para isteseydin bare veya lwl falan ben olsam böle yapardım
Çar enin mi ismi süpermiş
werildi ama :P
quote:
Orjinalden alıntı: izmirli mert
bende pcde bunu buldum
aha işte bu benim vay anasını yaaaa ulan gözümden yaş geldi şerefsizim.2 yıl geçti bunun üzerinden.Bu arada 5k diyenlere söylüyorum ben sos istedim vermeye izinli değiliz dedi.Vay anasını be arkadaşım vallah çok saol şu fotograf varya hayatımdaki en önemli günlerden biri için anıydı.Hemn alıp saklıyorum.Allah razı olsun
Ayrıca bunları da unutmayalım:
5k isteseydin diyenler hayvan hatırladığım kadarıyla 64 sun silah istemişti
yanlış anlaşılma olmasın ben yanında deildim, forumda yazmıştı istedim diye
Hayvan denen kişi bu foruma üye zaten kendisi bir süre önce koymuştu bu resimleri...
Arkadaşlar Bu Ss ler Hayvan Nickli Arkadaşımız Tarafından Verilmişti foruma Şimdi olan birşey deil bu Çok uzun zaman Önce Verilmişti.. Ayrıca Delirme Olayına Gelince Orjinal İsmi Berserker Mod' dur. Bunuda Uzun zaman önce bir updateden Sonra böyle Yaptılar ama sanırım Hoşlarına Gitmedi Geri Degiştirdiler
Not:Bu Berserker Mod ile ilgili verdigim bilgiyi Yanlış anlamayın ..''İşte biz bilmiyoruzdamı Sen söylüyorsun'' demeyin Ben bilmeyenler için söyledim Herkese Kolay gelsin Bol Soxlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme