Şimdi Ara

GM Discovery 2 Plus'a alternatif tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun süredir GM Discovery 2'yi sonra D2 Plus'ı bekle bekle derken, bir yandan da kullanıcıların çoğunun memnuniyetsiz yorumlarından sonra bu GM markasından bir soğuma geldi.

GM Discovery 2 Plus'ın fiyatı 880 TL civarında sanıyorum. Sizce bu telefonu almak yerine üste 200 TL fazladan vererek daha sorunsuz bir telefon alınabilir mi? Alınabilirse ne alınabilir? Yoksa bu fiyata alınabilecek en iyi telefon bu mudur?

Hızlı, fotoğraf ve video konusunda mümkün olduğunca iyi bir telefona ihtiyacım var.

Şimdiden teşekkür ederim.

• huawei G7 ;)
  • G2 yada elite.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meizu mx4 bekleyebilirsin

• Discovery Elite Lite.

• Discodan uzak dur ben cok disco aldim ister elit olsun ister 1 ister 2 telin ici bi acildimi arizalar pespese geliyo onun icin uzak dur sana tavsiyem 2. elde olsa g2 yada isim yapmis baska tellere bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferfecir66 -- 8 Aralık 2014; 22:22:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dadminatör

Meizu mx4 bekleyebilirsin

Bu telefonu ilk defa duydum. Gerçekten beklemeye değer mi? Ve D2'den kesinlikle üstün ve sorunsuz diyebilir miyiz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhatunal66

Discodan uzak dur ben cok disco aldim ister elit olsun ister 1 ister 2 telin ici bi acildimi arizalar pespese geliyo onun icin uzak dur sana tavsiyem 2. elde olsa g2 yada isim yapmis baska tellere bak

Aslında ben G3'ü biraz inceledim hoşuma gitti ama çok pahalı. Bi telefona o kadar para vermek istemiyorum. G2 de biraz eski sayılmaz mı? Hani ben almışken son sürüm Andorid falan da olsun istiyorum. Eski tasarımlar gözüme çok kötü gözüküyor. Bir den yeni sürüm gelince eskilere yüklenememe durumu falan var malum. Pişman etmez mi bu G2 o anlamda?
  • apörlö kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyatina gore iyi telefon. Forumda konusu ve inceleme videosu var. Ayrıca g2 de çok iyi telefon lolipop güncellenmesini de alacak

• Aslinda g2 ihtiyacini karsilar tabi bence yani lolipop guncellemesi alicak yakinda costum rom yuklersende tonla rom var ha bunun yaninda nexus 4 ve 5 de bakabilirsin sonucta googlede aliyo guncellemeleri

• g2 zenfone 6 veya huawei g7
  • butcen yeterse G2 al,olmazsa o butcede az dusuk xperıa z yada huaweı g7 bakın adam gıbı cıhaz alın,gmd ye para falan kaptırmayın..

GM Discovery 2 Plus'a alternatif tavsiye? GM Discovery 2 Plus'a alternatif tavsiye? GM Discovery 2 Plus'a alternatif tavsiye? GM Discovery 2 Plus'a alternatif tavsiye? GM Discovery 2 Plus'a alternatif tavsiye? GM Discovery 2 Plus'a alternatif tavsiye? GM Discovery 2 Plus'a alternatif tavsiye?

• suda muhattap olacagın servısten ornekler...

GM Discovery 2 Plus'a alternatif tavsiye? GM Discovery 2 Plus'a alternatif tavsiye? GM Discovery 2 Plus'a alternatif tavsiye? GM Discovery 2 Plus'a alternatif tavsiye? GM Discovery 2 Plus'a alternatif tavsiye? GM Discovery 2 Plus'a alternatif tavsiye? GM Discovery 2 Plus'a alternatif tavsiye? GM Discovery 2 Plus'a alternatif tavsiye? GM Discovery 2 Plus'a alternatif tavsiye? GM Discovery 2 Plus'a alternatif tavsiye? GM Discovery 2 Plus'a alternatif tavsiye? GM Discovery 2 Plus'a alternatif tavsiye?

• apörlö kullanıcısına yanıt
    huawei g7 diyorum general mobile a hiç bulaşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

Bu Huawei markası da insanın kulağına o kadar ucuz geliyor ki bu kadar insan tavsiye edince şaşırdım. Gerçekten de iyi bir telefon mu bu? LG G2 ile kıyaslayınca hangisi alınmalı birde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: apörlö

quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

Bu Huawei markası da insanın kulağına o kadar ucuz geliyor ki bu kadar insan tavsiye edince şaşırdım. Gerçekten de iyi bir telefon mu bu? LG G2 ile kıyaslayınca hangisi alınmalı birde?

tabiki g2
  • hacı g7 , s4 , gm2 3 ünüde kullandım kararımı gmd2 de kıldım bence aralarında en iyi telefon gmd2 telefon kamerasından tut hızından tut hiç mi açık vermez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.