Şimdi Ara

GM discovery alıyorum bir kaç öneri lazım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Perşembe yada cuma günü almış olcam.Forumu günlerdir araştırıyorum bu telefon ile ilgili.Baya da fikir sahibi oldum ve almaya karar verdim.

-Öncelikle kendi şarj kablosu sorunluymuş sanırım bunun yerine ne alabilirim?
    -Güncelleme yapmam gerekir mi ? Yaptıktan sonra fabrika ayarlarına dönünce çözülüyor mu güncelleme sorunları?
    -Hafıza kartı olarak 16 gb class 10 sandisc var elimde bunu kullansam her hangi bir sorun çıkar mı ?
    -Bir de ilk defa android kullancam root rom vs yapmam gerekli mi ?
    -Son olarak kendi uygulaması olan steroid deki bütün uygumaları indirmek gerekiyor mu ? Boşuna çöplüğe çevirmeyelim aleti.
    -En son olarak da :D pc ile bağlantı kurmak için her hangi bir suite programı kurmak gerekiyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukilavuz -- 23 Eylül 2013; 14:34:57 >

• sondan başa doğru cevaplayalım;
    -programa ihtiyaç yok zaten takar takmaz telefonda menü çıkıyor
    -hayır gerekmiyor kafana göre takıl ben telefonu aldığımdan beri aynı
    -root rom felan gerekli değil ben orjinal rom'la kullanıyorum ve çok memnunun gereksiz geliyor bana başka şeyler
    -hafıza kartını uyumluysa kullan benim aldığım yerden telefonun yanında hediye verdiler
    -güncelleme sorunu diye bir şey yok telefon zaten son güncelleme yüklü geliyor eğer böyle çok mahalle arası bir telefoncudan almayacaksan zaten son üretim oluyor tabiri caizse. zaten tek güncelleme geldi ondada eski sürümlü kullanıcıların sürümleri yükseltildi bizimki son sürüm olduğu için bazı çeviri eksiklikleri giderildi ve telefon şuan %999.9 türkçe. (%000.1'i ben keşfettim :D)
    -normal bi telefon-pc usb kablosu. başka bir şey değil. elini sallasan bulursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sergeant7

sondan başa doğru cevaplayalım;
    -programa ihtiyaç yok zaten takar takmaz telefonda menü çıkıyor
    -hayır gerekmiyor kafana göre takıl ben telefonu aldığımdan beri aynı
    -root rom felan gerekli değil ben orjinal rom'la kullanıyorum ve çok memnunun gereksiz geliyor bana başka şeyler
    -hafıza kartını uyumluysa kullan benim aldığım yerden telefonun yanında hediye verdiler
    -güncelleme sorunu diye bir şey yok telefon zaten son güncelleme yüklü geliyor eğer böyle çok mahalle arası bir telefoncudan almayacaksan zaten son üretim oluyor tabiri caizse. zaten tek güncelleme geldi ondada eski sürümlü kullanıcıların sürümleri yükseltildi bizimki son sürüm olduğu için bazı çeviri eksiklikleri giderildi ve telefon şuan %999.9 türkçe. (%000.1'i ben keşfettim :D)
    -normal bi telefon-pc usb kablosu. başka bir şey değil. elini sallasan bulursun.

cevaplar icin tesekkur ederim.Bu sarj ksblosu olayina biraz fazla takildim bosa bozup servise para vermek istemiyorum.s3 orjinal kablodu alsam uyar mi kaliteli bisi olsun en azindan.
    Veya tavsiye olarak baska marka var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• quote:

Orijinalden alıntı: umitkilavuz

Perşembe yada cuma günü almış olcam.Forumu günlerdir araştırıyorum bu telefon ile ilgili.Baya da fikir sahibi oldum ve almaya karar verdim.

-Güncelleme yapmam gerekir mi ? Yaptıktan sonra fabrika ayarlarına dönünce çözülüyor mu güncelleme sorunları?
    -Hafıza kartı olarak 16 gb class 10 sandisc var elimde bunu kullansam her hangi bir sorun çıkar mı ?
    -Son olarak kendi uygulaması olan steroid deki bütün uygumaları indirmek gerekiyor mu ? Boşuna çöplüğe çevirmeyelim aleti.
    -En son olarak da :D pc ile bağlantı kurmak için her hangi bir suite programı kurmak gerekiyor mu ?

