Şimdi Ara

GLITCH Ve BUG Nedir Bilgilendirme Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
12.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaslar Son Zamanlarda Bildiginiz Gibi Oyunlarda Olagan Disi Hareketler Bulunmakta Bunlara Halk Arasinda Glitch Ve BuG Deniliyor.

1.Glitch Ne Demek Ne Anlama Geliyor

Glitch Kelimesi Ingilizcede AKSAKLIK Anlamina Geliyor

2.BuG Kelimesi Ingilizcede Böcek Alamina Geliyor.

3.Bug : oyun sistemi hatası

4.Glitch: çoğunlukla grafiksel hatalarda kullanılır.

DaVinci Şifresi nin yazarı Dan Brown, başka bi kitabı olan dijital kale de bu bug mevzuhundan söz etmiş

Yıllar önce bilgisayarların oda büyüklüğünde ve ancak bikaç tane olduğu yıllarda bi şirket bilgisayarında aniden bi hata çıkmış teknisyenler günlerce yazılımları taramışlar ama hiç bişi bulamamışlar sonunda bilgisayarın içini kontrol etmişler ve hatanın nedeninin elektronik aygıtların arasına sıkışan bi "böcek" yüzünden kaynaklandığını keşfetmişler

Simdi Mantiken Dusunelim Her oyunda Bildiginiz gibi Oyunlarda Siradisi Seyler Olmakta Bu oyunlari yaptiklari zaman Her Seferinde Oyunun Icine Bocek mi Giriyor Yoksa Adamlar Bilerek Bocek mi Atiyorlar.Her Oyunun Icinde Bocek mi VAR,Yoksa Bocekler Oyunu Cok Mu Seviyor.

Glitch Bildiginiz Gibi Aksaklik Demek Bu aksakliga Yol acan Her Seferinde Oyuna giren Bocek mi Yoksa.

Bu Oyunlardaki Hatalara BuG mu Demek Lazim Yoksa GLITCH Demek Mi lazim.

Ben Glitch Yani Aksaklik Diyorum Genel Olarak +Bu Olaya Kisisel Olarak Ben Kendimcede Hile DIYE Adlandiriyorum

Ornek Videom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortallevent -- 30 Eylül 2011; 8:28:03 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

GLITCH ve BUG: Bilgilendirici Metin

Glitch Ne Demek?

"Glitch", genellikle beklenmedik veya geçici bir aksaklık veya arıza anlamına gelen teknik bir terimdir. Yazılım, donanım veya iletişim sistemlerinde meydana gelebilir ve çeşitli etkilere neden olabilir.

Bug Nedir?

"Bug", bir yazılım programındaki bir kusur veya hatadır. Yazılımın beklendiği gibi çalışmamasına neden olabilir ve çeşitli sorunlara yol açabilir, örneğin çökmeler, donmalar veya yanlış çıktılar.

Glitch vs. Bug

Glitch'ler genellikle geçicidir ve kendi kendine düzelebilir, ancak bug'lar kalıcıdır ve yazılımın güncellenmesi veya yamalanmasıyla giderilmesi gerekir. Ayrıca, glitch'ler genellikle donanım sorunlarından kaynaklanırken, bug'lar tipik olarak yazılım kodundaki hatalardan kaynaklanır.

Günlük Yaşamda Glitch ve Bug'lar

Glitch'ler ve bug'lar günlük yaşamın çeşitli alanlarında karşılaşabileceğimiz yaygın sorunlardır. Bilgisayarlar, telefonlar ve diğer elektronik cihazlar glitch'lere maruz kalabilirken, yazılım programları ve web siteleri bug'lara neden olabilir.

Glitch ve Bug'ların Etkileri

Glitch'ler ve bug'lar önemli rahatsızlıklara neden olabilir ve performansı, güvenilirliği ve kullanıcı deneyimini etkileyebilir. Veri kaybına, sistem arızalarına ve hatta güvenlik ihlallerine yol açabilirler.

Glitch ve Bug'ları Önleme ve Giderme

Glitch'leri ve bug'ları önlemek için yazılım güncellemelerini düzenli olarak uygulamak ve antivirüs yazılımı kullanmak önemlidir. Ayrıca, güvenilir yazılım sağlayıcılarından kaliteli donanım ve yazılım kullanmak da bu sorunların riskini azaltmaya yardımcı olabilir.

Bug'ları gidermek için yazılım geliştiricileri genellikle yazılım güncellemeleri veya yamaları yayınlar. Yanıt almazsanız, teknik destek ekibine başvurmak da sorunu çözmeye yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bug Savunucularidan yanit bekliyorum

Bence Artik Glitch Demeniz Gerekiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.