Şimdi Ara

Glee (2009- ) | 4.Sezon (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
3.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dandik bişeye benziyor şu fotoları ancak zekice espiriler kotarabilir. onu da ummuyorum

Fakat dizi Amerika'da baya tuttu. Dizi basladiktan 1 ay kadar sonra dizinin 2. ve 3. sezonu garantilendi.

Sue denen kadinla Kurt denen cocuk bence en komikleri.

Orijinalden alıntı: bsarsilmaz

dandik bişeye benziyor şu fotoları ancak zekice espiriler kotarabilir. onu da ummuyorum

Beğendiğin dizileri yazarmısın? 2 resme bakıp,1 bölüm izlemeden bu yorumu yapabiliyorsan,engin bir dizi arşivine sahip olman gerekiyor.

Orijinalden alıntı: Y!g!T

Arada gorunce izliyorum, cok guzel diyemesem de guzel bir dizi. Bir suru komik sahneler var.

Fakat dizi Amerika'da baya tuttu. Dizi basladiktan 1 ay kadar sonra dizinin 2. ve 3. sezonu garantilendi.

Evet Amerikada acayip tuttu geçen gün facete hayran sayfasını gördüm daha ilk sezondan 6 milyon hayran yapmış reytingleride çok iyi başlamıyı düşüyorum aslında ama reytinglerinin yüksek olmasından dolayı başlamıyorum çünkü amerikalılarla dizi zevkim pek uyuşmuyor onlarda çok reyting alan diziler beni hiç sarmıyor

Orijinalden alıntı: NéGRo

quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

Arada gorunce izliyorum, cok guzel diyemesem de guzel bir dizi. Bir suru komik sahneler var.

Evet Amerikada acayip tuttu geçen gün facete hayran sayfasını gördüm daha ilk sezondan 6 milyon hayran yapmış reytingleride çok iyi başlamıyı düşüyorum aslında ama reytinglerinin yüksek olmasından dolayı başlamıyorum çünkü amerikalılarla dizi zevkim pek uyuşmuyor onlarda çok reyting alan diziler beni hiç sarmıyor

imzana baktım,Neredeyse izlemediğin dizi yok. Birde söylediklerine bak.
    İzlemeni öneririm.. Tabi müzikten hoşlanıyorsan..

Orijinalden alıntı: kuu1x

Müthiş

Orijinalden alıntı: REM1903

quote:

dandik bişeye benziyor şu fotoları ancak zekice espiriler kotarabilir. onu da ummuyorum

Beğendiğin dizileri yazarmısın? 2 resme bakıp,1 bölüm izlemeden bu yorumu yapabiliyorsan,engin bir dizi arşivine sahip olman gerekiyor.

sakin ol şampiyon. senin beğendiğin diziyi herkes beğenmek zorunda değil. fikir beyan ettim sadece. beğendiğim dizileri çıkarım yapmak için değilde merak ettiğin için sorsan söylerdim ama şu durumda söylesem basit bi davranış olur sana şukadarını söyliyim. espiri seviyesinin yerlerde olacağını gösteren fotolar bunlar. geek espirileri felan ayrıca karakterinde çok karikatürize olduğu belli. ve buram buram ben amerikan dizisiyim diye bağırıyor. preppy girl geek boy, cheerleader felan şans bile vermem yani... kick ass fotolarına baktım dandik lan bu dedim niye notu bukadar yüksek bi izliim dedim baktım gene loser edebiyatı yine gişe filmi. lanet olsun...
  • 2 bölüm izledim pek sardı diyemem ki zaten sardı demek saçma olur sarcak bi dizi değil çünkü beğenip beğenmeme şeklinde bir yorum yapılabilir ancak ama ben şuan kararsızım devam etsem mi etmesem mi diye bi 2 bölüm daha bakıp öyle karar vericem bu arada dizideki şarkılar gerçekten sağlam ama genel anlamda bakıldığında o kadarda iyi değil high school musical 3'ü baya beğenmiştim ama bu hoşuma gitmedi gerçi bi film ile diziyi kıyaslamakta saçma olur ama...

quote:

quote:

sakin ol şampiyon. senin beğendiğin diziyi herkes beğenmek zorunda değil. fikir beyan ettim sadece. beğendiğim dizileri çıkarım yapmak için değilde merak ettiğin için sorsan söylerdim ama şu durumda söylesem basit bi davranış olur sana şukadarını söyliyim. espiri seviyesinin yerlerde olacağını gösteren fotolar bunlar. geek espirileri felan ayrıca karakterinde çok karikatürize olduğu belli. ve buram buram ben amerikan dizisiyim diye bağırıyor. preppy girl geek boy, cheerleader felan şans bile vermem yani... kick ass fotolarına baktım dandik lan bu dedim niye notu bukadar yüksek bi izliim dedim baktım gene loser edebiyatı yine gişe filmi. lanet olsun...

