKALIM ZAMAN NE GÖSTERİCEK
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otomatik dosya ve klasör silme
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 50 MB tek attachment halinde atılamaz. Belki de sana söylemeden parçalara bölmüştür.
  • Ben bir arkadaşa 20 mb lık e-book gmail ile gönderecektyim l10 mb limitini aştığımı söyleyerek kabul etmedi tanii bunu bir saat upload yaptıktan sonra söyledi 15 mb a sıkıştırdım yine kabul etmedi ; ama 13 mb lık bir dosyayı attach edebildim.
  • GmailDrive Programını indirip kurun. Bilgisayarımda c: d: gidi yerel disk görünümünde sistem klasörü oluşturuyor. Bu şekilde dosyalarınızı bu klasör içine maus ile taşıyabiliyorsunuz.
  • 50 MB ATTACH FİLE OLARAK GONDERDİM,DENEME amaçlı olarak kendi başka bir mailime gonderdim, aç dediğimde ida ile download edip izledim. artık parçalaramı böldü,yoksa bütünmüydü bilemem ama çokta önemli değil zatii neticede filmi bütün olarak indirdi..
  • selamlar ben bu g mail drive a giremiyorum alta
    hata mesajı veriyor

bir hata oluştu
    sistem hata mesajı

saglanan güvenlik tanımlayıcı bir hesap etki alanından değil

diyor acaba nasıl girebilirim sisteme
  • max 10mb biliyorum ben de ... yine de iyi seçenek....
  • quote:

Orjinalden alıntı: hükümran

50 MB ATTACH FİLE OLARAK GONDERDİM,DENEME amaçlı olarak kendi başka bir mailime gonderdim, aç dediğimde ida ile download edip izledim. artık parçalaramı böldü,yoksa bütünmüydü bilemem ama çokta önemli değil zatii neticede filmi bütün olarak indirdi..

Ya dostum nasıl becerdin onu? Bana da forward yapar mısın hala duruyorsa. buyurburdanyak(et)gmail.com Çünkü ilginç bir durum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.