Şimdi Ara

GM9 Pro Aldığımın 6. Ayında gümledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar bildiğiniz cihaz kullanılmaz duruma geldi.

    Öncelikle şunu baştan belirteyim, hiç bir şekilde ne düşme, ne çarpma veya da sıvı teması olmadı cihaza.

    Önce üst bildirim kısmı gitti, ekranın yukarısından aşağıya doğru kaydırınca bildirim paneli çıkmamaya başladı, fakat telefonu yan çevirip deneyince çıkıyordu.

    Sonra en alt kısımdaki 3 fonksiyon tuşu etkisiz hale geldi. Bir uygulama açılınca ekran o uygulamada kalıyor başka bir yere geçilemiyordu, telefonu baştan başlatmadan da başka uygulama açılmıyor idi. Gittim google playden alt kısımdaki fonksiyon tuşlarının alternatifi bir program buldum kurdum. Böylece üst üste iki tane fonksiyon tuş takımı oldu aşağıda.

    Durumu düzeltmek için önce uygulama ayarlarını sıfırladım işe yaramadı, sonra telefonu fabrika ayarlarına çevirdim yine işe yaramadı, hatta 3 kez fabrika ayarlarına formatladım olmadı.

    General Mobile aradım ve durumu anlattım, GM9 Pro cihazlarına servis hizmetlerinin sadece İstanbul Merkezde arge tarafından verildiğini söylediler. Dolayısı ile telefonu İstanbul'a kargo etmem gerekiyor.

    Bu cihazı aldığıma gerçekten pişman oldum, GM'den şimdiye kadar 3 farklı cihaz alıp kullanmış ve hiç birisinde herhangi bir sorun yaşamamıştım.
    General Mobile Discovery, 5 Plus ve GM6 modelleri.

    Eğer bu sorunları yaşamıyorsanız gerçekten şanslısınız.







  • dostum ben de 7 aydır kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım çok fazla dğeişik program kurmuşsun sen de biraz kurcalamışsın sanki telefonu kaşınmışsın resmen :))
  • ben de 9 aydır kullanıyorum gayet menunum sadece ekran koruyucusu falan heryerde bulunmuyor tek şiayetim o :)
  • 10 aydır kullanıyorum gm9 pro telefonumu.Hiçbir sorun yaşamadım çok şükür.Verdiğim paranın çok çok üzerinde bir telefon her yönüyle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.