Şimdi Ara

GM Discovery Güncelleme, Beklentiler, Yorumlar [Ana Konu] Kitkat Kurulum Klavuzu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.525
Cevap
33
Favori
61.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tenten16 kullanıcısına yanıt
    önümüzdeki haftadan kasıt zaten 10 mart pazartesiyi kastetmiştik derler gibime geliyor....
  • Ağ problemi yazmaya başladı güncelleme kontrol ettim de geçmiş olsun sanırsam güncelleme yolda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

quote:

Orijinalden alıntı: tenten16

General Mobile Dsicovery Son Güncellemeden Beklentilerimizi Paylaşıyoruz Arkadaşlar.

1.Yeni temalar eklenmeli
    2.Görsellik Saf android yapılmalı.
    3.Yapılan duvar kağıtları ekrana tam oturmalı.
    4.Alttaki kapasitif tuşlar led bildirim olarak kullanılmalı.
    5.Titreşimde iken alt kapasitif tuşların titreşimi kapatılabilmeli.
    6.Kameraya Manuel Flash gelmeli.
    7.Müzik Çalarda Arancak klasörleri kendimiz seçebiliriz.
    8.Mutlaka Hava durumu widget'i ile gelmeli.
    9.Mesaj geldiğinde telefon ekranı yansın.
    10.Google Play Store'da ki uyumsuzluk sorunu.
    11.İnternet tarayicisinda iyileştirme.
    12.Kamerada iyileştirme ve pembe kirmizi karisimi renk olusumunu giderme

Benim aklıma gelenler bunlar. Bunlardan herhangi biri olurmu yada ne kadarı olur görücez... Belkide bir Yetkili isteklerimizi okur

1 . Yeni Tema istiyorsan Saf adnroid Nasıl Olucak Bunu Açıklarmsın
    2. Saf android Gelmez Bunu Unut
    3. Duvar Kağıdı Çözünürlüğü Android de Ekrana Göre Standarttır Bunu Değiştiremezler 720x1280 Ekrana Sahipsen Duvar Kağıdın 1440x1280 veya Bunun Alt veya üst katı çözünürlükte olabilir Yoksa Resim Kırpılır
    4.Ek uygulamalar ile yapıyoruz GM isterse kalıcı olarak Yapar
    5. Forumda Bu Sorunun Çözümü için Fix yayınladım Ben Çözdüysem GM Mühendisleri Bunu çözebilir ama İsterlerse
    6. V6396 v6397 sürümlerinde sorunu Çözdüler ben Aylar önce çözmüştüm :) Yeni gelen Güncellemede Kamera da sorun olmaz
    7. Mümkün Ancak GM bunu Yaparmı Orası Muamma Ha WALKMAN varken Başka Müzik çaları telefonda barındırmam
    8.MTK nın hava Durumu widgeti var ancak Saçma Sapan Görsellik yok Türkiyedeki İlleri tanımıyor İstanbul ankara vs bilinen büyük iller hariicndekiler yok
    9. Ek uygulamalar ile yapılan bir şey ancak Hem Tuş Bildirimi Hemde ekran Nasıl olucak :)
    10. GM Google başvurması gerekiyor yoksa Olmaz
    11. Kameradaki Sorun Lensle alakalı O sorn çözülemez Tabiki Benim Görüşüm

Sonuç Olarak Bu istediklerini GM takıcakmı Hayır Bazılarını yapabilir ama Yapıcağınıda sanmıyorum
    Mevcut Sorunları çözmek yerine Yeni Sorunlar Çıkmazsa Sen ona Dua et Kaş yapım derken Göz Çıkarıyorlar Her Güncellemede ...

Bütün kullanicilarin isteklerini özetlemiş yetkililerin bunu okuyup değerlendirmeleri önemle rica olunur

• quote:

Orijinalden alıntı: akare+bkare=ckare

GM Discovery Güncelleme, Beklentiler, Yorumlar [Ana Konu] Kitkat Kurulum Klavuzu

Guzel olmus :)

• quote:

GM Discovery Güncelleme, Beklentiler, Yorumlar [Ana Konu] Kitkat Kurulum Klavuzu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Işte bu çok iyi olmuş, biri Muzaffer beye twitter'dan bunu göndermeli

• Eleştirirken tebessüm ettirebildiysem ne mutlu
  • Arkadaslar cihazın avea 3g de cok ciddi sikintisi var. H da download yapmiyor sadece H+ da download yapiyor. O kadar konular acildi bununla ilgili. Cihazdan soguyorum resmen s3 minide bole bi sikinti yok h'da da h+'da da indiriyor ama discovery aveada h+ olmadan veri almiyor.

