Şimdi Ara

GM ler Gecemi Zehir Etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tarih 06.04.2007, Saat 04:35, Yer Karakoram'ın İç Kısımları, Taraflar [GM]Pizza,GM_Crayon(Bu kim Bilmiyom),[GM]Pietro,xxxxx(Hâlaaa Bottaaa)

Gece bottaydım her zamanki gibi ama 4.sünü hatırlayamıyorum, tek tek Gm ler bana "Hi" demişler, kalkıp pc yi kontrol edince yusuf yusuf oldum hele biri 3 kez Hi çekmiş

Sıradan hepsine karşılık olaram Hi gönderdim [GM]Pizza hariç cevabım ulaştı, Fakat ben bi yarım saat uyumayıp yine yazarlar mı die beklemeye başladım

Derken [Gm]Pietro anlayamadığım ingilizce bişiler söyledi ve turkishland ve turkey kelimeleri epey geçiodu ben botla alakalı bişi olmadığını umuyorum, defalarca I Don't speak Erglish dedim ama yemedi bence , ve bi espriyi gerçekleştirmek istedim ona Sun Pls dedim gene anlayamadığım uzunca şeyler yazdıktan sonra beklememi söyledi benim bot kesmeye devam ederken 1 canavardan 2 kutu birden düştü, charımın 5x olmasına karşın penondan bana 1 lwl female pro üst elbise ve 1 lwl female pro alt elbise düşmüştü hala da sincabımdalar, bunlar bence bana kötü bi msj mı çekiolar(Bundan sonra yeni açacağın charında bunları giyersin) Sabah beri işte kafamı kurcalıo bu Ewdeki pc de bir kaç resmim var akşama atabilirim

Dün Gece troy serverinde ben gibi bir çok Gm den selam almış olan odu mu benim merak ettiğim bu

• vaybe:))ilginç bi hikaye ss atabilirsen harika olur
  • bide alps serverini yoklasalar ne olur bottan adım atılmıyor
  • Evet Troy da banada Gm_Crayon diye biri pm attı hi dedi... Ama GM yazısının önünde arkasında [ ] bu işeretler yoktu... Fake bi char heralde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WTS -- 6 Nisan 2007; 12:07:16 >
  • http://www.silkroa-donline.net/sro_board/bhboard/bh_postview.asp?ForumID=11&TopicID=10827
    (silkrodonline arasındaki - yi kaldırın)

"Inside of the game, GM speech will always be pink and their GM title will be in brackets like this [GM]"

türkçesi anladığım kadarıyla

gm konuşmaları oyun içinde her zaman pembe olacak ve gm başlığı [GM] bunun gibi parantez içinde olacak.

ve ordaki cevapta seni dolandırmaya çalışan dolandırıcıdır diyor ve bug reporta şikayt edebilirsiniz felan diyo yani sahte gm bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troy_lord -- 6 Nisan 2007; 12:49:33 >

• Banada dün gece Gm_Crayon adında biri pm atmış.

Server : troy

ss ekleyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gD -- 6 Nisan 2007; 13:20:29 >
  • arkadaşlar başında sadece GM_ olanlar fakedir.. milleti kandırma amaçı açılmış charlardır.
    real gmlerin başında [GM] yazar sonra da ismi yazar örneğin [GM]hanpooh ..
    bunlar Gm Asisstant'ı da değildirler..
    Lvli yüksek ve hala 20- sembolü varsa onlar test charlarıdır gmler tarafından açılırlar...
    korkucaksanız bunlardan korkun GM_Şemsettin GM_Feyzullah dan değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emo'lara ne oldu?
    4 yıl önce açıldı
    bu silah yeni galiba :D
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim mekana gelsin benden başka herkes bot nerdeyse.İş yapmak değil amaç, dolaşıp biz burdayız demek.Hikayeden...Hava atsınlar kısaca.Sorun yok dileyen dilediğini kursun.Korkacak bir şey yok. Korkutmaya çalışıyorlar sizi.Gelmeyin oyuna.
  • buda ss

GM ler Gecemi Zehir Etti
  • eet dün banada Gm_Crayon hello diye pm atmıştı ama gm değil yani [ ] işaretleri yoktu
  • ss deki gm değil.
  • Aksini iddaa eden olmadı
  • İlginç hikaye
  • ilginç bişi
  • bana attılar pm bende bastım küfürü sonra adam tmm dedi ben fake hesabım..
  • Bütün bunlar fakese 1 lvl itemler ne oluyor ?
  • gercekten ilginç
  • [GM] Diye yazanlar gerçek gm GM diye yazarlarsa kanmayın zaten [GM] diyede yazılmıyor
  • beyler ben bi char açmışdım isimini sallamışdım "safasasf" alps de glavier di
    global chat den sell 24 sos glavie yazdım
    ve aradan kısa süre geçmeden
    [GM] Crayon diye biri bana "You country botter" dedi
    ama banlanma olayı olmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: susuvekuku

beyler ben bi char açmışdım isimini sallamışdım "safasasf" alps de glavier di
    global chat den sell 24 sos glavie yazdım
    ve aradan kısa süre geçmeden
    [GM] Crayon diye biri bana "You country botter" dedi
    ama banlanma olayı olmadı

Bana da bi gm "koyuncopluyomu" dedi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.