Şimdi Ara

GM DİSCOVERY SORUN ÜSTÜNE SORUN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
11.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bir de, başarı servisi beğenmiyordum, yazılanları okuyunca, telpa adamı çıldırtırmış gerçekten.. Türkiye'de tüketiciyi koruma kanunu yeterince uygulanmıyor..
    Amerika da insanlar, bir ay bile geçse ürünü iade edebiliyor.. Sorunlu ürünler tekrar elden geçirilip, refurbished olarak daha ucuza sarılıyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Ben bir de, başarı servisi beğenmiyordum, yazılanları okuyunca, telpa adamı çıldırtırmış gerçekten.. Türkiye'de tüketiciyi koruma kanunu yeterince uygulanmıyor..
    Amerika da insanlar, bir ay bile geçse ürünü iade edebiliyor.. Sorunlu ürünler tekrar elden geçirilip, refurbished olarak daha ucuza sarılıyor..
    .......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fitmans -- 10 Ekim 2013; 16:41:30 >
  • Bu telpaya bi tüketici ayarı şart. Aslında devlet ayarı şart ama o zaten hepten umutsuz vaka... Motorola Motoluxe'üm var telpada 5 aydır serviste. 20 iş günü geçmesine rağmen iade talebimi kabul de red de etmiyorlar. Yasal hakkınız var, kullanın diyorlar. Ne demekse artık.. Fatura şirket üzerine olduğu için hakem heyeti de ilgilenmiyor. İyi bir avukatla ticari mahkemede suç duyurusu, tazminat, iade ne varsa saldırmayı düşünüyorum. Kullanalım bakalıım yasal ne varsa.

Şimdi de GM disc. almayı düşünüyordum ama ben de telpaya para kazandıracaksam artık... S3 mini alıp rahat edeyim diyorum, o da mantısız geliyor tabi. S4 mini çok pahalı.

Zaten büyük ekran sevmiyorum. Sadece f/p ürünü olduğu için alacaktım ama vazgeçtim discoveryden.

• quote:

Orijinalden alıntı: chequevara

bu telefonda bir şeyler olacağını biliyordum.Kimse kimseye o donanımdaki cihazı 600 tlye satmaz.Ama ne diyelim gecmis olsun hocam

Hocam şans bu kaçtane discovery kullanıcısı var s3'ten iyi diyor çoğu kullanan
  • TELPA İSE UZAK DURUN.

adamlara telefon gönderdik arızalı diye. 25 gün sonra telefon geri geldi. masrafı şu diyorlar. parayı öde sonra telefonu geri gönder yaparız dediler. Onların çıkarttığı masrafın 3'te 1 fiyatına sıradan bir telefoncu 15 dakikada sorunu halletti verdi elime.

sonuç: TELPA = BÜYÜK RİSK
  • ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fitmans -- 10 Ekim 2013; 16:41:34 >
  • ucuz etin yahnisi...malesef..
  • Sabırlı adammşn ben olsam :
  • quote:

Orijinalden alıntı: DavidMessi

Sabırlı adammşn ben olsam :
    .........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fitmans -- 10 Ekim 2013; 16:41:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galate

quote:

Orijinalden alıntı: DavidMessi

Sabırlı adammşn ben olsam :

oralara gelecekti valla bizim sülale bıktı artık gidip gelmelerimden

:)
  • Gecmıs olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Gecmıs olsun.
    ..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fitmans -- 10 Ekim 2013; 16:41:41 >
  • Gidin 2. El s3 alin. Paranizi cope atmayın 600 lira az para degil. Mtk işlemcili ne idigu belirsiz bu cihaz a 600 lira verilmez. 800 lira 2.el temiz garantili s3 bulup alin. Tavsiyemdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertce

Gidin 2. El s3 alin. Paranizi cope atmayın 600 lira az para degil. Mtk işlemcili ne idigu belirsiz bu cihaz a 600 lira verilmez. 800 lira 2.el temiz garantili s3 bulup alin. Tavsiyemdir.
    .......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fitmans -- 10 Ekim 2013; 16:43:58 >
  • elektronık bıraz da sans ısı gecmıs olsun dıyelım 4 defa aynı sorundan dolayı servıse gonderın tum gonderım evraklarını ve servıs raporlarını saklayın 4.aynı hatada değişim yapmak zorunda ver tüketici hakem heyetine paranı bile iade alabilme imkanın var.
  • giricen o servise, nerde bu telefonu bozuk halde gonderen a....k... evladi diye yaninda 2 tane barzoyla, bak bakalim bir gune değişmiyor mu. bu kansizlar bundan anlar anca...

• almayı düşündüğüm cihazdı ve telpa garantili diye seviniyordum .. şimdi bir daha düşünücem :)
  • ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fitmans -- 10 Ekim 2013; 16:47:13 >
  • quote:

@Escape595düşünmedim değil..

@ahmedatasaman telpaya güvenmeyin hocam bi arkadaşımdada 12 tane çikti 1 tane var deyip geri gönderdiler mersinde oturdugu için ilgilenemedi de

@strong.hakem heyetine gitse malesef 5 ay sonra karar aliniyo gittim 5ay sonra karar çikar dediler daha dogrusu 5 ay sonra bakarlarmış

Sizin orayi bilemiyorum ama izmir de 1 ay icinde sonuclaniyor arastirmisligim var

• quote:

Orijinalden alıntı: Kadirdalgic

quote:

@Escape595düşünmedim değil..

@ahmedatasaman telpaya güvenmeyin hocam bi arkadaşımdada 12 tane çikti 1 tane var deyip geri gönderdiler mersinde oturdugu için ilgilenemedi de

@strong.hakem heyetine gitse malesef 5 ay sonra karar aliniyo gittim 5ay sonra karar çikar dediler daha dogrusu 5 ay sonra bakarlarmış

Sizin orayi bilemiyorum ama izmir de 1 ay icinde sonuclaniyor arastirmisligim var

Alıntıları Göster
    ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fitmans -- 10 Ekim 2013; 16:47:17 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.