Lütfen düzeltin

• quote:

Orijinalden alıntı: trbomba

Arkadaslar cihazın avea 3g de cok ciddi sikintisi var. H da download yapmiyor sadece H+ da download yapiyor. O kadar konular acildi bununla ilgili. Cihazdan soguyorum resmen s3 minide bole bi sikinti yok h'da da h+'da da indiriyor ama discovery aveada h+ olmadan veri almiyor.

Lütfen düzeltin

Avea da n78 telefonum da aynı şekilde yapıyordu.
    3g yazıyor her akış olduğunda 3.5g ye geçiyor.
    Vodafone da böyle değil sürekli 3.5g yazardı
    Şuan pttcell kullanıyorum. Oda bildiğiniz üzere avea altyapısını kullanıyor. 3g de bu olaydan ötürü çok gecikme oluyor (ping) hızda belli olduğu için (128kpbs) 2g de EDGE ile bağlanıyorum.

• quote:

Arkadaslar cihazın avea 3g de cok ciddi sikintisi var. H da download yapmiyor sadece H+ da download yapiyor. O kadar konular acildi bununla ilgili. Cihazdan soguyorum resmen s3 minide bole bi sikinti yok h'da da h+'da da indiriyor ama discovery aveada h+ olmadan veri almiyor.

Lütfen düzeltin

Seni bilmem ama hattım avea bir site vs açmazken H yazıyor site açılırken H+ oluyor ve hız gerçekten harika resimde görüldüğü üzere 538 kb/s indirme hızıyla siteyi açıyor.

• Led buton bildirimi nasil bisey arkadaslar butonlar yanip sonuyomu

• PCMuhendisi P kullanıcısına yanıt
    Telefonun alt kısmında bulunan kapasitif tuşların ışıklarını uyarı led'i olarak kullanılmasını istedik... Örn. Mesaj geldiğinde çağrı geldiğinde belirlediğimiz süre kadar yanıp sönmesi...
  • quote:

Lütfen düzeltin

aynı sorun bende de var. h+ olmadan veri almıyor avea da. h olduğu zaman veri almazsa E yani 2g ye geçiyor. çok sıkıntı. zaman kaybı oluyor yani bi sayfaya tıklıyorum h+ a geçene kadar 5-6 saniye geçtiği oluyor.
  • Software Developer kullanıcısına yanıt
    Çekimle alakalı problem birazda sanki bulunduğum bölgede 1 sn içerisinde H+ geçişi oluyor.
  • quote:

quote:

Lütfen düzeltin

Seni bilmem ama hattım avea bir site vs açmazken H yazıyor site açılırken H+ oluyor ve hız gerçekten harika resimde görüldüğü üzere 538 kb/s indirme hızıyla siteyi açıyor.

Mrb bu ekran gorubtusunun fotosunu nasil cekiyoruz?

• vakur42 V kullanıcısına yanıt
    Güç tuşuna basılı tutarken ses kısma tuşuna basarsanız işlem başarılı olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenten16 -- 1 Mart 2014; 0:53:47 >
  • quote:

Kamera tuşuna basılı tutarken ses kısma tuşuna basarsanız işlem başarılı olur :)

Yanlis bilgi olmasin. Güç tuşu + ses kisma tuşuna ayni anda basarsaniz cekecektir. Yani ekran kilit tuşuyla ses kisma tusu

• Software Developer kullanıcısına yanıt
    Dalgınlık hatası uyarı için tşk'ler.
  • Arkadaşımda var gm discovery çift tıklama özelliği yazılım güncellemesi ile gelecek deyince şaşırmıştım demek doğruymuş.Yazılım güncellemesi ile olacak birşeyse diğer telefon üreticileri niye bunu ekstra özellik olarak sunmuyor anlamadım
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.