Şimdi Ara

GM Servisi Root'a bakar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşımda Sony vardı servise rootluyken gönderdi cihazı rootlu falan deyip sıkıntı çıkarmadılar. GM bu konuda sıkıntı yaşayan varmı? Servis bu cihaz rootlu deyip gönderir mi? Ayrıca cihazı vatandan almıştım onlar bir gıcıklık çıkarırlar mı? Wifikill gibi birkaç kullanmak istiyorum robot dan dolayı sıkıntı yaşıyorum.
    Kıymetli gorüşleriniz için şimdiden teşekkür eserim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adamlar kronik sorunlu cihazları tamir ermekten acizler hele bir de rootlu cihazı yapacaklarını sanmıyorum. Arkadaşınızın şansına denk gelmiş normalde olacağını sanmam. İnşallah da yanılıyorumdur şansınızı denemekte fayda var. İyi bayramlar.

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Adamlar kronik sorunlu cihazları tamir ermekten acizler hele bir de rootlu cihazı yapacaklarını sanmıyorum. Arkadaşınızın şansına denk gelmiş normalde olacağını sanmam. İnşallah da yanılıyorumdur şansınızı denemekte fayda var. İyi bayramlar.

Daha robot yapmadım ama risk almak da pek istemiyorum. Enteresan uygulamalar buluyorum ama root mevzusu denettirmiyor. Size de iyi bayramlar.

Orijinalden alıntı: badboymadbad

quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Adamlar kronik sorunlu cihazları tamir ermekten acizler hele bir de rootlu cihazı yapacaklarını sanmıyorum. Arkadaşınızın şansına denk gelmiş normalde olacağını sanmam. İnşallah da yanılıyorumdur şansınızı denemekte fayda var. İyi bayramlar.

Daha robot yapmadım ama risk almak da pek istemiyorum. Enteresan uygulamalar buluyorum ama root mevzusu denettirmiyor. Size de iyi bayramlar.

Hocam yapmadıysanız hiç uğraşmayın derim. Hem açacağı sorunlar hem de garanti dışı kalması muhtemel.

• rootu kaldirabikirsiniz servise gomderirken sikinti olmaz

GM e-tab 4 son güncelleme
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Servise göndermeden unroot yaparsın, sorun olmaz
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.