Şimdi Ara

GM Discovey Knock On

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese Merhaba.Sırf bu konuyu açmak için üye oldum,aslında uzun süredir takılıyordum da bu zamana kısmetmiş.Gelelim Konumuza :)

Belki bilen arkadaşlar falan vardır ama bilmeyenler için bi nebze faydalı bi konu olacağını düşünüyorum.
    2 Gün önce ColorOs Custom Rom'unu telefonuma kurdum, çokta memnun kaldım.Ardından iconlarını beğenemedim GO Launcher indirmeye karar verdim.İndirdikten sonra biraz ayarlardır falan gezinmeye başladım.ColorOs'un kendi romunda Lock Now diye program var bilen bilir,tıkladığında kilitliyor ekranı işte.GO'da da Tercihler-Hareket&Geçiş-Kısayol Hareket Ayarları-Çift Dokunma burdan çift dokunmayı direk lock now'a yönlendirdiğimizde bir nevi Knock On daha doğrusu Off oluyor :) Tabi uyandırma falan yok sadece ekran kilitleme çift dokunuşta.

• yani hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende color os rom kullanıyorum, batarya simgesinin oraya dokunursam ekran kapanıyor bir nevi kısayol koymuş adamlar ,bunların ötesi önemli olan ekranını kapatmak değil kapalı ekranı açamak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByRemake

Bende color os rom kullanıyorum, batarya simgesinin oraya dokunursam ekran kapanıyor bir nevi kısayol koymuş adamlar ,bunların ötesi önemli olan ekranını kapatmak değil kapalı ekranı açamak :)

aynen öyle. ekran her türlü kapanıyo çift dokunuşla falan ama açılmıyor
  • Basligi gorunce mediatek kerneli verdide cift dokunusla acmayi yaptikar dedim ama kapamaymis.

• Ne bileyim bende farkedince faydalı olur diye düşünmüştüm
  • 1 yıl önce paylastigim şey zatenhttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=88007700&p=1#88007700

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazPlayboy -- 21 Temmuz 2014; 23:46:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.