Merhaba arkadaşlar, konuyu fazla uzatmak istemiyorum. Sanırım konunun yeri burası farklı yerlerde konuyu açmak istemedim.
11 Ekim 2017 tarihinde Gittigidiyor üzerinden laptop aldım. 2 gün sonra kargo elime ulaştı laptopun ekranında sorunlar vardı. Bende hemen iade isteği açtım ve ürünü aynı gün iade için kargoya teslim ettim. Ürünü 1 gün sonra firma kargodan aldı. Ben firmaya iade almışsınız ürünü site üzerinden iade isteğini onaylayın dedim cevap vermediler. 2 kere mesaj attım kendilerinden herhangi bir yanıt alamadım. Bildiğiniz gibi iade ettikten sonra satıcıya tanınan 3 iş günü + 24 saat veriyorlar. Bu süre ayın 17'sinde doldu. Ben de tabi aynı günün akşamı Gittigidiyor'a mesaj attım.
Bilgileri paylaştıktan sonra aramızda bu şekilde bir konuşma geçti.
Ben tekrar cevap verdim.
Ben biraz zorlayınca kendilerini, şu şekilde bir cevapla karşılaştım.
Şimdi ben bunlara güvenip bunlar aracılığıyla mağazanın birisinden ürün alıyorum ancak satıcı iadeye onay vermiyor ve ben g*t gibi kalıyorum ortada bunlarda mağaza ile görüşün diyor.
Satıcı ile iletişime geçiyorum kesinlikle cevap vermiyor. Bugün zar zor kendilerini ulaştım ve ürünü servise gönderdiklerini servisinden yurtdışı ile görüşüp yeni ürün talep ettiklerini haftaya ürünün elime ulaşacağı bilgisini alıyorum. Kabul etmiyorum ama beklemelisiniz diyorlar. Alıp kullanmadığım ürün için neden servis yolu bekleyim ? Servisi bekleyecek olsam elimdeki laptoptu servise gönderirdim onu yaptırırdım.
Ben daha sonra tekrar canlı desteğe bağlanıp sorunumu dile getirdim ve şu şekilde cevap verdiler bana.
Gördüğünüz gibi çok güvenip alışveriş yaptığımız Gittigidiyor kesinlikle alıcıya sahip çıkmıyor ve satıcıyı savunuyor. İade süresini de boşa veriyorlar öyle bir şey yok illaki satıcının iade onay vermesi lazım yoksa onaylanmıyor.
Şimdi arkadaşlar bu durumda Tüketici hakem heyetine başvurursam nasıl bir sonuç alabilirim ?