Şimdi Ara

Glacier Erenion Hakkında Soru ve MAge hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 62 mageim var Elinde +7 glacier erenion var Şimdi Half pet kıyafeti zor satıldığı için paper kıyafeti giyiniyorum iyi vuruyorum ama complete 7 mi giysem bu seferde az vuruyorum bide ilerde 70 olunca wizard +9 filan mi alayım satıp glacier erenion yoksa idare edermi o zamana kadar?

Şimdiden teşekürler Cevap yazıcak arkadaslara

• zaten glacier in amaci cok vurmak degil yavaslatmak, cok vurmak istiyorsan flame olacaksin.

70 e kasiyorsan glacierden vazgecme derim ewil wizard olsun harpy veya cw olsun glacier isen rahat yer bulursun, complete +7 set yap, go go lvl 70.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpc -- 1 Haziran 2007; 2:22:19 >
  • peki 70 de paper +9 wizard mı olayım yoksa +7 complete set +7 elixir mi ?
  • hele bi 70 ol ugrasmassin wizard la elixirle, staff of player, pole of player, lycaon paklar o zaman seni.
  • İnşallah Kardesim Staff of player korkarım ben +4 yapmaya
  • up layayım dedim belki başkalarında yorumu olur lycoan staff alayım diyecem ama butcem yetmez
  • Areste ynei char açtım arkadaşlarla kasıyoruz mageyim

bana elixir +1 rebitli
    chitin rebit set
    dd10
    +9mp takılar alıcak

şuan çok az vuruyorum

ilk int verdim yanlışlıkla öyle gitmiş int 158 mp dayandım bakalım 54 de tam olucam hepsini giyicem

skilleride flame glasier dayanıyorum glasiere çok veriyorum ilk o dondurma falan harpylerde rahat yer bulurum heralde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • +7 glacier ereniyonla complet giysem az vururum hemde cok az şimdi harpylere 2k küsür vuruyorum paper ken +8 full altlık bi 2. armour goblin
  • Adam anLamak istemiyor ama yinede tekrar anLataLım ice ' ın amacı vurmak deqiLdir yawaşLatmakdır
    Are you under stand ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Master_Star

Adam anLamak istemiyor ama yinede tekrar anLataLım ice ' ın amacı vurmak deqiLdir yawaşLatmakdır
    Are you under stand ?

Vallami? Bilmiyordum amacın yavaşlatmak olduğunu
    Yüksek vuruyorum 2. half pet olucam ..
  • glacier organize party oldumu güsel flame ile savasta çok ii ks yapılır
  • magıcıkan_cem Sana Bı Kaç Sorum Olcak
    1 Sen Xigenondamı 0ynuyon
    2 Eğer Evtse Pm Ney Sölermsın
  • bence glacier paper olmaz. harpyde idare edersin şimdilik ama ewil-cw de paso yatarsın. azda vursa complete +7 set yap erenionu tut 1.5,1.7k arası vurur novan. glacier magedede idare eder zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.