Dün gittigidiyor.com üzerinden bir adet Playstation 3 sattım.Alıcı ödemesini gerçekleştirdi ve dün kargoladım.Alıcı bana mesaj attı ve gittigidiyor'un kredi kartından 3 taksit olarak peşin ödeme yaptığını,6 taksit yapmadıkları için sorun çıkabildiğini yazmış mesaj aynen şöyle:ödeme konusunda gittigidiyor ile aramızda itilaf oluştu. nedeni taksitlendirme çeşitlerinde peşin fiyatına vade farksız 6 taksit yazıyordu. gerekini yapıcaz özür dileriz diye mesaj attılar. sitede 6 yazan yeri düzeltip 3 yaptılar :) sonrada 6 taksit olmaz diyorlar, ne olcak bilimiyorum gerekirse tüketici hakem heyetine gideceğim. sanırım ödeme almanız uzun sürecek bilginize.
Bende gittigidiyor a bu konuyla ilgili mesaj attım cevap gelmedi daha sonra bana özel sayfasında gezerken bir de ne göreyim.Satışlarım sayfasında alıcı arkadaşın nickine(a..) özel satıştır diye bir ilan..Artı olarak benim eski sattığım ilanı da kaldırmışlar.Şimdi Playstation 3 kargoda ve adam ya paramı ödemezse ne olacak?Dedim siz kimsiniz benim adıma ilan açıyorsunuz?Beni ilgilendirmez adamın taksit yaptığı vs. umrumda değil..Üstelik birde ona kargo bilgisi girmem gerekecek,onay süresi vs. 1 gün daha uzayacak.Gecenin 6 sında kargoya yetişicem diye bi taraflarım çıktı.Adamların yaptığına bakın.Telefon numaralarını falan bilen varsa söyleyin vallahi arayıp ne biliyorsam söyleyeceğim gittigidiyor'a .Adamlara bak benim adıma ilan açıyorlar.Banane kardeşim alıcı salaksa benim suçum ne?Siz siz olun bu yazıyı aklınızdan çıkarmayın başınıza gelebilir.
up! ne yapabilirim?
Bekleyemedin yarım saat daha alıcaktım senden ps3ü, arkadaşım derste olduğu için konuşamadık, sende satıvermişin o arada. Neyse bişey olacağını sanmıyorum, alırsın paranıda belki 2 gün beklersin.....
quote:
Orijinalden alıntı: enclave
Bekleyemedin yarım saat daha alıcaktım senden ps3ü, arkadaşım derste olduğu için konuşamadık, sende satıvermişin o arada. Neyse bişey olacağını sanmıyorum, alırsın paranıda belki 2 gün beklersin.....
Valla hacı o arada sattım
senin iş sakat söylemedi deme, neticede adama geri para iadesi yapıp yeniden aldırtacaklar, adam ben almıyorum vazgeçtim derse senin iş yatar ps3 de gitmiş olur. o anki ekranın ss lerini almanda fayda var ve mesajlarında hem sslerini al hemde metinleri CP ile bi not defterine yapıştır
Kullanıcı ödemeyi yaptı hocam.Şanslıyım gerçekten.Ödeme yapmasa ben biterdim vallaha