Şimdi Ara

Gizli gizli balkonda sigara içme. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
1
Favori
7.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BLowrinq

Son durum ne? İçtin mi naptın?

İÇTİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4cisimgiller4

Kız ne arar la dh'de

siz ayakta uyuyun dh nin %30u kız hdgjs
  • quote:

Orijinalden alıntı: DantelOrenEntel

quote:

Orijinalden alıntı: Ichigo Kurosaki

iç bişey olmaz

eminsin di mi abi olursa kötü olur sigarayı bırakmıştım ama dayanamıcam bugün içmeliyim mutlaka

1 kere içersen

gerisi mutlaka gelir...
  • quote:

quote:

Kız ne arar la dh'de

Bi ss ni atsana merak ettim bak simdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Kız ne arar la dh'de

Merhaba ben de kizim tanisalim mi?

• Kız görüldü.Allaaaaaaaaaaaaaaaaaah

• Millet konudan cok kiza odaklandi

• Güzel misin?

• quote:

Annemle babam uyudu ama kardeşim uyumadı ispiyoncunun kralıdır 18 yaşında ve erkek bir saat sonra annemle babam sahur için uyanacaklar onlar uyanmadan sigara içmem gerekiyor balkonda içsem koku içeri girer mi içtikten sonra hemen duşa gircem banyoya gidene kadar üstüme sinen koku hissedilir mi yardımcı olun lütfen

Sigara geçmişi olan biri olarak söylüyorum, gerçekten çok para yiyor bu lanet :D

Koku için işe yarar bir önerim var. Camsil. Balkona çık sigaranı iç, içeri girince banyoya fırla üstüne biraz camsil sık, elinide sabunla ve iyice yıka. Benim montumun üstündeki kokuyu süper alıyordu :D

• Kırk yıl içmesek elimizde bağımsız bir 100 milyar olur mu? (5 milyar zam payı)

• quote:

Orijinalden alıntı: kırmızı pelerin

Kırk yıl içmesek elimizde bağımsız bir 100 milyar olur mu? (5 milyar zam payı)

Şakamı ediyon sen heralde olur otur hesapla günde 6 buçuktan bide marlboro felan içiyosan abovvvv düşün yani bırakacam zaten bu böyle olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: icenumb

quote:

Şakamı ediyon sen heralde olur otur hesapla günde 6 buçuktan bide marlboro felan içiyosan abovvvv düşün yani bırakacam zaten bu böyle olmaz

BEN GÜNDE 2 TANE İÇİYORUM VE GENELDE PARA VERMEM

• Sorun şu abi. Olmuyor işte, mesele para değil tabi 100 milyardan değerli temiz bir ciğer sahibi olacağız en uç düşünce ile. Ama konu para olunca, o para zaten çıkıp bir yerlerde eriyor. Bulaşmamak ve içmemek gerekir ama ah copypaste yeni nesil.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: icenumb

quote:

BEN GÜNDE 2 TANE İÇİYORUM VE GENELDE PARA VERMEM

2 tane içmeyi başarabiliyosan ne mutlu sana otlakçısın yani

• Dumanı yele parası ele gidiyo size bişey kalmıyo ne anlıyosunuz sigaradan hazır içemiyoken brakın gitsin
  • quote:

Sorun şu abi. Olmuyor işte, mesele para değil tabi 100 milyardan değerli temiz bir ciğer sahibi olacağız en uç düşünce ile. Ama konu para olunca, o para zaten çıkıp bir yerlerde eriyor. Bulaşmamak ve içmemek gerekir ama ah copypaste yeni nesil.

mesele para değilmi zenginsin galiba kardeş ha sağlıkta önemli tabi valla bıraktım içmiycem artık ömrümü çürüttü lanet olası ciğerde yanma var zaten sanırsın içerde ateş yakmışlar benim kızdığım nokta keşke insanları çok para gidiyo diye değilde sağlıklarına duydukları endişe dolayısıyla bıraktırsalar ver zammı ver zammı 6 buçuk lira ne demek ya la bir paketin maliyeti 50 kuruş bile değil

• quote:

Annemle babam uyudu ama kardeşim uyumadı ispiyoncunun kralıdır 18 yaşında ve erkek bir saat sonra annemle babam sahur için uyanacaklar onlar uyanmadan sigara içmem gerekiyor balkonda içsem koku içeri girer mi içtikten sonra hemen duşa gircem banyoya gidene kadar üstüme sinen koku hissedilir mi yardımcı olun lütfen

profilinde 94'lü olduğun yazıyor kardeşinle ikiz misiniz ?
  • Yo tam tersi öğrenciyim. Yani demek istedigim tam olarak yıllar sonraki para. Şimdi cebinden çıkıyor seni beni zorluyor giden 6,50 liralar. Sağlığı hadi bir yana bıraktın 40 yıl içmesek de elimizde 100 milyar para olmaz bunu anlamak gerekiyor. Olmaz o para ille de gider bir yere.

• quote:

Yo tam tersi öğrenciyim. Yani demek istedigim tam olarak yıllar sonraki para. Şimdi cebinden çıkıyor seni beni zorluyor giden 6,50 liralar. Sağlığı hadi bir yana bıraktın 40 yıl içmesek de elimizde 100 milyar para olmaz bunu anlamak gerekiyor. Olmaz o para ille de gider bir yere.

Şöyle düşün sigarayı bırak hala içtiğini varsayaraktan at kenara hergün 6 buçuk 40 yıl sonra oldumu sana 100 milyar yani sigaraya vereceğini çok farklı ve daha yararlı şeyler alabilirsin o paraya 1 sene içmesem fıstık gibi sistem toplarım
  • Güzel düşünce ama elin o paraya gidiyor bir şekilde neyse :D tasarruf kalitesine bağlı bir durum bu :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.