Şimdi Ara

Gittigidiyor'dan Cd Key'li oyun almak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gittigidiyor.com'dan Cd Key ile Max Payne 3 alacağım ancak güvenemiyorum.
    İçinizde Cd Key ile oyun alıp sorunsuz oynayanlar var mı?
    Sizce ne yapayım?

• Merak etme gittigidiyor gayet güvenilir.Ben de daha önce key almıştım.Bir sorun çıkmadı sende de çıkmaz zaten.Rahatlıkla alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duygusal Piskopat -- 31 Mayıs 2012; 10:06:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DisasteR55

Merak etme gittigidiyor gayet güvenilir.Ben de daha önce key almıştım.Bir sorun çıkmadı sende de çıkmaz zaten.Rahatlıkla alabilirsin.

bide bu max payne 3 ün kaldırıp kaldırmayacağını bilemiyorum. Şimdi korsanını yükleyecem 25 gb zaten AKK dolacak orjinal alıp indiremeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Butcherflyy -- 31 Mayıs 2012; 10:13:36 >
  • Bende alacağım, Max Payne 3 CD-Key güvenilir birini bulursam tabi neyse kaldırır ama en yüsek ayarlarda oynatmaz benim ki sadece yüksek ama denemekte fayda var deniyeceğim ilk korsan alıcam mecbur şuan para yok :D
  • http://www.systemrequirementslab.com da minimumda çalıştırır diyor ama güvenemiyorum.
    SİSTEMİM:
    ANAKART: AMD 740 CHIPSET AM2+ 512 VGA PCI-E
    İŞLEMCİ:AMD athlon II X2 3.0 GHZ 2 MB
    İŞLETİM SİSTEMİ: Windows 7 starter 32bit
    RAM(BELLEK): 2048 MB DDR2 800 MHZ
    HARDDİSK:500 GB 7200 RPM Serial ATA + SAMSUNG 1 TB HARİCİ
    EKRAN KARTI: nVidia Geforce 210 1024 PCI-E 128 bit
  • Bana da Recommended dedi ama pek inanmamak lazım. İlk korsan alıp deneyeceğim.
  • http://www.systemrequirementslab.com/ Sitesine Güvenmeyin Arkadaşlar Bana İyi Dedi Ama PC Özelliklere Bakarsak Full Göstermesi Gerekiyordu.

İ5 2500K
    8GB ViperX DDR3 1866MHz CL9 XMP Dual Kit Ram
    Nvdia GTX560 Tİ

Ve Verdiği Sonuç
     Gittigidiyor'dan Cd Key'li oyun almak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yuh nasıl öyle oldu ya benim ki de

İntel Core i7 2600k
    8GB - Ram
    ATI 6850

Ama Recommended dedi ama doğru diyorsun inanmamak lazım kaldırmıyor dediği oyunların çoğunu kaldırıyor.
  • Crysis 2 Ölçtürüyorum Recommended Diyor :D Yani Okadar Halbuki 3D Monitör Olsa 3D açıp Öyle 30FPS'de Oynarım :D Gerçekten Bu Siteye Güvenmeyin.
  • Ben şu ana kadar sanalpazardan 2 tane minecraft gittigidiyordan da bf3 cd keyi aldım hiç sorun yaşamadım..satıcıya yapılmış yorumlara bakarak kararınızı verin derim..ayrıca gittigidiyordan da şu an max payne 3 cdkeyim geldi birazdan oyunu yükleyip deneyeceğim..eğer sorun çıkmazsa 34 liraya max payne 3 almak çok iyi olacak benim için..
  • Ben de gittigidiyordan 2-3 key almıştım,gayet güvenilir.İsterseniz özelden alışveriş yaptığım kişinin dükkan linkini atabilirim size.
  • hiç birşey olmaz muhtemelen ama ben alıcaksam oyunu kutulu ilk tercihimdir
  • Telefondan onaylatman lazım siparişi. Güvenilir
  • gittigidiyor güvenilirdirde satıcıda önemli
  • Nuclear satışa sunmuş hemen ordan kaptım bir tane kapmadan önce, korsanını indirdim sistemim ile en yüksek ayarlarda oynadım. Ayrıca oyun mükemmel ötesi artık bir şey demiyorum...
  • ya adamın 5000 tane satışı varsa babandan alma ondan al yani okadar güvenilir :D
  • bende cd-key aldıydım bence adam güvenilir her zaman nuclear diyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.