Şimdi Ara

GlobalMagazam.com ile Amerika’dan Alışveriş Keyfi Başlıyor! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
4
Favori
8.951
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ManusH kullanıcısına yanıt
    yanıtlarınız ıcın tesekkur ederım

    amazon.com ile konustum geri dönüş kargosunu kendi sattıkları(3.kişiler tarafından da satış yapılabiliyor) ürünlerde kullanıcı hatası dışındaki her şeyde karşıladıklarını belirttiler.ps4 konusunda arızalı olan konsolların da çok absürd kargo fiyatlarını iade etmişlerdi(sanırım sony ye fatura ettiler o kargo fiyatlarını öyle bir anlaşmaları olduğunu düşünüyoruz )

    Bu hizmetten yararlanmak bazı ürünlerde mantıklı dediğiniz gibi.
    tekrardan teşekkür ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pudinkk

    quote:

    Orijinalden alıntı: duskorc

    Yurtdışından alışveriş konusunda deneyimli olmayanlar için güzel imkan. Tabi 75 Euro sınırına uyarak herkes bunu basitçe gerçekleştirebilir. Amazon.com , cabelas.com , endless.com ( kapandı ) , shoemetro.com ve eastbay.com dan sayısız alışverişim oldu, hiçbirisinde sıkıntı yaşamadım.

    Siz bi sitelerden araci site kullanarak mi direk mi alisveris yaptiniz acaba?

    _--------_--------------_-------
    @ManusH

    Hocam uğraşıp detayli yazmissiniz cok teşekkürler.

    Aklima bir sey takildi.
    Simdi diyelim bir urun aldim ama kargo birlestirip avantaj saglamak icin baska bir urun daha alacagim.ama ikinci urunu 20 gun sonra alacagim diyelim.

    O zaman ne oluyor ucret vesaire aliyorlar mi depoda bekletmek için amerika adresinde?

    Bir de sanirim 25 dolardan basliyor en kucuk kargo.bir urun var amazonda 18 dolar kargo ve eger ariza cikarsa iade etmek istedigimde amazon.com direk kendi prime saticisindan sattigi için iadeye gonderirken kargo masrafı odetmiyor.once oduyoruz iade kargosunu sonra hesabimiza iade ediyor(ps4 leri arizali cikan arkadaslara oyle yapmislardi)

    Dusunuyorum 75 dolarlik urun 18 dolar kargo global magazam adresine yollatsam en ucuz kargo 25 dolar ve iade etmek istedigimde amazon "siparis adresin neresi sen ürünü nerden gönderiyorsun der" diye düşünüyorum.

    Sizin dusunceniz nedir bu konuda? Boyle bir deneyiminiz oldu mu?

    Direkt alışveriş yaptım.




  • arkadaşlar sitelerden direk alışveriş yapmayın bu işi yapan sirketler resmı calısan kargolar var onlarla çalışın cok uygun fiyata getiriyorlar herhangi bir komisyonda yok sadece kargo bedelini ödüyorsunuz
  • son dönemde kullanmış biri olarak bilgi güncellemesi yapalyım


    800 dolar civarında bir alacağım vardı benim için al seceneğini kullandım . %5 komisyon aldı ve merkezleri new jerseyde yani %7 amerika içi vergi var bu adreste aman dikkat. amerika içi vergi yani tax ları ödemek istemiyorsanız nevada da merkezi bulunan bir gönderici bulmanız lazım ki var ama güvenemediğimden kullanmadım.
    kargo bedeli cidden çok ucuz 35 dolar ödedim tabi küçük paketti.
    türkiye içi %20 vergiyi kredi kartından göndermeden önce aldılar
    fakat işin kritik noktası eğer kargo gümrüğe girecekse 80 dolar istisnasız masraf alıyorlar . iadesi de yok. yani 120 dolarlık malzemeniz size 240 dolar olarak maliyeti patlayabilir hatta daha fazla.
    çok hızlılar amerika-izmir arası 4 gün sürdü 2 gündede benim için satın aldılar yani 1 hafta sürmeden elimde oldu.


    googleda arama yapıldığında ilk çıkan konu burası olduğundangüncelleme amaçlı konu hortlatıldı :)




  • Benim 2. Alışverişim ve çok güzel bir uygulama. Türkiye'de bulamadığım 1 ürünü almış oldum ve 1 hafta süresinde elimde oldu. Arada 15-20 usd fazla verebiliyorsunuz ama bu gibi durumlarda çokta önemli değil. Ben Memnunum. Tavsiye ederim. Diğer sitelerin yaptığı gibi aylık yıllık üyelik ücretide yok. Finansbank güvencesinde hem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.