Şimdi Ara

Gittigidiyor TEKNOMAX adlı satıcı sorunlu alışverişim (YARDIM LAZIM) EDİT (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.830
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • hocam gittigidiyor alıcıdan yana her zaman. müşteri hizmetleriyle iletişim içinde olun. çözebilecekleri birşeyse çözerler. tam dikkat etmedim ama 3 + 1 gün gibi bir süre onay hakkınız var, bu sürede onay vermezseniz otomatik onay oluyor. fakat aklınızda olsun, otomatik onay olmadan önce müşteri hizmetlerinden ek onay süresi isteyebilirsiniz. ben defalarca m.h.'den ek onay süresi istedim verdiler, çünkü bazen kargo gecikiyor, ya da ben almaya gidemiyorum, ya da ürünü test etmem için 3 + 1 gün yetmiyor. m.h.'den isterseniz ek onay süresi mutlaka veriyorlar. inşallah çözülür probleminiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jerryh -- 15 Ağustos 2016; 13:42:46 >
  • İlerleyen süreci aktarırım burdan bence de inşallah çözülür.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrah_88

    Adam anlaşmalı kargomuz var, onla yollayın diye güzel güzel anlatmış; siz ise kafanıza göre bir firmayla gönderme derdindesiniz. Zaten 30TL'lik ürün, site komisyonu, geliş kargosu ve iadede sizin istediğiniz anlaşmasız kargo derken adam zarar üstüne zarar etsin istiyorsunuz. Kesinlikle, satıcının belirttiği kargo ile göndermek istemediğiniz için siz haksızsınız bu durumda...

    Bu kadar yazıdan anlayabildiğiniz kısım gerçekten bu mu?
    Sizin için tekrar daha anlayabileceğiniz bir şekilde anlatayım:
    - SATICI O FİRMAYLA YOLLAMAMI SÖYLEDİ SONRA BURADA OLMADIĞINI SÖYLEYİNCE BİR TANIDIK YADA OLAN BİR YERE GİTTİGİM DE YOLLAMA MI SÖYLEDİ. BANA DA BELİRSİZ BİR ZAMANDA BOZUK BİR BATARYAYI İADE ETMEK SAÇMA GELDİ ÇÜNKÜ NE ZAMAN O KARGO FİRMASININ ŞUBESİ OLDUĞU BİR ŞEHİRE GİDECEĞİMİ BİLMİYORUM. ALTERNATİF ÖNERMESİNİ İSTEDİM. ODA ALTERNATİF OLMADIĞINI PARASINI ÖDEYİP YOLLAYABİLECEĞİMİ SÖYLEDİ.
    -BUDA BANA MANTIKSIZ GELDİ MÜŞTERİ HİZMETLERİNE DURUMU AÇTIM ONLARDA DEDİ Kİ: BÖYLE BİR ŞEY OLAMAZ BUNA HAKKI YOK SİZ İSTEDİĞİNİZ FİRMAYLA YOLLARSINIZ ÇÜNKÜ ORADA ŞUBESİ YOK ŞUBESİ OLSA TAMAM YOLLAYAMAZSINIZ AMA ŞUBESİ YOK İSTEDİĞİNİZ FİRMAYLA İADE EDEBİLİRSİNİZ. AMA BİZDE YİNEDE SATICIYLA BİR KONUŞALIM OLMADI BİLGİLERİ ATARIZ SİZE. BENDE 2 GÜN DAHA BEKLEDİM. VE BENİ ARADILAR ADRES BİLGİLERİNİ VERİP SİZE EN YAKIN ŞUBE İLE İSTEDİĞİNİZ FİRMA İLE YOLLAYIN DEDİLER.
    - BENDE YOLLADIM 30 LİRALIK BOZUK ÜRÜNÜ. SATICIDA KARGOYU KABUL ETMEDİ.
    Şimdi bu süreçten sizin çıkardığınız benim satıcıya zarar ettirme tutkum ve sırf kendi istek ve arzularım için kargoyu başka firmayla yollamamsa saygı duyuyorum. İyi forumlar...




