Şimdi Ara

Gm Discovery Garanti Sonrası Çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ürünü sarj soketi sorunu yüzünden yolladım yaptılar 19 gun sonra bana geri yolladılar tekrar. Fakat geldiğinde ne wifi ağları görüyor, bağlan dediğinde ağ kayboluyordu, mobil veri felan çalışmıyordu bende garantiye gitmeden öncede sp flash ile stock rom atıyordum gene atayım düzelir dedim attım bu sefer telefon ne açılıyor nede tekrar sp flash telefonu görüyor . Beni bi kaç kez 16gb yapalım mı 4gb parçası yok diye aradılar 60 lira istediler kabul etmedim bende ama ne yaptılar anakartını felan mı değiştiler çözümü nedir bilgili bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lanista.

    Arkadaşlar ürünü sarj soketi sorunu yüzünden yolladım yaptılar 19 gun sonra bana geri yolladılar tekrar. Fakat geldiğinde ne wifi ağları görüyor, bağlan dediğinde ağ kayboluyordu, mobil veri felan çalışmıyordu bende garantiye gitmeden öncede sp flash ile stock rom atıyordum gene atayım düzelir dedim attım bu sefer telefon ne açılıyor nede tekrar sp flash telefonu görüyor . Beni bi kaç kez 16gb yapalım mı 4gb parçası yok diye aradılar 60 lira istediler kabul etmedim bende ama ne yaptılar anakartını felan mı değiştiler çözümü nedir bilgili bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.

    Öncelikle geçmiş olsun,ben gm discovery kronik şarj sorunu başlığına dün bi yazı yazmıştım ve sizin yazınızı okuyunca iyice endişelenmeye başladım aynı sorunla garantiye yolladım bana 16gba yükseltelim anakarttada sorun var 4gbın parçası yok şu an denildi 60 lira istendi ben kabul etmedim parçanın gelmesini beklerim dedim dün,size şunu sormak istiyorum şarj sorunu için yollamadan önce anakartınızda sorun farkettinizmi ben bu anakart olayından pek anlamıyorum yani şarjla bağlantısı nedir,sadece bu modellerde şarj kısmının anakartla aynı hizada olduğunu biliyorum, içime kötü bi his doğuyor tahmin ettiğim gibi şarjdan para almayıp anakarttan para kırma yoluna girilmiş olabilirler ,bize bu işlerden anlayan birisi bi cevap yazarsa lütfen!




  • En son yeniden açmayı başardım telefonu spflash ile böyle bi problemin olursa yardımcı olurum. Fakat telefonun kablosuzunu bozmuşlar sadece sarj soketi bozuk olan telefonun anakartı, ön kamerası, ekranı değiştirmişler işallah sizinkide öyle olmaz
  • Lanista. kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim umarım öyle bi sorun yaşamam,aslında hem telefonun şarj girişinde hemde şarj aletinde sorun var bende aldığım bayide farklı telefonlarla şarj aletini ve uygun şarj aletleriylede telefonu kontrol ettirdim sonra ikisini yollamaya karar verdim,fakat bana anakart mevzusu çıkartınca aynısını burda da okuyunca napacağımı şaşırdım,başınıza gelen çok sinir bozucu bi olay ve banada olacağına dair içime doğuyor bu telpaya hiç güvenmiyorum artık illa bi yerden para almanın yolunu bulmuşlar sen o parayı ödemesende o parayı senden çıkartacak sorunla geri yolluyolar anladığım kadarıyla cihazı geri,genede babamı dinleyip garantiye yolladım telefoncuya vermektense,siz napmayı düşünüyorsunuz tekrarmı yollayacaksınız?
  • Aynen hocam göndereceğim malesef. Siz verdikleri fiyatı kabul etmeyin biraz zorlarlar arayıp dururlar. 20 günü doldurmadan yapıp geri yollarlar.
  • gecmıs olsun..
  • bozup geri yolluolar :pp
  • Abi nedir bu gmcilerin bu servisten çektiği yazık milletin parasıyla yaşadığı strese bakar mısın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.