Şimdi Ara

Giymeden spor ayakkap alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bence alinmaz hep derdimki milyonlarca insan internetten giysi falan aliyo denemeden nasil aliyolar falan ama sonunda ben de mecbur kaldim. ayakkap almak icin gezmedigim avm magaza kalmadi. bulamayinca mecburen netten siparis verdim ayak numaram bucuklu o yuzden kolay kolay her ayakkap uymuyo yani ayagima tam gelirse hayattaki butun sansimi kullanmis saycam, gelince gorcez bakalim

(Geldi ayakkap. ayagima tam oldu. Magazada satilmiyo sadece onlineda var. 46bucuk sadece 1 cift vardi onuda ben aldim. Turkiyede bu modeli giyen birkac kisiden biri olmanin ayricaligini yasiyorum ohh)

Giymeden spor ayakkap alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriolet1981 -- 17 Ekim 2024; 18:57:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Taraklı ayak varsa sıkıntı, ayağım taraklı doğru düzgün ayakkabı bulamıyorum internetten sipariş ettiklerim olmuyor

• ZillaKami kullanıcısına yanıt
    tarakli degil benim ayagim ince uzun yapida krampon tarzi ayakkabilar tam geliyo ama onlarin da ustunde süet kisimlar vardi yagmurda yaşta giyilmiyo. bunun ustu deri diye aldim gelsin bakalim gorcez

• Alınır, aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İade seçeneği yoksa denemeden almak çok riskli satabilme imkanın varsa risk biraz düşer tabii

• ayakkabı ve terlik aldım, biri ufak biri büyük geldi. alınmaz. denemek gerek.

benim bi arkadaşım var. giydi manyağı adam. sürekli eşyalarını çöpe atıp yeni kıyafetler / ayakkabılar alıyo. o adam alıyo internetten. Aliexpress'den de alıyo. ama o zaten aldığında ayağına uymasa da iplemiyo. çünkü adam zaten hep alıyo. umrunda değil ayağına uymuş uymamış. uysa bile zaten o ayakkabıyı 20 kere giymeden çöpe atar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı markada genelde hep aynı numara alıyorum. ABD ve Türkiye numaralarım sabit. O yüzden gönül rahatlığıyla alabiliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geldi ayakkap. ayagima tam oldu. Magazada satilmiyo sadece onlineda var. 46bucuk sadece 1 cift vardi onuda ben aldim. Turkiyede bu modeli giyen birkac kisiden biri olmanin ayricaligini yasiyorum ohh

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.