  • pckobat_78 kullanıcısına yanıt
    Kargo şubesini arayarak dağıtıcı ekibin şehrinize ne zaman geldiğini öğrenebilirsiniz.
    Genelde rutin aralıklarla aynı saatlerde gelirler. Gezdikleri ilçeler ve dağıttıkları kargo sayısı pek değişmez.
    Sizin gitmenize gerek yok. Kargo paketini adresten teslim alabilirler.
    O da olmadı, şehir merkenizde bulunan bir dükkana paketinizi bırakarak oradan almalarını sağlayabilirsiniz.
  • Kusura bakma ama burada satıcının suçlanacak bir tarafı yok. "sen haklısın" diyenler bunu neye istinaden söylüyor onuda anlamadım. adam sana tamam gönder ben sana yenisini göndereyim demiş hemde kargoyuda kendi ödeyecekmiş. ama sen adama kendi tabirinle parlamışsın ben olsam hiç almaz telefonu kapar muhattap olmazdım aksine süründürürdüm. alıcı olabilirsiniz ama dükkanın sahibi değilsiniz. yaşın kaç bilmiyorum ama ergen olduğun belli oluyor tavır ve yazılarından.

    iddia ediyorum bu yaptıklarını esnafın dükkanında yapsan seni evire çevire döver o pili de neyse... müşteri her zaman haklı değil olamazda.

    şimdi satıcının yerinde olsam gönderdiğin kargoyu aynen iade eder arasla gönderene kadarda hiçbir işlem yapmam arasla gönderdiğinde de 15 gün 1 ayda ben bekletirdim elimde ürün yok gelecek diye. çünkü bazı "müşteri"ler bu dilden anlıyor kibarlık malının arkasında durmak insanları yüzsüzleştiriyor maalesef.




  • - İnsanlar haklı olduğu mu yasaların bana verdiği haklara göre söylüyorlar sen neye istinaden haksız olduğumu söylüyorsun?
    - Adam zaten alıp yenisini yollamak yada iade almak zorunda bu bir lütuf değil önce bunu anla.
    - Benim parlama sebebim onun bana ters yapmasıydı.
    - Yasalar demiş ki 14 gün iade hakkı var. Şubede bulunduğu ilçede yoksa istediği firmayla yollar bunu bizim satış sözleşmemiz diyor. Ben bu hakkı kullanıyorum sadece.
    - Yaşım 23 sen önce küçük büyük harf kullanmayı öğren sonra millete ergen zart zurt sıfatı koy.
    - Keşke dükkanı burda olsaydı şimdiye sorunumu çözmüş olurdu. Kolay mı öyle dükkan içinde adam evire çevire dövmek seni çok dövdüler herhalde ama sana davrandıkları gibi bana davranamaz satıcılar. Olayları şiddetle çözmeye karşıyım ama gerek duyulursa da evirip çevirip dövemez kimse sen bu fantezilerin peşinde koşma. Klavye kaplanlıgıyla olmuyor bu işler.
    - Git hocam sen kahvede millete mualefet ol niye burda uğraşıyorsun arkadaşlarınla vatan kurtar maaşlarına zam yap hakkını arayanları dövme fantezileri kur esnafların dükkanlarında evire çevire insan dövdüğünüzü düşleyin tatmin olun burda işin ne senin?
    - Birde profilinde 79lu olduğun yazıyor 36 yaşındaki bir insana(öyleysen tabi) şu konuşmalar yakışıyor mu? Pili şurana sokarım yok evire çevire döverim 13 yaş büyüksün benden 13 yıl fazla hayat tecrüben var ve 13 yılın sana kazandırdığı bunlar mı? Sen şurda yanlış olduğunu da düşünsen böyle bir üslup kullanmayıp beni utandırman gerekirken senin yaptığın harekete bak gerçekten komik ve küçüksün.




  • maxtreme kullanıcısına yanıt
    Öncelikle Aras Kargo'nun Havza şubesine malesef ben telefonla ulaşamadım kargoyu teslim etmeleri için yoğun bir uğraş verdiğimden dolayı o konuda tecrübeliyim.
    Ve bir çok kişi kurye çağırsaydın arasaydın demiş ama benim böyle bir hizmet olacağından haberim yoktu.
    Satıcıyada sordum zaten hani bana bu şıkkı sunsa neden yapmıyım manyak mıyım ben boşuna ugraşıyım.
    Adam demedi ki bunu yok tanıdık bul yok yolun düştüğünde ver ben 2-3 ay sonra batarya mı yollayacam adama ha deseydiki bana ara kuryeyi işte geldiklerinde alırlar. Bende desem ki yok ya ne beklicem istediğim gibi yollarım o zaman siz haklısınız. Ama olay böyle bir olay değil ki bana böyle bir şey yapabileceğim hiç söylenmedi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.