1- Bana yeni parti denk geldi şarj aletinin üstünde general mobile yazıyor herhangi bir sorun yok nasıl sorunluymuş yani ne bakımdan orasını anlamadım ?
    2- Telefon yeni partilerden alırsanız en günceli ile gelir zaten . Ben geldiğinden beri aynı romla kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok .
    3- Hayır herhangi bir sorun olmaz kartınız iyi .
    4- Hayır stock rom ile çok rahat kullanabilirsiniz root a filan hiç hiç gerek yok (daha sonra isterseniz yapabilirsiniz)
    5- Hayır hepsini indirmek gerekmiyor zaten alakası da yok sadece storeoid dekilerden fm radyo ve flash playeri indir yeter
    6- Hayır suite programına vs. gerek yok direkt her bilgisayara bağlayabilirsiniz .

Başka sorularınız varsa sorabilirsiniz yardımcı olduysam ne mutlu :)

Not : Telefonumu alalı 1 hafta oldu telefonum hızlıal cihazı

• quote:

Orijinalden alıntı: flat_kil

quote:

Perşembe yada cuma günü almış olcam.Forumu günlerdir araştırıyorum bu telefon ile ilgili.Baya da fikir sahibi oldum ve almaya karar verdim.

1- Bana yeni parti denk geldi şarj aletinin üstünde general mobile yazıyor herhangi bir sorun yok nasıl sorunluymuş yani ne bakımdan orasını anlamadım ?
    2- Telefon yeni partilerden alırsanız en günceli ile gelir zaten . Ben geldiğinden beri aynı romla kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok .
    4- Hayır stock rom ile çok rahat kullanabilirsiniz root a filan hiç hiç gerek yok (daha sonra isterseniz yapabilirsiniz)
    5- Hayır hepsini indirmek gerekmiyor zaten alakası da yok sadece storeoid dekilerden fm radyo ve flash playeri indir yeter
    6- Hayır suite programına vs. gerek yok direkt her bilgisayara bağlayabilirsiniz .

Teşekkür ederim.Telefonun ana konusunda ilk sayfada ilk şarj ile ilgili bir yazı vardı onu bulamadım.İlk defa şarj edilceği zaman bir takım şeyler yapılıyordu tak çıkar bataryayı çıkar tak vs gibi acaba o uygulama zararlı olduğu için sildiler mi yoksa ben mi bulamadım ? Siz yaptınız mı böyle bir uygulama ?
    1. sorumdaki olay şarj aleti ile ilgili değil kablosu kötüymiş sanırım onun yerine başka kablo almak gerekir mi ?
    Telefonu hepsiburada dan alacağım hediye çekim olduğu için heralde en son sürüm ile gelir yeni partidir.
    Flash player ı biri yükle biri yükleme diyor konuda yüklemeyince youtube vs netteki videolar nasıl açılcak mecbut yüklemek gerekmiyor mu ?

• quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim.Telefonun ana konusunda ilk sayfada ilk şarj ile ilgili bir yazı vardı onu bulamadım.İlk defa şarj edilceği zaman bir takım şeyler yapılıyordu tak çıkar bataryayı çıkar tak vs gibi acaba o uygulama zararlı olduğu için sildiler mi yoksa ben mi bulamadım ? Siz yaptınız mı böyle bir uygulama ?
    1. sorumdaki olay şarj aleti ile ilgili değil kablosu kötüymiş sanırım onun yerine başka kablo almak gerekir mi ?
    Telefonu hepsiburada dan alacağım hediye çekim olduğu için heralde en son sürüm ile gelir yeni partidir.
    Flash player ı biri yükle biri yükleme diyor konuda yüklemeyince youtube vs netteki videolar nasıl açılcak mecbut yüklemek gerekmiyor mu ?

Yükleyin ne olacak :) Yeni parti gelir büyük ihtimal. Şarj konusuna gelecek olursak ben geldiği zaman %10 civarına indirip gece 12 den sabah 7 ye kadar şarjda bırakmıştım herhangi bir bataryayı çıkart tak uygulamasının gereksiz olduğunu düşünüyorum.Son olarak hele bir telefonu alın sonra sorun olursa farklı kabloları denersiniz. Ancak sorun olanların çoğunda eski parti sanirsam bir şey olacağını zannetmiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şunu elini salladığın her yerde bulursun. kablo hatalı üretilmemiş. dar üretilmiş. telefonun şarj soketindeki dişlere zarar veriyor bariz. ve serviste 100 tl kitliyor kullanıcı hatası şarj soketi bozukluğuna. o yüzden şundan 1 tane alın onunla kullanın.http://www.mobilcadde.com/fotograflar/orj/micro-usb-data-kablosu-1294891194695.jpg
  • Sergeant7 kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış bilgi vermeyeyim bende geldiğinden beri onla kullanıyorum forumda görmüştüm nazik davranın diye nazik davranarak soktum ilk başlarda zor giriyordu sonradan biraz genişledi heralde ama hala dikkat ediyorum ancak bir zararı olur mu yoksa annemin telefonunun (vodafone 875 smart mini alcatel şarj aleti var) onun kablosu ile mi şarj etsem ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yükleyin ne olacak :) Yeni parti gelir büyük ihtimal. Şarj konusuna gelecek olursak ben geldiği zaman %10 civarına indirip gece 12 den sabah 7 ye kadar şarjda bırakmıştım herhangi bir bataryayı çıkart tak uygulamasının gereksiz olduğunu düşünüyorum.Son olarak hele bir telefonu alın sonra sorun olursa farklı kabloları denersiniz. Ancak sorun olanların çoğunda eski parti sanirsam bir şey olacağını zannetmiyorum

