Şimdi Ara

glaveciler lütfen bakın pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam biliorum bugunlerde biraz fazla soru soruyorum ama silkroada dun akşam başladım 16 lwl galveciyim forumdaki aarklar ful str we fire ol dediler bende ful str gittim fakat ŞUANDA HP 1190 MP 471 WE MP ÇOK ÇABUK BİTİOR BİRAZDA İNTMİ WERİYİM YOKSA 16 LWLDA BU NORMALMİDİR LÜTFEN ACİL CEWAP

• yine ben evt o lwl lerde normaldir.Sakın Verme
  • devam et
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrex12

yine ben evt o lwl lerde normaldir.Sakın Verme

SELAM EMREX SAOLASIN BİDE BİŞİ DAA WAR COMBO OLAYI WAR DİOLAR OLE BİŞİ WARMII KNİGHTTAKİ GİBİ WARSA NASII YAPILIOO
  • quote:

Orjinalden alıntı: zebani3131

quote:

yine ben evt o lwl lerde normaldir.Sakın Verme

SELAM EMREX SAOLASIN BİDE BİŞİ DAA WAR COMBO OLAYI WAR DİOLAR OLE BİŞİ WARMII KNİGHTTAKİ GİBİ WARSA NASII YAPILIOO

evt var combo 24 lwlde açılıyor.Knıght daki gibi değil daha gerçekçi ve süper
  • HANGİ SKILLDE AÇILIO WE SKILL OLARAKMI KULLANIUOZ BİRAZ AÇARMISIN
  • quote:

HANGİ SKILLDE AÇILIO WE SKILL OLARAKMI KULLANIUOZ BİRAZ AÇARMISIN

HEUKSAL da açılıyoo
    Comboların ilk skilli
    24 lwlde açılıyoo
    3 combo vuruyor
    Skill olarak kullanıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankaralılar bi bakın lütfen
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • EMREX12 WALLA ÇOK SAOL BAYA YRDMCI OLDUN SABAHTAN BERİ SON BİR SORU SKILLERLE İLGİLİ CEWAP WERİRSEN SEWİNİRİM

ŞİMDİ BENİM SKILILERİM ŞOYLE HEULUS WE FİRE GİDİORUM FAKAT COLDDADA 5LWL SKILI AÇIK YANİ 10 SPDE COLDDA WAR ŞİMDİ FİREDANDA 5LWL SKILINI DEAMLI UPLUYORUM SP LWLLARI 16 AMA YANİ TAM ŞİMDİ BENİM FORCEYEDE WERMEM GEREKLİMİYDİ SPNİN ALTINDA 37/300 YAZIOR NAPMALIYIM SKILLERİ UPLAMAIMIYIM LÜTFEN AÇIKCA YAZ
  • quote:

EMREX12 WALLA ÇOK SAOL BAYA YRDMCI OLDUN SABAHTAN BERİ SON BİR SORU SKILLERLE İLGİLİ CEWAP WERİRSEN SEWİNİRİM

ŞİMDİ BENİM SKILILERİM ŞOYLE HEULUS WE FİRE GİDİORUM FAKAT COLDDADA 5LWL SKILI AÇIK YANİ 10 SPDE COLDDA WAR ŞİMDİ FİREDANDA 5LWL SKILINI DEAMLI UPLUYORUM SP LWLLARI 16 AMA YANİ TAM ŞİMDİ BENİM FORCEYEDE WERMEM GEREKLİMİYDİ SPNİN ALTINDA 37/300 YAZIOR NAPMALIYIM SKILLERİ UPLAMAIMIYIM LÜTFEN AÇIKCA YAZ

öncelikle önemli değil
    Cold a hiç verme çünkü colda senin işine yarıycak skill yok
    fire el yakma skilli ni sürekli up la sana fire deki tüm skiller işine yarar(Nukeler hariç)
    forceyede hiç verme işe yaramazz sen sadece heauksal &fire ver
    SP lwl leri 7 ilw 16 lwl ama senda kas ama fazla kasma çünkü sana yeter sp sorunun olmaz

FİRE ve HEUKSAL skilleri hepsini up la ama fire deki Nukeleri up lama

• quote:

selam biliorum bugunlerde biraz fazla soru soruyorum ama silkroada dun akşam başladım 16 lwl galveciyim forumdaki aarklar ful str we fire ol dediler bende ful str gittim fakat ŞUANDA HP 1190 MP 471 WE MP ÇOK ÇABUK BİTİOR BİRAZDA İNTMİ WERİYİM YOKSA 16 LWLDA BU NORMALMİDİR LÜTFEN ACİL CEWAP

bence eşit dağıt parana yazık 20 lwl a gel sonra hp ye kas paran azalınca kervan taşırsın
  • COLDDAKİ 10SP NOLCAK BİDE HEUKSALDAKİLERİN HEPSİNİ UPLAMIORUM EN İİLERİNİ UPLUOM
  • quote:

COLDDAKİ 10SP NOLCAK BİDE HEUKSALDAKİLERİN HEPSİNİ UPLAMIORUM EN İİLERİNİ UPLUOM

cold daki 10 sp derken anlamadımheuksalda normal skilleride up la hatta ilk 2 skill hariç diğerlerini up la
  • YA BEN COLDDA YANLIŞLIKLA 5 LWL SKILINI AÇTIM YANİ 10 SP WAR COLDDA ONLARII GERİ ALAMIOMUYUM
  • quote:

YA BEN COLDDA YANLIŞLIKLA 5 LWL SKILINI AÇTIM YANİ 10 SP WAR COLDDA ONLARII GERİ ALAMIOMUYUM

ö. değil ama eğer istiyosan herbalist tan al görev skill yakma yakarsın ama değmezz

quote:

SPNİN ALTINDA 37/300

BU Dediğin skillerin mastery lwl sınırlamasıdır. Yani hepsini bu sayıya göre ayarla çünkü 300 geçerse tüm mastery lwl ler başka lwl up yapamazsın
  • combolari açma gereksiz ilerde farmla beraber açarsın sakın inte basma normal
  • TEKRARA SAOL

PARA KASAMIOM WE NPCDEKİ 2. DERECE YEŞİL ELBİSEDEN WAR NELER GİYMELİYİM GLAVEDE GENE NPCDE 17KLIK 16 LWL GLAVİ WAR SENCE NELER TAKMALIYIM
  • quote:

TEKRARA SAOL

PARA KASAMIOM WE NPCDEKİ 2. DERECE YEŞİL ELBİSEDEN WAR NELER GİYMELİYİM GLAVEDE GENE NPCDE 17KLIK 16 LWL GLAVİ WAR SENCE NELER TAKMALIYIM

glavie her zmn garment
  • quote:

quote:

TEKRARA SAOL

glavie her zmn garment

NERDE BULCAM GARMENTİ WE USTUME NE GİYEYİM AYRICA GERMENT DEDİİN ŞEY PAHALIMII
  • quote:

quote:

quote:

TEKRARA SAOL

glavie her zmn garment

NERDE BULCAM GARMENTİ WE USTUME NE GİYEYİM AYRICA GERMENT DEDİİN ŞEY PAHALIMII

garment saten adamların üst lükleri
    garment pahalı değil

• BENDE İNFANTRY BRONZE ARMOR WAR NPCDEN ALDIM SENİN DEDİNİ NERDEN BULCAM BİDE GLAVE NE ALIYIM
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.