Şimdi Ara

GM e-tab 4 son güncelleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
8
Favori
32.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tableti resetlemek güncellemeyi silmez gerçi güncelleme uygulamalarıda sislmezdide neyse deneme bile zamana yazık silinmez bida aktivasyon falan gereksiz
  • ttqqquuiiee T kullanıcısına yanıt
    yaa kardeşim lütfen yardımcı olun uygulamaları nerden nasıl etkinleştircem

Öncelikle pc ye bağlayıp rootlamayı denemeyin bile usb hata ayıklamayı açabilseniz bile pc ye bağladığızda rootlamaz güzel düşünülmüş ama tabletin içinden rootlama yöntemi mevcut framaroot bu güvenliği açmanız hiç bir anlam ifade etmiyor gereksiz yapılmış bir işlem ama her işin başı vardır :D

Valla kimseye vermeyip ****lik yapma duygusu çok komik ve hoş bişe :D
  • reddy2 kullanıcısına yanıt
    bişe söyle kanıt olarak resim eklim kırdım lan kimse bilmiyo yöntemi hiç bir internet sitesinde yok o yüzden paylamıyorum üstteki resimlere bak önceden atmıştım

bak kardeşim tarihe bak (may=mayıs),sürüme bak seninkinle karşılaştır işte

GM e-tab 4 son güncelleme

yedek hesap açılmıyor onu gösterdim güncelleme eldiğine kanıt olarak

son olarak ise kırılmış olduğunu göstermek amaçlı cihaz yöneticilerinde mdm'nin olmadığını gösterdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mumuli97 -- 1 Ağustos 2014; 19:26:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mumuli97

çözümü biliyorum ama ilk sefer yapılan hatanın aynını yapıp çözümü yaymıcam kendi başıma sistemini kırmayı başardım ilk sefer herkesle paylaşıldı ve güncelleme geldi bunuda yayarsam ne yapabileceklerini düşünün ve bana kızmayın lütfen ama şu kadarını söyleyebilirim tablet rootlanmadanda kırılabilir fakat kapandığında aktivasyon ekranına dönersiniz bu yüzden tabletin şarjı bitmemeli ve kapanmamalı tabi bu kısıtlamadan kurtulmanın tek yolu root bu sizi kurtarabilir fakat root tableti kaybetmenize neden olabilir yapmamanızda fayda var ama beni dinlemeyin bende rootladım. neyse çözümü bulduğuma inanmayanlara her türlü ispat verilir güncelleme aldığına dair kanıt gösterilir konunualtında yalan diye yorumlar görmim boş yere resim atabilirim tableti pc ye bağlayabiliryorum veya bulut diye bişe var yollarım bir şekilde.
    siz daha uğraşın :D

Resimlerde Ekledim Hala İnanmadıysanız Söleyinde Başka Yerin Resmini Çekim
    Not Her Ne Kadar Kilitdide Kırmayı Başarsamda Başka Hesap Açmayı Başaramadım Ama Onuda Çözerim
    1:

2:

3:

Devlet bu tabletleri sizin gibi ergenlere dağıttığı için uğraşıp duruyoruz. Alın kardeşim, şu konuda en alttaki mesaj Türkçe. Bu şekilde yapılıyor;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2653294

Bu da kullanacağınız program;

http://www.updatestar.com/tr/directdownload/mobogenie/2112769

Yüklerken ekstra bir şeyler yüklemeye çalışacak reddetmeyi unutmayın. Kolay Gelsin :)

Biri gitmiş Facebook grubu açmış, biri tutturmuş söylemem diye, tövbe yarabbim ya. Bir de "hiç bir yerde yok" diyor.

• NightWatch71 N kullanıcısına yanıt
    Anlattiklarini biliyorum yalniz bende USB hata ayiklama acil olduğu halde PC sen rootlamiyor o yüzden PC sen root engelli başka bir şekilde zaten aktivasyon ekrani acilmiyor eğer guncellemeden sonra sizde ise yaradiysa ya benim tablette sorun var yada her tablette olmuyor eğer PC sen rootlanmiyor veya diğer yöntemler ise yaramiyor diyorsanız benim kendi yöntemim var hic bir sitede internette yok PM atin ulasin yani bu çözümün benim bulduğum çözümle alakasi yok hala hic bir sitede yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mumuli97 -- 3 Ağustos 2014; 1:41:19 >
    Guldurdun kardeşim hic bir yerde yok DEDİYSEM orada yoktur bi kere bu bende ise yaramiyo bu 1 ay öncede vardi bende calismadi PC den rootlanmiyor.bir yöntem daha var bu forumda onada baktim ondada is yok gibi tüm siteleri gezdim bunla ilgili PC te bağlanmadan engeli asmanin bir yolunu bulan yok bende onu buldum diyorum ama anlayan yok atin PM soylim soylemicektim konu accak hale geldim hatta bu isi roiotsuzda yaparim diyorum ben ama bu seferde kapandimi aktivasyon ekrani geliyor kapanmamasi lazim herkes rootla ugrasirken ben hem rootlu hem rootsuz çözümler geliştirdim üstelik ben size gidin tabletleri kitin bize verdiler böle engellimi duracak demedim kendim ugrastim kendim cozdum nemde bir günde zor değil sizin gibi ergenler lafinada alinmadik deil bu tabletleri sadece ogrenciler kullanmıyor o yüzden üslubuna biraz dikkat et
    Türkçeyi katletmeden paragrafımı sonlandırıyorum.