Şarj kablosu olarak aşağıdaki ürünü sipariş ettim bir kaç kılıfla beraber.
    http://www.pdateknoloji.com/orjinal-greenmate-micro-usb-kablo-lc300wh_34050.html
    Telefon kargoya verilmiş sanırım bugun yada yarın elimde olur.

• quote:

Hocam yanlış bilgi vermeyeyim bende geldiğinden beri onla kullanıyorum forumda görmüştüm nazik davranın diye nazik davranarak soktum ilk başlarda zor giriyordu sonradan biraz genişledi heralde ama hala dikkat ediyorum ancak bir zararı olur mu yoksa annemin telefonunun (vodafone 875 smart mini alcatel şarj aleti var) onun kablosu ile mi şarj etsem ?

et et bi şey olmaz. dediğim gibi kafana göre bi usb kablosu kullan. diğer hiçbir kabloda bu problemi görmedim. bu telefonun yanında gelen kablonun bi problemi. herhangi bir kabloyu bağlayabilirsin. 2-3 liraya veya 5-10 kağıda bulursun her yerde he illa telefonun yanında gelen beyazı kullancam diyosan diş kısımlarını törpüle biraz. bence pek fayda sağlamaz ama törpü olayı.
  • hayır gerekmez. telefon her sitedeki videoları açabiliyor. kendi telefonuna yüklediğin videolardada problemle karşılaşmassın boşuna yükleme. zaten yeni nesil telefonların hiçbirine yüklemiyorlar artık. flash player desteği yok demiyor farkındaysan. flash player yok diyorlar. internetten değilde kendi telefonundan izlediğin videolarda saniyenin 10'da 1'i gibi kısa sürelik frame kaybolması oluyor. mx player gibi programlarla telefonun kendi problemini giderebilirsin. zaten farkedilmiyor bile dikkat edilmedikçe
  • Ben X-plore video playerla veya MX Player la aynı videoyu açtım herhangi bir kırpma olayı olmuyor kendi video oynatıcısında var bir şey oda yazılım çıkarsa güncellenir diye düşünüyorum . Diğer alcatelin ki kullanıyım o zaman başlığıyla birlikte alcatelinkini mi kullansam yoksa başlığını general kablosunu alcatelin kini mi taksam teşekkürler
  • flat_kil kullanıcısına yanıt
    sadece kabloyu değiştir. başlık kalsın
  • Telefonelime ulaştı ölü piksel testi vs yaptım bişey çıkmadı çok şükür.
  • Sergeant7 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam artık böyle kullanıyorum daha kolay giriyor orjinal kablosundan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flat_kil -- 26 Eylül 2013; 20:03:07 >
  • Hayırlı olsun bir sorun olursa beraber çözeriz.

• quote:

Hayırlı olsun bir sorun olursa beraber çözeriz.

Teşekkür ederim şimdilik 2 sorun oldu kendi açımdan.
    1. si msj gelince ekranda herhangi bir şey olmuyor sadece ses çıkıyor msj sesi onun dışında ekran yanmıyor.
    2. si de telefonun internetini pc de kullanmak istedim yapamadım sanırım yanlış yaptım.
  • quote:

Teşekkürler hocam artık böyle kullanıyorum daha kolay giriyor orjinal kablosundan

rica ederim başka bir problemle karşılaşırsanız yardımcı olmaya çalışırım. bildirim ışığı sorunu telefon ilk çıktığı günden beri var bunun için herhangi bir şey yapılmadı şuana kadar. ayrıyetten benim gözlemlediğim direk müzik geçişi yapmıyor telefon kendi müzik çalarından. durduruyor 2 veya 3. saniyede diğer müziği otomatikman. telefonu modem olarak kullanmaya gelince, bu telefonda hiç denemedim ama olmuyorsa belli programlar yardımcı olabilir
  • Hocam bi test yap oyun falan resimler hız konusunda bizde bi düşünelim şu aleti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.