Şimdi Ara

GM Discovery Güncelleme, Beklentiler, Yorumlar [Ana Konu] Kitkat Kurulum Klavuzu (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.525
Cevap
33
Favori
61.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yakinda android L gelir kitkat gelmez herbiden sıktı artik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu güncelledim , güncellemez olaydım devamlı kapanıp açılıyor. 3 kere format attım değişen bir şey yok. Ne yapabilirim başka ?
  • Kitkat gelecek muhabetine yakinda bir yil olcak :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beta da kaldık nerde güncelleme?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitkat gelince ne değişecek ?

• kitkat gelmez arkadaslar bosa boğaz patlatmayin

• quote:

Orijinalden alıntı: LanxtiN

Kitkat gelecek muhabetine yakinda bir yil olcak :)

Ben telefonu aldım, 9 ay kullandım, 1 kere servise gönderdim, perte çıkardım. Hala kitkat gelecek.
  •  GM Discovery Güncelleme, Beklentiler, Yorumlar [Ana Konu] Kitkat Kurulum Klavuzu

resmi sayfada bu resim olmasa bende derdim gelmez e3 e gelsin büyük ihtimal hemen bize e3 rom gelir, gm bunu kendine göre ayarlayıp verene kadar bi 3-4 ay gider zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haymanali2006 -- 6 Ekim 2014; 23:29:24 >
  • hala kitkat gelmedimi bu gmye
  • 2015'e kadar hiç beklemeyin derim. General Mobile zaten bir maskara makinesinden başka bir şey değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BillCipherDude kullanıcısına yanıt
    hocam kullanıcısı değilim. canım sıkıldı bi bakınıyım dedim gmd ne haldeymiş diye. bakmaz olaydım
  • Merhaba arkadşalar ben güncellemelerin neredeyse büyük bir kısmını indirmedim. Şu an 41,56 Mb 'lık bir güncelleme gözüküyor. Güncelleme ile gelen bir bozukluk falan var mı? Eğer varsa ben yüklemeyeceğim.
  • Bu kitkattan sonra telefon kendi kendine kapanıyor, uygulamaları siliyor ve ya uygulamaları açamıyorum çalışmayı durdurdu uyarısı alıyorum. Kaldırıp yeniden yüklüyorum bir süre çalıştıktan sonra yine aynı şeyler. Tüm uygulamalar böyle. Bir tek ben mi yaşıyorum bunu beta sürümle mi alakalı ? Önceki sürümüne root atıp androidini silmiştim kitkat güncellemesi ile hayata döndürdüm. Bu durumla mı alakalıdır yoksa ? Eski haline döndürüp düzelip düzelmeyeceğini baksam mı tam 4.4 sürümünü mü beklesem bilemedim.
  • Bizden sonra piyasaya çıkan, işlemci desteği mtk'ya göre daha az olan zenfone 4.4e geçti, biz hâlâ "çok yakında"

• Topkara28 kullanıcısına yanıt
    Benzin 3 lira olur bu olmaz

Eşit: olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinkp54 -- 28 Kasım 2014; 23:45:48 >
  • Bu programda alttaki sarı bar dolmuyor bende yahu, win 8.1 uyumlu değil mi bu program. Şu güncellemeyi niye direk telefondaki güncelleme sisteminden vermiyorlar anlamıyorum
  • zQrba kullanıcısına yanıt
    Aynı problem bendede var benimkide win7
  • Kitkat güncellemesini indirip kuran arkadaş var mı? yorumları bekliyoruz...
  • zQrba kullanıcısına yanıt
    Problem yokmuş sırayı daha dikkatlice yapmaya çalış güncelledim
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.