Şimdi Ara

Gizemli bilgiler içeren kitaplar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlığı nasıl atacağımı bilemedim gizemli kült parapsikoloji metafizik sayıların gizemi din komplo teorisi vs. diye saysak gider bu tarz bilgileri bulandıran okuyabileceğim kitaplar önerir misiniz ?

• güncel
  • Bu kitap ilginizi çekebilir:

Kitabı okumadım ama inceleme fırsatım oldu, okumadığım için öneremem sadece bakmanızı tavsiye edebilirim :d Hatırladığım kadarıyla kaynakça da veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 22 Haziran 2020; 2:46:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aşağıdaki site aradığınız tarzdaki kitapları bir araya getirmiş zannediyorum. Yalnız fazla kapılmamak lazım böyle şeylere

https://www.hermeskitap.com/catalog/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İrfan Galip Bey -- 22 Haziran 2020; 3:58:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herattaa

Bu kitap ilginizi çekebilir:

https://www.dr.com.tr/Kitap/Rockefeller-Ailesi/Ali-Kuzu/Arastirma-Tarih/Politika-Arastirma/Dunya-Politika-/urunno=0000000667300?gclid=Cj0KCQjwirz3BRD_ARIsAImf7LPGzpqVd94PHr1SrBNSPFFWc-oJuYa5Mv9y2stsNrhRl1WC5IBmgYgaAmE2EALw_wcB

Kitabı okumadım ama inceleme fırsatım oldu, okumadığım için öneremem sadece bakmanızı tavsiye edebilirim :d Hatırladığım kadarıyla kaynakça da veriyor.
    çok teşekkürler hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: İrfan Galip Bey

Aşağıdaki site aradığınız tarzdaki kitapları bir araya getirmiş zannediyorum. Yalnız fazla kapılmamak lazım böyle şeylere

https://www.hermeskitap.com/catalog/
    youtube projesi için lazım çok teşekkürler
  • Hocam seni Gizli Mabet forumuna alalım. Kitapları orada daha rahat bulursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    zamanda dağıtılan kitaplar
    10 yıl önce açıldı
    Bilmeceler ve Cevapları
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kenz'ül Havas - Gizli İlimler (Demir Yayınları)
  • Selamlar
    Bu tür konularda tavsiyem saçma sapan, kafayı yok illimünati yok rotsçild yok rakıfelır yok bilmem ne tarikatı siyonistler falan filanla kırmış, googleda ne yazarı ne de kitabın yayınevi hakkında bilgi bulamayacağın, sağdan soldan YouTube dan bilgi kırıntıları komplo teorileri duyup bir araya getirmiş "araştırmacı yazar" ların kitaplarından uzak dur...

Aradığım konuda kitap umberto eco - prag mezarlığı gayet iyi olabilir ancak okuması biraz çetrefilli bir kitap. Biraz temelin olması gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe olarak bu tür kitaplar bulman çok zor. Genelde ticari amaçlı yazılmış şeyler. Bu kaynaklar Arapça ve İbranice olarak var.
  • Hocam Dan Brown'ın tüm kitaplarını okuyabilirsin.
    Dinler tarihi,semboller, sanat tarihi ve tabii ki gizem içeren kitapları vardır.Kesinlikle okumalısınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkçe olup da böyle olan bir kitaba hiç rast gelmedim.
  • Kutsal metinleri de okuyabilirsin.
  • teşekkür ederim arkadaşlar internetten ulaşabileceğim siteler biliyor musunuz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.