Şimdi Ara

Glacierdeki ICE BLAST ı Neden Kullanamıyorum???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • agalar ben mage im glaciere veriom spleri ıce blast açıldı ama aktif değil nasıl aktif olacak o

• onun için spell of ice blast bulman lazım onları da baron ve haunga lardan bulabilirsin
  • YADA PARA KASIP PAZARLARDAN DA BULARBLRSN
  • offf işimiz zor bee baron ve haunga lar zor ölüyo ayrıca tehlikeli para kasmak da işime gelmez şimdi allah bilir ona 60 000 000 değer biçmişlerdir
  • Onu aktif etmek istiyorsan 35 kağıdını yani "spell of glacier blast" bulman lazım bende Olimpiyadayım spell of fire blast lazım hem de çok
  • Evet 35 büyüsünü açman için kağıt gerekmekte Ve bunu haunga ve baronlarda bulabilirsin bunlar zor değil kolay ölüyorlar Xıgenondaysan yardım edebilirim.Haunga keseriz toplu 3 4 nova mage yeter heralde
  • benim ilk clanımda 2,3hafta baron yaptık bana blast düssün die() 2 tane flame blast,1tane linthing(yanlıs yazdım biliom) blast düstü ama glacier düsmediii...:((((

sinir olmustum.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende glacierim lvl 51 lıghtıng e verdim yedek glacierin 35 büyüsü çıktı kağıt yok lıghtıng ide açılcak 2 lvl sorna onun kide yok diezde bunlar 40 45m arasında değişio bazen 20m oluyor ama genelde abyss ten çıkar haungadan ve baronlardan çıkar bide lotto kırdırırsan çıkabilir genelde herkesi baronda görüorum kağıt için ama bana hiç çıkmadı
  • diezde arkadaş thunder blastı 15 e kadar indirmişti diez çok ucuz bi server
  • ben dies2 de kasıom ya neyse haunga ları deneriz artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: numand

diezde arkadaş thunder blastı 15 e kadar indirmişti diez çok ucuz bi server

• ben 1 ay once thunder blast 8m almıstım 15m gene fazla ama hacklendım artık e-savas oynuyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.