Şimdi Ara

Gizli dosya ve klasörleri göremiyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
90.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MEHMET GÜRSES 'e COK TESEKKÜR EDERİM İLAC GİBİ PROGRAM YAPMIS COK İŞİME YARADI SAGOLASIn
  • Dikat ettiniz mi ? ''GİZLİ DOSYA'' DENİNCE neredeyse bütün forum yazmış ''44 mesaj, görüntüleme : 32468'' Ne gizliyosunuz bu kadar ? :P
  • Arkadaşlar yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkürler combofix problemi hallediyor. Gizli dosyaların gözükmemesi ile birlikte messenger ım her defasında açıldığında hata mesajı verip kapanıyordu. Combofix bu problemi de çözdü.. Çok teşekkürler.
  • tşkler mehmet bey iyi forumlar ortamı sağlayanada sağlatanada saygılar...
  • Arkadaşlar sorun burda çözülmüş buyrun...

http://magun.org/?p=260
  • quote:

Orijinalden alıntı: derkin

Sağol Fatih Gürses
    Birde şu klasörü açamama(tıklayınca birlikte aç çıkıyor ya)
    ve hafıza kartına yazamama işine böyle bi şey bulsan süper olur

klasör mü yoksa c diski için mi bu hatayı alıyorsun

eğer c diski içinse

"Başlat->Çalıştır->cmd yaz karşına gelen pencereye aşağıdakilerini aynen kendi elinle sırayla gir.;
    1-) cd c:\
    2-) attrib autorun.inf -r -a -s -h
    3-) del autorun.inf

ve restart

kaynak:hardwaremania.com
  • http://www.karaklavye.com/gizli-dosyalari-goremiyorum.html
    bu linkin en alt tarafında iki adet dosya var onu indir ve çalıştır kesin çözüm..
  • hep bu amvo.exe yapıyor eskiden ne uğraşırdık bununla
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkanbaba

hep bu amvo.exe yapıyor eskiden ne uğraşırdık bununla

Yenileri eskiyi aratır derler(sistemi bozan ne yazılımlar çıkıor)her gün bi yenisi eklenior..
  • aynısı bana da olmuştu dosyaları gizleyen ve göstermeyen bir virüs var büyk ihtimal o virüs bulaşmış olacak sana da ben ne yaptıysam virüs silinmemişti en son çare olarak format atmıştım.
  • Arkadaşlar 2 gündür cowon marka mp4 playerımdaki 16 gb lık sd kartı pcye taktığımda dosyalar gözükmüyor ancak virüs taratma programını çalıştırdığımda bu mp3 uzantılı dosyalarım found:0000 .chk uzantılı dosya olarak gözüküyor.Ancak pcdeki çıkarılabilir disk I, aslında dolu olmasına rağmen içi boş gözüküyor.Bu combo fix programı sorunumu çözer mi?Bu chk dosyaları gizli dosya gibi görünüyor,bunları nasıl mp3 uzantısına dönüştürebilirim?Kafayı yemek üzereyim. 16 gblık mp3 dosyaları biçimlendirme yaparak kaybetmek istemiyorum.Bu konuda bilgi ve deneyimi olan arkadaşlar yol gösterirse çok sevinirim,iyi akşamlar.

• Gizli dosyaları görünmeyenler bir de bunu indrip, çalıştırsınlar. Benim işime yaradı. 8,12KB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..::KaRTaL::.. -- 21 Kasım 2010; 11:36:30 >
  • aynı sorun bende de war dı ama bir hocam öner di "sil.rar" diye bir proğ. var onu int.indir çalıştır 15 sn gibi bir sürede tertemiz yapıyor bilg. tafsiye ederim .

• combofix kullanın. hiç bir yan etkisi olmaz, temizler sorunu halleder.
  • klasörlerine virüs bulaşmış olabilir o yüzden görüntülenmiyordur eğer virüs bulaştı ise combofix diye bir program var onunla bi tarama yaptır büyük bi ihtimal sorununu çözer.....kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GMGGarage

combofix kullanın. hiç bir yan etkisi olmaz, temizler sorunu halleder.

aynen
  • arkadaşlar, combofik kullandım, yukarıdaki antivirüs programlarınıda kullandım, amakurtulamadım ya,,
    amvo.exe midir artık bilmiyorum,
    gizli dosya ve klasörleri göster diyorum, pencereyi kapatıp açıyorum, yine " gösterme " seçeneğine dönüşüyor,
    şunu kesin çözen bilen varsa yardımcı olurmu, format atacağım ama içinde silinmesini istemediğim resimler vs, var,
    böyle bir mereti kim niye yaparki, millete zarar verip hani zil falanmı takıyor böyle yapınca anlamıyorum.
    yukarıda ve diğer forum sitelerindeki çözüm önerilerini denedim, ama başaramadım,

yardımcı olabilirmisiniz...
  • dediğinize benzer bir virüs bana da musallat olmuştu ne yapıp ettiysem temizleyemedin.

en son çare, sıfırdan windows kurdum ve öyle kurtuldum.
  • evet öyle yapıcam ama elimdeki yedek hdd lerede bulaşmış, onlarda resimler, önemli belgelerim valan var, o yüzden son çare olarak onu düşünüyorum,
  • exe dosyalarına bulaşır, resime müziğe falan bulaşmaz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.