Şimdi Ara

GittiGidiyor Satış Sayfası Tasarımı.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gittigidiyorda ürün satış sayfası tasarlamaya çalışıyorum. Webmaster bilgim yok ama mesleğim gereği deneye deneye bazı şeyleri yapabiliyorum. Bir kaç sorum olacak yardımlarınızı bekliyorum.

CSS websitesi şablonu kullanmak istiyorum . Gerekli dosyaları hostingime upload ediyorum. Dreamviewer template düzenliyorum. Local de test ediyorum sonuç başarılı ancak gittigidiyor ilan satış sayfasında HTML Kod girişi bölümüne kodları yapıştırıyorum CSS ile ilgili olan kodlar siliniyor herşey karmakarışık çıkıyor. Ama bu şekilde CSS kodlarla yapılan başka tasarım sayfaları var. Nasıl çalıştırabilirim?

Ürün resimleri için 4 tane thumbnail ve 1 tane büyük hali olan bir foto galeri arıyorum. Flash da güzel olacak ama her ürün için ayrı ayrı yapmam gerekecek. 350 - 400 ürün için yapılması gerekecek ortalama bir flashın 150 KB olduğunu düşünürsek 52Mb flash oluyor bu benim hosting aylık trafiğimde bi sorun çıkarırmı. Javascript kodlar buldum ama beğendiklerim hep CSS içeriyor onlarda çalışmıyor.Bu konu hakkında fikri olan varmı?

Arkadaşlar benim için önemli bir konu yardımlarınızı bekliyorum.Allah hepinizden razı olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.