Hacı Bırak bu işleri ya. 1 bölüm izlemeden,2 resme bakıp kötü demenden daha komik hiç birşey olamaz.

Amerikan dizisiyim diye bağırıyor ,diğer diziler lostlar prison breakler heroes lar falan fransızım diyemi bağırıyor. Beğenirsin beğenmezsin,Zerre umrumda değil,izlemeden dandik birşeye benzettiysen,İzlediğin beğendiğin dizileri merak ettim. Lütfen Basitleş de bir yardımda bulun bana.

quote:

quote:

quote:

Hacı Bırak bu işleri ya. 1 bölüm izlemeden,2 resme bakıp kötü demenden daha komik hiç birşey olamaz.

Amerikan dizisiyim diye bağırıyor ,diğer diziler lostlar prison breakler heroes lar falan fransızım diyemi bağırıyor. Beğenirsin beğenmezsin,Zerre umrumda değil,izlemeden dandik birşeye benzettiysen,İzlediğin beğendiğin dizileri merak ettim. Lütfen Basitleş de bir yardımda bulun bana.

Lost takip ettim ama beğendiğimi söyleyemem özellikle
    el ele tutuşup cennete beraber gittikleri
    final sahnesi beni diziden nefret ettirdi. 4. sezonda antik mısır yunan roma felan mitolojisini araştırtıp nereye bağlayacaklar acaba diye kastırmaları hoşuma gidiyordu. ama yığın gibi bitirdiler.

Merlin'i severek izliyorum. priison break hayatta izlemedim, izlememde, heroes izledim ama 14. episode dan sonra bıraktım. çünkü abilitylerinin farkına varan insanların bunu kabullenme süreci ve kullanma yöntemleri. bir insanı keşfedebileceği bir gücün nasıl değiştirebileceği gibi şeyler iyiydi başlarda ama sonra s
    ylar milletin kafatasını açıp açıp beyinlerini yemeye ve bununla güçlerini elde etmeye başlayınca
    bsg dedim.

bakiyim başka, spartacus: blood and sand izliyorum çok beğendiğimi söyleyemem. ilk bölüm bitince devam etmemeye karar verdim. ama 13 bölümü de indirmiştim ilk sezonun. hatta gelip burayada yazdım abartmışsınız ya ilk bölümü izledim bu dizi 5 para etmez dedim. hatta orda yazmamış olsamda bu diziyi abartanların açıkta 250 gr et görünce zevklenen ergenler olduğunu düşündüm ama can sıkıntısından izlemeye devam ettim. sanırım 10. bölümdü.
    Spartacus ile varro nun gösteri maçı yaptığı ve senatörün oğlunun maçı ölüm le sonlandırması.
    Ancak ondan sonra diziden zevk almaya başladığımı söyleyebilirim. Onun dışında sürekli takip ettiğim bir dizi yok. Tv de rastlayınca dr house izlerim. takım içinde uyumun sağlanması süreci ve tanı koyma süreci hoşuma gidiyor. ondan sonraki kısımlar bayıyor o dizide de... git hastayı ikna et git hastaya öleceğini sen söyle felan tarzı saçma duygusal sahneler oluyo çoğu zaman. oysa böyle midir bilmiyorum. doktorun kimse sonucu söyler... rastladığımda izlediğim bir diğer dizi seinfeld dir. sanırım saydıklarımın arasında en amerikan dizisi bu kalıyor. fakat seinfeldde cidden bir klasik ve çok zeki espiriler var. mesela bir bölüm
    hatun karakter, bir hahama bir derdini açıyordu. Ve hahama yemin et diyordu kimseye söylemeyeceğine diye. Ve adam ertesi gün tv programına konuk oluyor. Ve kadının anlattıklarının başına sadece diyelim ki (let's say) ekleyerek sanki aklından o an yarattığı bir olaymış gibi anlatıyor ama yinede anlatıyor. Hatta en sonunda da diyelim ki bu kadının adı elaine olsun diyerek iice sıçıyor.
    Rastlayınca izlediğim big bang theory var bir de. Onda geek espirileri var evet. Ama öğrenci evi ortamı. Güzel komşu kızına hepsinin yazması.
    onlarla takıla takıla bir bölüm kızın online oyun bağımlısı olması...sürekli telefonla bizzat gelerek,adamın işi felan var dinlemeyerek bu bölümü nasıl geçecez diye rahatsız etmesi. dizinin oh sanırım yardıma ihtiyacım var deyip bitmesi.
    evet sanırım hepsini söyledim. ve devamlı izlediğim bir yerli dizi yok. analizlerini alalım

