Şimdi Ara

GM Discovery Custom ROM | GamerzROM JetPack v1.9 [16.07.2013] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.559
Cevap
31
Favori
169.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burakgon

quote:

Orijinalden alıntı: flamedamage

quote:

Diğer konudaki Orjinal ROM CWM versiyonu update edildi ve wifi sorunu giderildi.

Hocam çift sim kart kullanmayanlar için ayrı bi rom yapabilir misin?

İyi dedin onu aslında yapabilirim ama gücüm yetermi bilmiyorum :-) Belki bunun çift ve tek simkartlı versiyonunu çıkarabilirim aromadan seçerler yüklerken yada. Biraz dinleneyim ama hala kendime gelemedim. :-)

Sen dinlen hocam yeterince bizim için yoruldun zaten açelesi yok.

• Bu arada dün bana biri kapak hediye etmiş kargoya vermiş geldi kimdi hatırlamıyorum numarasına mesaj attım ama Allah razı olsun gerçekten mahçup oldum her kimse hakkını helal etsin. :-)
  • Hocam çalışmalarınız için çok teşekkürler. Şu bozuk türkçesinede bir el atsanız gerçi romu yüklemedim tw olduğu için. Daha önce düzeltme yapamayacağım demiştiniz ona istinaden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Diğer konudaki Orjinal ROM CWM versiyonu update edildi ve wifi sorunu giderildi.

İyi dedin onu aslında yapabilirim ama gücüm yetermi bilmiyorum :-) Belki bunun çift ve tek simkartlı versiyonunu çıkarabilirim aromadan seçerler yüklerken yada. Biraz dinleneyim ama hala kendime gelemedim. :-)

yeni versiyon çok daha stabil hale gelmiş. Hoparlör sesi artmış denilmişti ama diğer stock romla karşılaştırdığımda azalmış olarak gördüm. benim tek derdim touchwiz olarak kaldı :D

Ellerine sağlık cwmyi de güncellemen süper oldu teşekkürler.

• Sizden bi ricam var geçen gün biri anket yapmıştı tekrar anket yapabilirmisiniz? Soru şu: Çift simkartmı tek simkartmı kullanıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradox1453

quote:

quote:

quote:

yeni versiyon çok daha stabil hale gelmiş. Hoparlör sesi artmış denilmişti ama diğer stock romla karşılaştırdığımda azalmış olarak gördüm. benim tek derdim touchwiz olarak kaldı :D

Ellerine sağlık cwmyi de güncellemen süper oldu teşekkürler.

Kesinlikle arttı hatta okadar arttıki nerdeyse %25 falan artış var. Belki senin equalizer ayarların açık falandır. :-) Apex yada nova launcher yükleyebilirsin marketten silmene bile gerek yok. Bu iki launcherdan birinde statik duvar kağıdıda vardı. Oda olmassa bu programla duvar kağıdı kaymasını iptal edebilirsin.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.twistedapps.wallpaperwizardrii&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS50d2lzdGVkYXBwcy53YWxscGFwZXJ3aXphcmRyaWkiXQ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgon -- 15 Temmuz 2013; 1:04:30 >

• quote:

Sizden bi ricam var geçen gün biri anket yapmıştı tekrar anket yapabilirmisiniz? Soru şu: Çift simkartmı tek simkartmı kullanıyorsunuz?

hemen hallediyorum
  • bu rom işlerine erken başlamak istemiyorum telefonumu yeni aldım.ilerleyen zamanlarda rom işlerine bende gireceğm boş zamanlarımda.şu ayarlarıda türkçe'ye çevirmeye çalışırım rom hazırlıkları yaparsam :) ayrıca geçen mesajlarda yazmıştım miui rom düzenlemeyi düşünüyor musun burakgon arkadaşım ?
  • Her yeniden başlattığımızda güç tasarrufu reyiz neden sürekli açılıyo adbden ameliyat edicem şimdi :-)
  • GM discovery'i tek hat mı kullanıyorsunuz çift hat mı?

http://www.bisorumvar.com/anket/bilim--teknoloji/diger--bilim--teknoloji/345/gm-discoveryi-tek-hat-mi-kullaniyorsunuz-cift-hat-mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradox1453 -- 15 Temmuz 2013; 1:10:46 >
  • Birçok kişi facebook uygulama si rehberi senkrononize edemiyor. Sns calismiyor. Kişilere resimleri alamiyor. bunun için romda düzenleme yapilabilir mi? Yoksa marketten bir uygulamayla mi halletmeye calisalim.

