< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi day_dreamer -- 30 Mayıs 2017; 1:55:28 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi day_dreamer -- 30 Mayıs 2017; 1:55:28 > |
Kısaca ALMAYIN. Kim zorluyor sizi? Almayın ve kargo geri gitsin. Gönderen hem gönderim hemde geri ödeme ücretini ödesin.. GG de ürünü teslim almadığınızı belirtin. n11 e yönelin..
|
Kargoyu almayın olsun bitsin. Aynısı başıma gelse kötü yorum yaparım olur biter. Bu satıcıya 5tl kargo parasından fazlasına patlar. Gittigidiyor dolandırıcı satıcı dolu filan diyen alıcılara ifrit oluyorum Gittigidiyordaki sistem asıl satıcıların dolandırılmasına açık bir sistem. Alıcı %10000 korunuyor. Bunları bir satıcı olarak söylüyorum. Konuya dönersek şahsen hiçbir satıcı 5-6tl'lik bir kargo parası için profilinde kötü yorum istemez. Kötü yorum yapmasın diye şımarık,cahil müşterilerin kahrını çok çektiğim için bilinçli bir hata olduğunu sanmıyorum.
|
n11 de başıma gelmişti aynısı n11 ile iletişime geçtiğimde öncelikle alıcı ödemeli gelen kargoyu kesinlikle kabul etmeyin dedi daha sonra sizi mağdur etmeyelim kargo ücreti kadar alt limitsiz çek verelim demişlerdi ekstra olarak mağazayıda sıkıştırdılar mağazada ibanımı isteyip kargo ücretini yatırmıştı.
Kısacası alıcı ödemeli yollarsa kabul etme geliş gidiş ücreti satıcıya binsin |
Teslim almayıp geri yollicaksın. Sistemede sebebini girip ödemeye onay vermiceksin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|