final sahnesi beni diziden nefret ettirdi. 4. sezonda antik mısır yunan roma felan mitolojisini araştırtıp nereye bağlayacaklar acaba diye kastırmaları hoşuma gidiyordu. ama yığın gibi bitirdiler.

Merlin'i severek izliyorum. priison break hayatta izlemedim, izlememde, heroes izledim ama 14. episode dan sonra bıraktım. çünkü abilitylerinin farkına varan insanların bunu kabullenme süreci ve kullanma yöntemleri. bir insanı keşfedebileceği bir gücün nasıl değiştirebileceği gibi şeyler iyiydi başlarda ama sonra s
    ylar milletin kafatasını açıp açıp beyinlerini yemeye ve bununla güçlerini elde etmeye başlayınca
    bsg dedim.

bakiyim başka, spartacus: blood and sand izliyorum çok beğendiğimi söyleyemem. ilk bölüm bitince devam etmemeye karar verdim. ama 13 bölümü de indirmiştim ilk sezonun. hatta gelip burayada yazdım abartmışsınız ya ilk bölümü izledim bu dizi 5 para etmez dedim. hatta orda yazmamış olsamda bu diziyi abartanların açıkta 250 gr et görünce zevklenen ergenler olduğunu düşündüm ama can sıkıntısından izlemeye devam ettim. sanırım 10. bölümdü.
    Spartacus ile varro nun gösteri maçı yaptığı ve senatörün oğlunun maçı ölüm le sonlandırması.
    Ancak ondan sonra diziden zevk almaya başladığımı söyleyebilirim. Onun dışında sürekli takip ettiğim bir dizi yok. Tv de rastlayınca dr house izlerim. takım içinde uyumun sağlanması süreci ve tanı koyma süreci hoşuma gidiyor. ondan sonraki kısımlar bayıyor o dizide de... git hastayı ikna et git hastaya öleceğini sen söyle felan tarzı saçma duygusal sahneler oluyo çoğu zaman. oysa böyle midir bilmiyorum. doktorun kimse sonucu söyler... rastladığımda izlediğim bir diğer dizi seinfeld dir. sanırım saydıklarımın arasında en amerikan dizisi bu kalıyor. fakat seinfeldde cidden bir klasik ve çok zeki espiriler var. mesela bir bölüm
    hatun karakter, bir hahama bir derdini açıyordu. Ve hahama yemin et diyordu kimseye söylemeyeceğine diye. Ve adam ertesi gün tv programına konuk oluyor. Ve kadının anlattıklarının başına sadece diyelim ki (let's say) ekleyerek sanki aklından o an yarattığı bir olaymış gibi anlatıyor ama yinede anlatıyor. Hatta en sonunda da diyelim ki bu kadının adı elaine olsun diyerek iice sıçıyor.
    Rastlayınca izlediğim big bang theory var bir de. Onda geek espirileri var evet. Ama öğrenci evi ortamı. Güzel komşu kızına hepsinin yazması.
    onlarla takıla takıla bir bölüm kızın online oyun bağımlısı olması...sürekli telefonla bizzat gelerek,adamın işi felan var dinlemeyerek bu bölümü nasıl geçecez diye rahatsız etmesi. dizinin oh sanırım yardıma ihtiyacım var deyip bitmesi.
    evet sanırım hepsini söyledim. ve devamlı izlediğim bir yerli dizi yok. analizlerini alalım

hocam şimdi @REM1903'e hak vermemek elde değil yani ben diziyi savunmuyorum ki bende beğenmedim zaten ama oturdum izledim senin şu yazdıklarına bakılırsa zaten hiç bir diziyi severek izlememişsinki bunu sevesin bide resimlere bakarak dizi dandik diyosun tamam bende değenmedim ama @REM1903'te haklı yani

Orijinalden alıntı: NéGRo

quote:

bsg dedim.