• quote:

Guldurdun kardeşim hic bir yerde yok DEDİYSEM orada yoktur bi kere bu bende ise yaramiyo bu 1 ay öncede vardi bende calismadi PC den rootlanmiyor.bir yöntem daha var bu forumda onada baktim ondada is yok gibi tüm siteleri gezdim bunla ilgili PC te bağlanmadan engeli asmanin bir yolunu bulan yok bende onu buldum diyorum ama anlayan yok atin PM soylim soylemicektim konu accak hale geldim hatta bu isi roiotsuzda yaparim diyorum ben ama bu seferde kapandimi aktivasyon ekrani geliyor kapanmamasi lazim herkes rootla ugrasirken ben hem rootlu hem rootsuz çözümler geliştirdim üstelik ben size gidin tabletleri kitin bize verdiler böle engellimi duracak demedim kendim ugrastim kendim cozdum nemde bir günde zor değil sizin gibi ergenler lafinada alinmadik deil bu tabletleri sadece ogrenciler kullanmıyor o yüzden üslubuna biraz dikkat et

Rootlamadan yaptığınız çözümler sizin daha çok işinize yarar belki ben onu hesaba katmadım. Ben bu tableti bir öğretmen için düzelttim. Sizin için belki sıkıntı oluyordur bilmiyorum.

Onun dışında bulduğunuz yöntemle mutluluklar dilerim, Allah mesut etsin, ne deyim? Mezara kadar gidersiniz inşallah :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neden bu tabletleri rootlamiyorsunuz ki anlamiyorum. Root lamaktan korkup cekiniyorsunuz. Okulda hocalar ogretmenler gorse ne olur ya azarlar yada disipline verir kınama cezasi alirsin bu kadar.
    Tabletinde depolama sifresi olan veya koyabilen kisilere bir sifirlama yontemi verebilirim.

Orijinalden alıntı: NightWatch71

quote:

Rootlamadan yaptığınız çözümler sizin daha çok işinize yarar belki ben onu hesaba katmadım. Ben bu tableti bir öğretmen için düzelttim. Sizin için belki sıkıntı oluyordur bilmiyorum.

Onun dışında bulduğunuz yöntemle mutluluklar dilerim, Allah mesut etsin, ne deyim? Mezara kadar gidersiniz inşallah :)

Bakin bunu okuyosaniz bu kardeşin koyduğu laf gibi laf koyun kimse yerinden cikaramasin , tebrik ediyorum böle bir latin üstüne bize söylenmez zaten sahada öğretmenle mutluluklar desem olmaz mesela.neyse çözümle ilgili konu acilcak tabi uşenmessem çok uzun sürecek yazi yazcam

• Merhaba benim tabletimede güncelleme gelmiş ti ama bizim bir arkadaşa güncelleme gelmemişti ondan MDM nin bir önceki apk dosyasını aldım benim tablete kurdum birden Mdm tarafından durduruldu yazısi çıktı aşağıda sonra uygulamalar menüsüne baktım Mdm yok çözdüm sandım ama olmamış yine uygulama yükleyince dudruruyo
    Bide yüklenebilen bir tane uygulama daha var adı HUNGRY SHARK EVOLUTION

Önce şimdiki mdm yi silip kursaydin olurdu(root lazim tabiki) 2 tane mdm yüklemiş oldun veya güncellemiş oldun olmadi tabi bu arada çözüm var internete her yerde PC varsa yaparsiniz biri PC siz yapmis konuyu kaldirdi ama benim PC olmadigindan yardim etti sagolsun.yeni güncelleme gelirse rootlamayanlarin bir şansi daha olmayabilir ilk güncelleme de çok acik kapattilar çünkü o kardeşin dediğine gore rootsuzda oluyomus ama iyi değilmiş benn rootladim kurtuldum

• Kardeşim son güncellemeden sonra saten engeller gelcek onu bende biliom sen en iyisi ne yap tablete format çek facrory reset yap yani tableti kapat sonra ( açma tuşu + ses açma yada kapama yuşuna basılı tut ) orada factory reset denen yere ses açma tuşuyla ilerle sonra biresürü no no no yes yazısı gelcek yese gel ve açma tuşuna bas sonra resetlendikten sonra aktivasyonu girmek için internete gir aktivasyon bittikten sonra interneti kes uçak moduyla ... sonra root atmaya koyul yoksa gine güncelleme gelir .. Birde root ladıktan sonra Cihaz kernel bütünlüğü bozuldu diye hata çıkar o çıktıktan sonra factor reseet yapıp aktivasyonu yapıp es dosyayı kur kurduktan sonra root gezgiini aç es dosyasından açtıktan sonra uygulama yöneticisiine gir ve üst taraftan sistem uygulamalaarı seçin orda mdm yi bulup basılı tutun ve kaldıra tıklayın....

NOT: YENİ GÜNCELLEMEDEN SONRA FACTORY RESETTE KALDIRILMIŞ OLABİLİR ..KB AYIN SİZ Bİ BAKIN OLMASSA :D

• Rootsuz cozum yok gecmis ossun

t.me/donanimhaberiss
  • Arkadaşlar telefondan tablete APk gönderilmiyor yapabilen var mı nolur söyleyin

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.