Şimdi Ara

GMA950 mi Go7300 TC mi x1100 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugünerde laptop almak istersek bunun gibi ekran kartlarıyla karşılaşıyoruz.
    Biliyorum harici bir ekran kartı her zaman daha iyidir ama arkadaş gma950 için baya iyi dedi.
    Gerçekliği var mıdır?
    Go serisi mi daha iyidir mobility serisi mi?
    tavsiyeniz olursa neler olur??

• yok mu hem laptopu hem pc si olan nedir buya hadi bişeyler yazın bekliyorummmm..
  • arkadaş en sen ol gma serisine güven me
    bide ekran kartları kaç mb onuda yaz
  • Aslında ben onları öylesine örnek olsun diye yazdım yani gma bit go kadar mobilişty kadar performans verir mi diye?
    YA da ne bileyim x1100 ün performansı nasıldır gma950 ye göre felan amam maden sordunuz
    x1100 x1400 go7300 arasında hepsi 128 mb ve paylaşıma açık hangisi daha iyidir ya da tavsiye edeceğiniz varmı x1600 iyi diye okudum ama bulabilir miyim?
    Bunları gma950 ile karşılaştırırsak ne olur??
  • GMA950 intel grafik islemcisidir ve bir cok oyun buna henuz tam destek vermiyor. nvidia ya da ati daha akillica secimler olur. x1100 de sanirim entegre bir kart. go7300 tc en iyisi gibi duruyor. ama GMA950 nin performansini birak bazi oyunlari calistiramiyor bile. o yuzden dikkatli secim yap sitelerine girip arastir. ya da istedigin yeni cikan bir oyunun sitesinden hangi kartlari destekledigini oku.
  • ben laptop un kartıda gma950. ram 512 olduğundan 64mb olarak çalışıyr akrt ama performansı fena değil bence laptop için. nfsu2 yi 1024x768 herşey full sadece lights kapalı tatmin edici fps de oynatıyor.(zaten aa felan açamıyor nfsu2 de) hl2ep1 de de fena değil. ya fps olarak oyunlarda yeterli olur ayarları kurcaladığında ama 64mb sorun olyor o yüzden bu kartı alacaksan 1 gb ram olmalı ve 128 olarak kullanmak gerek
    diğer kartları ise bilmiyorum.ha bu arada bench değerlerinide vereyim.

05 : 600 mark
    03 : 15k
    01 yapmıştım ama skoru hatırlamıyorum

eğer sormak istediğin birşey varsa yardımcı olurum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fx5200 mü ati 9950 mi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.