hocam şimdi @REM1903'e hak vermemek elde değil yani ben diziyi savunmuyorum ki bende beğenmedim zaten ama oturdum izledim senin şu yazdıklarına bakılırsa zaten hiç bir diziyi severek izlememişsinki bunu sevesin bide resimlere bakarak dizi dandik diyosun tamam bende değenmedim ama @REM1903'te haklı yani

onu okuyup hiç bir diziyi severek izlemediğimi nasıl çıkardın anlamadım çok fazla dizi izlememekle birlikte merlini izliyorum, spartacus ü izliyorum merlini sevdim. spartaküsü sevmek içinde ilk 9 bölüm sabretmem gerekti. seinfeldi seviyorum big bang theory seviyorum ama bölümlerini indirmedim. rast gelirsem izliyorum. özetle budur. sen burdan hiç birini sevmemişsin diyosun... bu diziyle ilgi izleyipte sevmedim demedim. fotolardan dandik bişeye benziyor izlemem dedim. oda sadece fotolardan nası bunu söyleyebiliyorsun dedi... tutturdu da sevdiğin dizileri say. çok fazla dizi izleyen adam değilim belki bu yüzden izlemeye karar verdiğim dizilerde sizden daha seçiciyimdir. tabi zevkler ve renklerde tartışılmaz bunu da söyledim arkadaşa ama dediğim gibi ama hacı geçeceksin o ayakları dedi ve bana hiç tanımamasına rağmen prisonbrake heroes hayranı adam muamelesi yaptı. evet bu tahrik ediciydi ve bende izlediğim sayılı dizi ile ilgili fikirlerimi sıraladım. haklılık konusuna gelince de haklılık diye birşey burda söz konusu olmaz. ben bu tarz şeyleri sevmiyorum ve sevmediğimi biliyorum. comment yazdım beğenmedim diye. olay bundan ibaret.
  • 5 bölüm izledim ama hala devam etsem mi etmesem mi karar veremedim ilk defa bi dizide bu kadar çelişkiye düştüm youtube'tan birkaç video izledim popüler şarkılar çok güzel müzikale uydurmuşlar gerçekten ama bi şarkı dinlemek içinde 40 dakikalık diziyi izlemeye değermi bilmiyorum birkaç bölüm daha bakıyım bari bir kaç bölüm diye diye ilk sezonu bitircem bu gidişle
  • Bir kaç bölüm daha derken gerçekten beğenmeğe başladım diziyi ilk başlarda sıkcı geliyordu ama ilerleyen bölümler biraz daha eğlenceli olmaya başladı 8.bölümden sonra hoşuma gitmeye başladı zaten diziyi yarıladım bundan sonra bırakmak saçma olur tabi devam etmemde Quinn Fabray'inde payı büyük

Ekleme:

ilk başlarda beğenmesemde sonradan acayip hoşuma gitti dizi ilk sezonu bitirdim gerçekten güzeldi özellikle
    19.bölümde shu ile neil patrick harisson'ın birlikte söylediği aerosmith - dream on ve 20. bölümde Lady Gaga şarkıları süperdi dizinin en iyi bölümleriydi bence
    dizinin soundtrack albümü satılıyormu acaba nette vardır mutlaka ama bence para verip almaya değer hakediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhongli -- 22 Eylül 2010; 11:15:01 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhongli -- 22 Eylül 2010; 11:18:37 >

Gwyneth Paltrow Glee’ye Konuk Oluyor

Artık öyle bir hâl aldı ki; Glee‘de gözükecek ünlülerden biri açıklanır açıklanmaz, bir sonraki kim olacak diye anında heyecanlanmaya başlar oldum. Javier Bardem, John Stamos, Britney Spears derken şimdi de Gwyneth Paltrow duyurulan isim oldu.

Paltrow’un vekil öğretmen olarak okula geleceği ve Will Schuester hastalanınca onun yerine Glee kulübünün başına geçeceği şimdilik karakterine dâir bildiklerimiz. Elbette şarkı söyleyip dans edecek, onun kaçarı yok. Ayrıca çocuklar kendisini çok seveceklermiş. Hatta Schuester’ı bile öyle etkileyecekmiş ki, Emma ile olan ilişkisi karışacakmış Will’in.

Gayet sevilesi bir karakter olacağı ortada. Sadece iki bölüm görecek olmamız ise epey üzücü. Son olarak, Gwyneth Paltrow‘lu bölümler Kasım ayında yayınlanacak.
  • Başta biraz önyargılı yaklaşmıştım diziye.Ama nedense hep öyle yaklaştığım diziler süper çıkıyor. Örn;Supernatural,The Vampire Diaries,Lost ... uzar gider böyle ilk bölümünü indirip bir deneyeceğim umarım güzel bir dizidir...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.