Bildirim
GİZLİ ZAMLAR! Pınar Ayran %18 Azalmış...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Her şey böyle artık. Kahvaltılıkları bile kağıt dilimleriyle satmaya başladılar. Yakında içecekleri de yudumluk satarlarsa şaşırmam. -
-
bu ayran kapları aslında 200ml ve 300ml için üretilmiş kaplar. önceden böyle satılıyorlardı. sonra 200ml kaplarının içine koydukları miktar 190 180 170 diye düşerek gitti ama kap aynı kap. 300ml'lik kaplara 280 270 260 diye düşürerek koymaya başladılar, kap aynı kap.
hep alıyor olduğum jel bulaşık makinası deterjanı vardı. bi gün gittim bi baktım, fiyatı baya artmış ama kabın üzerinde: "%20 daha fazla avantajlı büyük paket!!" yazıyo. kesin su eklemişlerdir dedim. aldım. eve geldim bi açtım, ve evet, daha önce koyu mavi kıvamda olan ve çok sert kıvamı olan jel gitmiş, yerine açık mavi (saydam gibi) kıvamı olan ve sert olmayan su gibi akıcı olan bi "sözde jel" gelmiş. yani aslında adam aynı miktarda jel koyuyo, sadece su miktarını arttırmışlar. böylece: "zam yok, sadece paketi büyüttük, büyük eknomik paket bu" diye satıyolar.
zaten ekonomik paket olayı tamamen yalan artık. eskiden büyük paket alıdın azcık ucuza gelirdi, şimdi ekonomik paket diye satılanlara bakıyosun hep aynı gramaj fiyatına sahipler. ama üzerlerinde kocaman: "ekonomik paket!" yazıyo, yalandan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X