Hİ, I got hacked and i can't change my password becouse I forget my secret question answer so I want to change my secret question answer.I am giving you all neccesary information; last 4 digit of my credit card that i purchased premium is xxxx ;My click and buy account email adres xxxx@xxxx.com.I want to change my answer as xxxx.If you help me i will be very happy and play k.o safetly thank you.
xxxx yazan yerlere kendi bilgilerinizi yazıp gönderirseniz tahminimce 1-2 gün içerisinde sonuç alırsınız ilk xxxx premium aldığınız kredi kartının son 4 hanesi ikinci xxx@xxx.com premiumu alırken click and buya yada paypala kayıt oldugunuz id nin mail adresi son xxxx gizli sorunuzun yeni cevabı ne istiyosanız onu yazın NOT:alıntıdır + repp pls beyler böle yapınca 2 günde geliomuş gerçekten yararlı bi yol... _-_-_SAHSEN BEN YAPTIM OLDU_-_-_-_
nereye gönderiyoruz?
quote:
Orjinalden alıntı: SeRGaT
nereye gönderiyoruz?
Bende onu arastırıyom ama buldugumda solucem
SAKIN yapmayın adam sizi hacklemek istiyor.
quote:
nereye gönderiyoruz?
Login ol siteye ve Ticket gonder die bi yer war saniirm ole duymustum ordan
quote:
Orjinalden alıntı: _Beramus_
ne alakasi war ki siteye gonderceksin bu maili adama diil!!
quote:
bişi bildiğin yok ötüyorsun ya nasıl hacklesin bizi k2 ye gönderdiğin mesajdan
Bu daha önce verilmişti hacklemek falan istemiyor doğrudur ancak böle lamer ayaklarına yatmayın adam bilgi vermiş ne var bunda.
quote:
Ne aLaka ?
adam ayak ustu milleti tokatlıycak suna bak
quote:
Orjinalden alıntı: sagopa_aydede
quote:
nereye gönderiyoruz?
Login olamıyorum sorun orda. Invalid password diyor, gizli sorumu biliyorum ama e-maili unuttum. Var mı yardımcı olabilecek biri?
quote:
adam hiç kötü bişey yapmak istemio bence gereksiz yere bilip bilmeden karar verme bişey hakkında derim sana.
beyler hacklemek le ne alkası var bı b.k bılıdnız yok msj bana deılwww.knightonlineworld.com 'a yolluyonuz tobe tobe
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: sagopa_aydede
quote:
nereye gönderiyoruz?
Login olamıyorum sorun orda. Invalid password diyor, gizli sorumu biliyorum ama e-maili unuttum. Var mı yardımcı olabilecek biri?
gece ruyana ak sakallı dede gırıp ıd sıfre gızlı soru vermedıkce sana yardım edıcek yok
bu yazılanların hepsi doğru şeyler. bende yapmıştım bu şekilde admine mesaj atın 2-3 gün içinde mesaj geliyor ve dedikleri şeyleri istior. ama ben charımı bu yolla kurtaramamıştım çünkü charımın şifresini biliolardı ve benim adımdan konuşup adminin kafasını karıştırıoladı.
zaten oyunda ne yapsan hacklenme korkusu husnukuruntusu.. trade hack msn hack yakında kimse merchantta acmıcak hacklenecem diye....