Şimdi Ara

GM DİSCOVERY REAL RACİNG 3 KASİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 gün once aldigim discovery telefonuma real racing 3 yukledim ama çok fena kasiyor öyle boyle değil acayip yani bu normalmi real rscing 3 kasmamasi gerekmezmi telefon güç tasarrufunda da degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werwols -- 3 Şubat 2014; 12:08:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• werwols W kullanıcısına yanıt
    real racing 3 v1.3.0 for powervr only sürümünü indiricen torrentten. Kickass.to sitesinde var
  • Benim telefonumda bir sorun yok demi genel sorun

• werwols W kullanıcısına yanıt
    Bende hiç kasmadan çalışıyor v1.3.0 sürümü
  • bende son sürüm 2.0.2 hiç kasmadan oynanabiliyor. güç tasarrufu açıksa kapatın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: werwols

Merhaba arkadaşlar 2 gün once aldigim discovery telefonuma real racing 3 yukledim ama çok fena kasiyor öyle boyle değil acayip yani bu normalmi real rscing 3 kasmamasi gerekmezmi telefon güç tasarrufunda da degil

Dostum bunu indir kasmaz.http://kickass.to/real-racing-3-v1-3-0-apk-data-for-powervr-only-mod-android-joker-t7810424.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydenz

quote:

Orijinalden alıntı: werwols

Merhaba arkadaşlar 2 gün once aldigim discovery telefonuma real racing 3 yukledim ama çok fena kasiyor öyle boyle değil acayip yani bu normalmi real rscing 3 kasmamasi gerekmezmi telefon güç tasarrufunda da degil

Dostum bunu indir kasmaz.http://kickass.to/real-racing-3-v1-3-0-apk-data-for-powervr-only-mod-android-joker-t7810424.html

Bu nasıl kuruluyor daha önce apk sını indirmişim ama olmadı zipin içindekileri nereye çıkaracağız.Kısaca anlatırsanız memnun olurum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei Watch GT 2 Classic
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dark67 D kullanıcısına yanıt
    install.txt dosyasında yazıyo ne yapacağın..
  • Evet indikten sonra farkettim nette de aradım.Sdcard/android/data dizinine çıkarılması gerekiyormuş ama benim telefon 16 GB olduğu için sdcard kullanmıyorum benim hangi dizine çıkarmam gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark67 -- 3 Şubat 2014; 23:52:01 >
  • Real racing graphics diye uygulama var Google playde, oni indirip görüntü kalitesini orta düzeye getirirseniz kasmaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: dark67

Evet indikten sonra farkettim nette de aradım.Sdcard/android/data dizinine çıkarılması gerekiyormuş ama benim telefon 16 GB olduğu için sdcard kullanmıyorum benim hangi dizine çıkarmam gerekiyor.

telefonun ana dizinindeki android/data klasörüne çıkart eğer öyle bir klasör yoksa kendin oluşturacaksin
  • Dostum senin telde bir sıkıntı var ben normal direk google playden indirdim hiç kasma yapmadı hatta televizyona bağlayıp bile oynadım kasmadı
  • Real racing 3 graphics programını indirip ayarları ortaya alın sorun kalmaz
    Ayrıca telefonda sıkıntı yok ayarları medium yapmassan kasar oyun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.