Şimdi Ara

Gladiator PVP yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sizin bahsettiğiniz bir bağlama ile bakarmalı adama kesilecek glad yada templer noob derim.

Ankle Snare I skill greater healing pot la çözulmez bunu bilirsiniz bunun için sende 46 lvl de gelen Strengthen Wings I templer lar için Prayer of Freedom I vardir bu skillerin özellii bağla tipi skiller slow lar benzeri skilleri acar glad 2. bağlamayı atar Tendon Slice II buda greater healing potla çözulur.

birde bağladiğin adam gladsa ya onda bakarma varsa ne yapcan? templer Lannok varsa . Artık templer lar Lannokla adam yere düşürmek için acc set yapiyor.
    assini örnek vermiyorum zaten o saldiracaği kişinni dibine girmek zorunda . Ranger kacarak oynamak zorunda durduğu ana patates.Sorc Mr set varsa Sorc dikkatsiziliğinden kolay kesibiliyor. Sm VeChanter bunları Benim Gladla kesemiyorum bir taktik bulmam gerek.

Bakarma spear düşürmeye çaliş her glad üstünde olması gereken bir silah . ama 200-300 runda düşmeyen silahı ne yapam alır patlatırım
    Bakarma cok iyi bir silah ama 3.0 da -10 lvl bir silah .

• quote:

Orijinalden alıntı: ducklaw41

sizin bahsettiğiniz bir bağlama ile bakarmalı adama kesilecek glad yada templer noob derim.

Ankle Snare I skill greater healing pot la çözulmez bunu bilirsiniz bunun için sende 46 lvl de gelen Strengthen Wings I templer lar için Prayer of Freedom I vardir bu skillerin özellii bağla tipi skiller slow lar benzeri skilleri acar glad 2. bağlamayı atar Tendon Slice II buda greater healing potla çözulur.

birde bağladiğin adam gladsa ya onda bakarma varsa ne yapcan? templer Lannok varsa . Artık templer lar Lannokla adam yere düşürmek için acc set yapiyor.
    assini örnek vermiyorum zaten o saldiracaği kişinni dibine girmek zorunda . Ranger kacarak oynamak zorunda durduğu ana patates.Sorc Mr set varsa Sorc dikkatsiziliğinden kolay kesibiliyor. Sm VeChanter bunları Benim Gladla kesemiyorum bir taktik bulmam gerek.

Bakarma spear düşürmeye çaliş her glad üstünde olması gereken bir silah . ama 200-300 runda düşmeyen silahı ne yapam alır patlatırım
    Bakarma cok iyi bir silah ama 3.0 da -10 lvl bir silah .

O live stream de izlediğin Japon da dahi (3 gündür yok özlediğim çocukçağızı :() korelilerde ve japonlarda pro gladların çoğunda var o spear dan.Bazıları 2. girişimde düşürdüm diyo hayret ediyorum şanstan öte bi şey bu.Bende 3.0 için oyunun en fazla base atk lı spear ı için craft kasıyorumhttp://www.aionarmory.com/item.aspx?id=101300897 bakarma olmasa da olur yani.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.