Şimdi Ara

Giyim Stili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yılardır hangi kıyafet hoşuma giderse giyinirdim. Ancak anladım ki insanların bir çizgisi olması lazım bu konu altında herkes birbirine öneride bulunabilir.

Örneğin bu yıl şu tarzda takılacağım:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi degisik -- 29 Ağustos 2016; 9:22:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Değerlenir

• hamurun bayatı da delikanlının aklını alır aklını...

• Her dönemin kendine has modası oluyor haklısın. Ama ben şunu anlamıyorum mesela kırmızı oduncu gömleği altına mavi kot örnek verelim, direk o ikiliyi alıp her insanın giymeye çalışması. Beyaz tenli adam da giyiyor, çingen karası adam da giyiyor sonra çilekli max gibi geziyor. Moda demek aynı ürünü herkesin giymesi demek değil. Moda sadece bir algıdır, kendi tipine ve vücuduna göre alternatif üretip taşıyabileceğin şeyler giyip insanların gözüne oturan bir görüntü çizdiğinde moda olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jul

hamurun bayatı da delikanlının aklını alır aklını...

Kardeşim mevzunun bununla ilgisi yok emin ol, düzgün giyinmek için öneri arıyorum. Malesef ki günümüzdeki saçma dünyada ön yargılar ve dış görünüş yüzünden böyle kararlar alıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sexxx Dreams

Her dönemin kendine has modası oluyor haklısın. Ama ben şunu anlamıyorum mesela kırmızı oduncu gömleği altına mavi kot örnek verelim, direk o ikiliyi alıp her insanın giymeye çalışması. Beyaz tenli adam da giyiyor, çingen karası adam da giyiyor sonra çilekli max gibi geziyor. Moda demek aynı ürünü herkesin giymesi demek değil. Moda sadece bir algıdır, kendi tipine ve vücuduna göre alternatif üretip taşıyabileceğin şeyler giyip insanların gözüne oturan bir görüntü çizdiğinde moda olur.

Amacım da şu klasik memur ayakkabılarını çorapsız giyip gezmek değil. Farklı fikirler görüp kendime yakışanı, az kullanılanı bulmqk

• quote:

Orijinalden alıntı: degisik

quote:

Orijinalden alıntı: Jul

hamurun bayatı da delikanlının aklını alır aklını...

Kardeşim mevzunun bununla ilgisi yok emin ol, düzgün giyinmek için öneri arıyorum. Malesef ki günümüzdeki saçma dünyada ön yargılar ve dış görünüş yüzünden böyle kararlar alıyorum.

Kardeşş yavaş yavaş bulursun

Biz o işleri geçeli yıllar oldu , kıyafet bol sabırlı ol genç

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öyle bir giyimi hayatta yapamazsın.
    Neden dersen, kazağın kadar ceketin olmalı ve o ceketlerin tanesi 200 liradan aşağı değil.
    Bu iş yaş.
  • tumblr boy gibi gıyınmelısın bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.