Şimdi Ara

Gizli numaradan aranma kapalı olmasına rağmen arama yapılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
22.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkdaşlar hattım Vodafone,
    Gizli numaralara kapalı. Hiçbir operatör gizli ile ulaşamıyor onlarca kez farklı numaradan denedim.
    Fakat şöyle bir durum var.

    Bir gizli numara tarafından aranıp evde kardeşim tarafından çekilmiş olan kendime ait komik bir videom ses kayıdı olarak dinletiliyor bana. Video da kendi kişiliğimin dışında eğlence maksatlı komik sözler söyledim.

    Bu videoyu hiçbir bilgisayara yüklemedim. Telefonumu kimseye vermedim. Buna rağmen tüm aile bireyleri evde iken telefonum gizli aramaları kapalı iken
    bir gizli numaradan gelen çağrı ve bu ses kaydı bana dinletiliyor.

    Ne yapmam gerekir?



  • ilginç. amaç ne olabilir acaba. korkuyor musun?
  • arkadaşların yada evden biri şaka yapıyor ve size hiç belli etmiyordur. Eğer değilse savçılığa suç duyurusunda bulun telefonun dinlemeye alınır ve seni rahatsız edeni bir güzel öperler. Emin ol yaparlar . Ben yaptım ve yakalattım (Kontur çalan şebekeyi).
  • Telefonunun özelliklerinden fake call i aktif etmisindir ve dinlenecek sese de o videoyu koymuşsundur. muhtemelen telefonun samsung?
  • Kırsal kesimlerdeki bazı telefonlardan cep numarası arandığında numara ekranda çıkmıyor. Yani telefonunuz gizli aramalara kapalı olsa bile buralardan size yapılacak aramalarda numara ekranda çıkmayacaktır. Örneğin baba annem köyden beni nezaman arasa ekranda gizli numara yazar fakat benim numaramda gizliye kapalı.


    Ayrıca,

    tam ismini bilmiyorum ama sanırım santral hat denilen hatların olduğu şirketlerden sizi aradıklarındada ekranda numara gözükmüyor, bu tür aramalarda gizli numara değilde özel numara yazıyor benim telefonda.

    Video olayına gelince , kardeşin bir arkadaşın bahsi geçen videoyu bi şekilde senden almış ve seni işletiyodur.

    Bir kaç yıl öncesine kadar herhangi bir kişiye istediğiniz numaradan mesaj gönderebiliyordunuz internet üzerinden ben bunu bizzat denedim ve çalışıyordu ve forumda bunu bilen bir çok arkadaş olduğundan eminim.

    Hatta ve hatta, yine bir kaç yıl önce yabancı forumlarda internet üzerinden istediğiniz kişiyi ekranında istediğiniz numarası gözükerek arama gibi bi konuyu okumştum ama yöntem pek inandırıcı gelmediğinden ve program için ücretli kayıt olmak gerektiğinden denemedim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.