Klavye çok kotu t9 yok kelime tamamlama duzeltme yok yoksa hizli calisiyor. Önceden söylemiştim size s4 touchwiz klavyesi eklerseniz çok makbule geçer. Titreşimle FC verme sorunu vardi onu cozemezseniz bile anasayfada paylasin bence olmadi pm le atin inanin çok lazim yazamiyorum bunla. Cok kiside yazamiyor. Swpe kurdum o da kotu. Önerimiz var mi veya şimdiden sağolun. @burakgon

• quote:

Orijinalden alıntı: asim03

bu rom işlerine erken başlamak istemiyorum telefonumu yeni aldım.ilerleyen zamanlarda rom işlerine bende gireceğm boş zamanlarımda.şu ayarlarıda türkçe'ye çevirmeye çalışırım rom hazırlıkları yaparsam :) ayrıca geçen mesajlarda yazmıştım miui rom düzenlemeyi düşünüyor musun burakgon arkadaşım ?

Çeviri işi biraz zor rom odexed olduğu için decompile edip recompile etmesi kaynak kodundan rom compile etmekten daha zor hale geliyor. Çeviri çok tehlikeli iş kaynak kodu olmadan. Öküz telpa kaynak kodunu verse bana neler yapacamda elimdekiyle idare etmeye çalışıyorum. Ayrıca bu telefona bende para verdim ve güncelleme bekliyorum çevirileride bi zahmet onlar düzeltsinler haksızmıyım. :-)
  • ayrıca apex,nova,holo launcher kullanan arkadaşlar duvar kağıdının en üst tarafındakı hafif siyahlaşmadan rahatsız olmuyorlar mı benide nedense soğuttu bu hafif siyahlık bu arayüzlerden.touchwizde,stock launcherde ekran parlaklığı çok iyi görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: zxcasd1006

Birçok kişi facebook uygulama si rehberi senkrononize edemiyor. Sns calismiyor. Kişilere resimleri alamiyor. bunun için romda düzenleme yapilabilir mi? Yoksa marketten bir uygulamayla mi halletmeye calisalim.

Klavye çok kotu t9 yok kelime tamamlama duzeltme yok yoksa hizli calisiyor. Önceden söylemiştim size s4 touchwiz klavyesi eklerseniz çok makbule geçer. Titreşimle FC verme sorunu vardi onu cozemezseniz bile anasayfada paylasin bence olmadi pm le atin inanin çok lazim yazamiyorum bunla. Cok kiside yazamiyor. Swpe kurdum o da kotu. Önerimiz var mi veya şimdiden sağolun. @burakgon

1.5'te swype gibi yazabiliyosun ve düzeltmede var türkçe. seni dinledimde düzelttim ama sen farketmemişsin :-) Facebook senkronizasyonunu hackleyebilirim 4.2 için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgon -- 15 Temmuz 2013; 1:08:43 >

• burakgon kullanıcısına yanıt
    haklısın tabiki :) türkiye için üretilen bir cihazda adam akıllı türkçe yok.böyle işe ne denir ?... romun odexed olup olmadığınada bakmamıştım.öyle olunca çeviri yapsan bile işe yaramayacak uygulama açılmayacak.ayrıca sen olmasan bu cihazda uzun bi süre custom rom,root olayları olmayacaktı.tekrardan teşekkürler :)
    öneri olark yeni romunda statüsbarı değiştirebilirsin.bende yardımcı olabilirim bu konuda.s3,s4'ün statüs barı gayet güzel onlarda yapılabilir
  • Kaynak kodunu elde etmenin bi yolu yokmu forumca gm ye mesaj falan atsak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MPower12 -- 15 Temmuz 2013; 1:14:09 >
  • quote:

Kaynak kodunu elde etmenin bi yolu yokmu forumca gm ye mesaj falan atsak.

Alırsanız telefondan atom bombası bile yaparız ciddiyim. :-)

• Benim kapaliymis 1 eden kalma. Wipe yapmamanin zararlari. Hocam bir şeyi de bilmiyorum yapamam deyin. Ne bu böyle Helal olsun ne diyim
    @burakgon

• quote:

Orijinalden alıntı: zxcasd1006

Benim kapaliymis 1 eden kalma. Wipe yapmamanin zararlari. Hocam bir şeyi de bilmiyorum yapamam deyin. Ne bu böyle Helal olsun ne diyim
    @burakgon

Estafurullah :-) Bişeyden vazgeçmeyince sonuca ulaşılıyo illaki.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.