Şimdi Ara

Gittiğim rotayı kaydeden navigasyon arıyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bn örneğin babam yoğurt işiyle uğraşıyor diyelim pazartesi a sokağına salı b sokağına götürüyor ve diğer hafta da pazartesi a sokağına salı b sokağına böyle sürekli hafta hafta yenilenyor kısacası gittiğim rotayı kaydeden örneğin bn babam olmadan pazartesi başladı ve o rotayı söyleyecek salı da aynı şekilde var mı öyle bi navigasyon yazılımı ya da cihazı

• Benim Cuma günü aldığım Tomtom GO 500 cihazında rota kaydet seçeneği mevcut.

GO 40, GO 50 ve GO 60 serilerinde de mevcuttur. Fiyat olarak en uygunu GO 40 modeli içlerinde..

Hatta istediğiniz rotayı daha gitmeden bile sadece işaretleme yaparak kaydedebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 4 Ağustos 2014; 15:50:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam kardeşim çok saol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

Garmin cihazlarda rota otomatik kaydedilir, TomTom cihazlarda da bu özellik geldi.
    iGO yazılım kullanan tüm yerli üretim/ithal cihazlarda menüden aktif etmek yoluyla bu özelliği kullanırsınız.

Saygılar.
  • DD252admin peki biz örneğin pazartesi salı çarşamba perşembe hepsini tek tek kaydedip tekrar pazartesine gelidğimizde açabiliyor muyuz?

• Selamlar,

Bir Rotayı bir kez gidin, sonra cihazınızdan sd karta aktarın; sonra Google Earth üzerinde planlayıp düzenleyin. Tekrar cihazınıza atabilirsiniz. Bu işlemi cihaz üzerinde de yapabilirsiniz; başta güç gibi görünse de alışınca gayet kolay.

Benim haftanın her günü farklı bir root izleyen satış araçlarım var; ayrıca öğrenci servisi yapan arkadaşlarım. Bunu yaptık; uyguluyoruz gayet başarılı Araca o gün kim binerse açıyor Pazartesi Programını , yoluna gidiyor. Duracağı noktalara yaklaştığında da "Ara Noktaya Ulaştınız" şeklinde uyarıyor aynı zamanda cihaz.

Efektif olarak ciddi bir kullanım olacağından ben size iGO Primo ve Başarsoft haritalı bir yazılım önermek durumundayım konu bu olunca. Navitech ve Next cihazlara bakın bütçeniz çerçevesinde. iGO Primo kullanan hangi cihazı alsanız olur

İleriki aşamalarda işleyiş hakkında yardım isterseniz, ederiz seve seve

Saygılar.

• Şimdi bn hangi cihazı alacam ce o cihazda rotayı kaydet diyince olacak mı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Selamlar,

Evet, iGO Primo yazılım kullanan bir cihaz aldığınızda; Güzergah günlükleri otomatik kaydı etkinleştirdiğinizde her hareketiniz kayıt altına alınacaktır.
  • Bn ipad e yükledim fakat gps sinyali aranıyor diyo ve sürekli öyle kalıyo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.